reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

AgataR - no ja też mam astmę, a jak w ciąży się czułaś? bo mi astma w ciąży przeszła jak rekom odjął a teraz mam niestety nawrót biorę codziennie z rana 1 raz symbikort i ventolin doraźnie, a Ty jak??

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)
U nas nocka spoko, za to o 7 Majce zebrało się na zwierzenia - tak zaczęła gadać piszczeć i się chichrać że był koniec spania :)
Mamusia u mnie w mieszkaniu jest max 20-21st i Maja ma albo rajstopki, albo getry/spodenki ze skarpetkami albo półśpiochy.

Ależ paskudna pogoda... tylko 1st i mokro... wczoraj padał śnieg ale od razu się topił... feeeee.... jak ja nie znoszę zimy....

Witam się i ja niedzielnie popołudniowo

Weszlam poczytać co na BB, widzę, że tutaj pustki dziś.
Poczytałam o tej dziewczynie co zginęła w wypadku i o jednej listopadóweczce i jestem w szoku. Nie mogę dojsć do siebie :-(
czemu tak się dzieje? Boże, jakie ludzie muszą przechodzić tragedie.
Przepraszam, że tak smutno.....

MAMUSIU ja na codzień biore ATROVENT; BEROTEC N i TAFEN novelizator. W ciąży tez czułam sie wolna od astmy, No a teraz różnie bywa.

IRONIA i jak Benio sprawował sie na imprezie? Czy młodzi przypadli sobie do gustu???;-)

U nas spokojnie przebiega niedziela, każdy zaszyl sie w swoim kącie i jest taka bloga cisza. Chwilo trwaj!!!

MADZIOLKA u nas tez zimno, do tego kropi drobny deszcz, taka prawdziwa jesień; pocieszajace jest to ze to juz połowa listopada wiec i tak mieliśmy szczęście ze taka pogoda nie trwa od września jak to czasem sie zdarzało.

Ostatnia edycja:
Hej, My po chrzcinach u mgordon, było super a Oluś grzeczny jak aniołek:-)
Teraz troszkę ogarniamy chatkę, bo ostatnio ciagle syfek u nas:zawstydzona/y:

Mamusia, czytałam właśnie, że astma daje wolne w ciąży. Co do ubioru, to ile masz stopni?? Ja nie wyobrażam sobie rajstop pod spodenki w domu. Mój ma albo cienkie spodenki i skarpetki albo rajstopki i do tego długi bodziak. Ale u nas ciepło, teraz np termometr wskazuje 21 ale mi się wydaje, że trochę cieplej jest...

Była któraś może w 5.10.15 ostatnio?? są fajne bodziaki?? Bo brakuje mi a mam tą zniżkę z fb 30%....

agatka- byo bardzo fajnie :D wybawił sie za wszystkie czasy :-)

aestima - sa super body z muszką mankiecikami i kołnierzem ;) za 29 90

lece kapac malego bo padam na pysk...spalam tylko 3 godzin bo pracowalam do 3 nad ranem :baffled::szok: nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial...

reklama
no i znowu poniedzialek...a fujjjjj
kubek kawy obok, zeby mni rozbudzic bo znowu zombi jestem:no: mały gad zrobil mi awanture wczoraj o 21:30-2h po jdzeniu, chcialam go ululac ale nie, pisk na caly dom bo on chce cyca:no:a najadl sie na pewno wczesniej, i tak od kilku dni wiec dzis sie biore za niego:no:

Do góry