reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

cześć
u mnie nocka super, mimo to głowa naparza już nie wiem który dzień z kolei i nic nie pomaga, nie wiem od czego to :-( na dodatek wczoraj pokłóciłam się z moim i wstałam w nie najlepszym humorze, na dodatek jest tak że ja wiem że mam racę i wcale nie chce mi się z nim godzić bo dobrze wiem że wina jest po jego stronie wrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie chce mi się nic...

reklama
ja też niedospana. Nadszedł moment w którym moje dziecko przesypia całą noc bez ani jednej pobudki ale niestety wstaje o 7 pięknie wyspane a dla mnie to dalej środek nocy. Chyba wolałam jak budziłą się o 5 na jedzonko a potem spała jeszcze do 8.30... No ale nie ma co marudzić, niech sobie śpi te 11 godzin.
Nie mam siły dziś iść do pracy. Muszę się teraz pakować bo jedziemy do teściów na trzy dni, jutro będą nam wymieniać okna. Mąż będzie z kotem w domu a ja bez niego z Marysią u teściów:( Szkoda, że moi rodzice mają takie małe mieszkanko, nie chcę im się zwalać na głowę.
Jutro np muszę wyjechać ok 15 do pracy i M. przyjechałby dopiero o 17 i jest problem bo teściowa boi się zostać z Marysią te 2 godziny! Noż kurna, niech ją na spacer weźmie albo cokolwiek. Interesujące jak wielką pomoc mam od mojej mamy któr pracuje codziennie łącznie z sobotami i niedzielami porównując z niepracującą teściową...

Witam się poniedziałkowo po 3 dniowej nieobecności...spróbuje nadrobić co naskrobałyście przez ten czas ale nie wiem czy dam rade...u nas od kilku dni nocki masakra po prostu...Malwina zasypia przy cycu...i zawsze przekłądaliśmy ją do łózeczka i spała w nim ok 5 godzin...a teraz jak przełożymy ją to już nie chce spać i tyle i w sumie dzisiaj u nas w łóżku wyciągałam cyca chyba z 7 razy...wykończona jestem...i za kazdym razem jak się przebudzi to jest marudzenie...i od razu cyc i zasypia...nie wiem co robić...m,uszę z tym skończyć tylko pytanie jak? musze sie pochwalić że Malwina wczoraj pierwszy raz zrobiłą przewrót z brzuszka na plecki...2 razy jej się udało...odwrotnie od miesiąca perfekcyjnie opanowała obrót ale teraz w drugą stronę...jestem z niej dumna

Marta chyba mamy ten sam problem ze spaniem dzieciaków...jak masz zamiar rozwiązać ten problem bo ja nie mam kompletnie pomysłu?

Trasia niektórzy widzą problem w dziecku...moja mama w sumie też ma podobnie jak Twoja teściowa...jak słyszę tekst że kurde ona ma tyle roboty w domu i nie bardzo by ją wzięłą na spacer albo co ona z nią ma robić to mnie krew zalewa...przeciez zabawy czy spacery z wnuczką to sama przyjemność

reklama
Witam się po długim weekendzie:-) Poki moje dziecię śpi to postaram się poczytać. Aestima wszystkiego dobrego dla Miesia, bo wczoraj chyba pół roczku Wam strzeliło - ło matko jak ten czas goni....

Ostatnia edycja:
Do góry