reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ha ha, dubeltówka... ale że AŻ TAK Cię to zdziwiło:-D czyżbyś sądziła, że słucham np. Celine Dion:rofl2:
lecę zatem oblukać Cię na fb!

edit. a faktycznie - wow! jak ja bym chciała mieć więcej włosów i móc się farbnąć...

Ostatnia edycja:
dziewczyny, nie podziękowałam za magiczne kciuki, a więc dziękuję!!! jak zawsze pomagają:tak: Maja wstała godzinę temu i oczko już do połowy otwiera. I nie ma ropy:-)
trasia ale się uśmiałam jak przeczytałam, że smarujesz Marysią:-D

Witam.
Nie było mnie kilka dzionków bo Madzia przeziębiona, tzn katarek ode mnie załapała, ale dziś.... JA JESTEM CAŁA NAKRĘCONA !!!!!!!!!!! no a to nie mi tylko mojej siostrze wody odeszły:))))) Termin miała na 02.02.2012:) sama sobie wmawiała, że urodzi 12.02. a to może być już dziś!!!! Ale się cieszę, normalnie jakbym sama miała dziś urodzić, hehe ....
Nie mam pomysłu na jutrzejszy obiadek, co dobrego gotujecie?
A tak wogóle to nie jestem na bieżąco bo małej musiałą co chwilę noska czyścić i czasu na czytanie nawet nie było;/

Ostatnia edycja:
andariel Celin Dion:tak:na pewno coś w ten deseń, ale jak widać pozory baaaardzo często mylą:-)
kate kciuki za siostrę, u nas na obiad pulpeciki z mięsa indyczego z sosem śmietanowo ziołowym, ziemniaczki i fasolka szparagowa;-)

reklama
Dubeltówka a ja?? Też celin dion?:-D Ale u Ciebie dobry obiadek:tak: U nas kapucha kiszona, ziemniaczki i kotlety sojowe:-)

Do góry