reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

AgataR - no ja też mam astmę, a jak w ciąży się czułaś? bo mi astma w ciąży przeszła jak rekom odjął a teraz mam niestety nawrót biorę codziennie z rana 1 raz symbikort i ventolin doraźnie, a Ty jak??

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)
U nas nocka spoko, za to o 7 Majce zebrało się na zwierzenia - tak zaczęła gadać piszczeć i się chichrać że był koniec spania :)
Mamusia u mnie w mieszkaniu jest max 20-21st i Maja ma albo rajstopki, albo getry/spodenki ze skarpetkami albo półśpiochy.

Ależ paskudna pogoda... tylko 1st i mokro... wczoraj padał śnieg ale od razu się topił... feeeee.... jak ja nie znoszę zimy....

Witam się i ja niedzielnie popołudniowo

Weszlam poczytać co na BB, widzę, że tutaj pustki dziś.
Poczytałam o tej dziewczynie co zginęła w wypadku i o jednej listopadóweczce i jestem w szoku. Nie mogę dojsć do siebie :-(
czemu tak się dzieje? Boże, jakie ludzie muszą przechodzić tragedie.
Przepraszam, że tak smutno.....

MAMUSIU ja na codzień biore ATROVENT; BEROTEC N i TAFEN novelizator. W ciąży tez czułam sie wolna od astmy, No a teraz różnie bywa.

IRONIA i jak Benio sprawował sie na imprezie? Czy młodzi przypadli sobie do gustu???;-)

U nas spokojnie przebiega niedziela, każdy zaszyl sie w swoim kącie i jest taka bloga cisza. Chwilo trwaj!!!

MADZIOLKA u nas tez zimno, do tego kropi drobny deszcz, taka prawdziwa jesień; pocieszajace jest to ze to juz połowa listopada wiec i tak mieliśmy szczęście ze taka pogoda nie trwa od września jak to czasem sie zdarzało.

Ostatnia edycja:
Hej, My po chrzcinach u mgordon, było super a Oluś grzeczny jak aniołek:-)
Teraz troszkę ogarniamy chatkę, bo ostatnio ciagle syfek u nas:zawstydzona/y:

Mamusia, czytałam właśnie, że astma daje wolne w ciąży. Co do ubioru, to ile masz stopni?? Ja nie wyobrażam sobie rajstop pod spodenki w domu. Mój ma albo cienkie spodenki i skarpetki albo rajstopki i do tego długi bodziak. Ale u nas ciepło, teraz np termometr wskazuje 21 ale mi się wydaje, że trochę cieplej jest...

Była któraś może w 5.10.15 ostatnio?? są fajne bodziaki?? Bo brakuje mi a mam tą zniżkę z fb 30%....

agatka- byo bardzo fajnie :D wybawił sie za wszystkie czasy :-)

aestima - sa super body z muszką mankiecikami i kołnierzem ;) za 29 90

lece kapac malego bo padam na pysk...spalam tylko 3 godzin bo pracowalam do 3 nad ranem :baffled::szok: nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial...

reklama
no i znowu poniedzialek...a fujjjjj
kubek kawy obok, zeby mni rozbudzic bo znowu zombi jestem:no: mały gad zrobil mi awanture wczoraj o 21:30-2h po jdzeniu, chcialam go ululac ale nie, pisk na caly dom bo on chce cyca:no:a najadl sie na pewno wczesniej, i tak od kilku dni wiec dzis sie biore za niego:no:

Do góry