reklama
andariel
mama super dwójki :]
ha ha, dubeltówka... ale że AŻ TAK Cię to zdziwiło czyżbyś sądziła, że słucham np. Celine Dion
lecę zatem oblukać Cię na fb!
edit. a faktycznie - wow! jak ja bym chciała mieć więcej włosów i móc się farbnąć...
lecę zatem oblukać Cię na fb!
edit. a faktycznie - wow! jak ja bym chciała mieć więcej włosów i móc się farbnąć...
Ostatnia edycja:
Aestima
Fanka BB :)
czyżbyś sądziła, że słucham np. Celine dion
:-d:-d:-d
dziewczyny, nie podziękowałam za magiczne kciuki, a więc dziękuję!!! jak zawsze pomagają Maja wstała godzinę temu i oczko już do połowy otwiera. I nie ma ropy:-)
trasia ale się uśmiałam jak przeczytałam, że smarujesz Marysią
trasia ale się uśmiałam jak przeczytałam, że smarujesz Marysią
traschka
Mama Marysi
mrsmoon hehe, nie zauwazyłam wcześniej Prawie jak posranko
traschka
Mama Marysi
na razie czekam na wiadro ale jak przyjdzie to będę od razu w nim kąpać małą
kate009
Fanka BB :)
Witam.
Nie było mnie kilka dzionków bo Madzia przeziębiona, tzn katarek ode mnie załapała, ale dziś.... JA JESTEM CAŁA NAKRĘCONA !!!!!!!!!!! no a to nie mi tylko mojej siostrze wody odeszły)))) Termin miała na 02.02.2012 sama sobie wmawiała, że urodzi 12.02. a to może być już dziś!!!! Ale się cieszę, normalnie jakbym sama miała dziś urodzić, hehe ....
Nie mam pomysłu na jutrzejszy obiadek, co dobrego gotujecie?
A tak wogóle to nie jestem na bieżąco bo małej musiałą co chwilę noska czyścić i czasu na czytanie nawet nie było;/
Nie było mnie kilka dzionków bo Madzia przeziębiona, tzn katarek ode mnie załapała, ale dziś.... JA JESTEM CAŁA NAKRĘCONA !!!!!!!!!!! no a to nie mi tylko mojej siostrze wody odeszły)))) Termin miała na 02.02.2012 sama sobie wmawiała, że urodzi 12.02. a to może być już dziś!!!! Ale się cieszę, normalnie jakbym sama miała dziś urodzić, hehe ....
Nie mam pomysłu na jutrzejszy obiadek, co dobrego gotujecie?
A tak wogóle to nie jestem na bieżąco bo małej musiałą co chwilę noska czyścić i czasu na czytanie nawet nie było;/
Ostatnia edycja:
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
andariel Celin Dionna pewno coś w ten deseń, ale jak widać pozory baaaardzo często mylą:-)
kate kciuki za siostrę, u nas na obiad pulpeciki z mięsa indyczego z sosem śmietanowo ziołowym, ziemniaczki i fasolka szparagowa;-)
kate kciuki za siostrę, u nas na obiad pulpeciki z mięsa indyczego z sosem śmietanowo ziołowym, ziemniaczki i fasolka szparagowa;-)
reklama