reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

agatka - dbaj o siebie i nie targaj dzieci w sobote do kosciola hihi ale sie usmialam ;-):laugh2:

zebra - to straszne co piszesz - ale musiałaś mieć nerwa:no: 3mam kciuki za młodą, żeby to nic powaznego nie było...:tak: czemu ciagle za wami jakies cholerswtwa łażą? trzeba je jakos odegnac bo przez ostatni rok to co chwila cos:no:

mamusia - zazdroszcze samozaparcia! tez bym sobie takiego życzyła:tak:

trasia - a u mnie dzień niepolki :D prawie cały w galeri spedzilismy :-) musielismy sie zaopatrzyc w ciuchy na zime i kosmetyki:confused2: 3 stowy lzejsza jestem ale mam buciki a michal kaszkiet :D

jutro chrzciny dziewczyny benka :D maly ma juz galowe wdzianko przygotowane my tez :D zrobilam nawet sałątke i obwizalam kokardką hihi :):-D to bedzie składkowa impreza super !

lece ogladac filmiki....no i sie pochwale wczoraj pierwszy raz sie poprzytulalismy mezem od porodu..:sorry: ah... nie bylo tak zle a wrecz super :D jak to stwierdzil : zmienila ci sie troche architektura wnetrz ale jest jeszcze fajniej haha:rofl2: faceci....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witajcie, przypraszam ze tylko o sobie, ale daje znac ze zyje. Od czwartku jest rodzina (tesciowa, szwagier i wujek). Fajnie jest, ale troche tez meczaco, no i inny rytm dnia. Jutro o 9.30 mamy chrzciny. Z powodu tak wczesnej pory wystarczy, ze bedzie ciasto, tort, czekoladki i ciastka (recznie robione z Wloch), kawa, herbata. W sumie to nie chce mi sie zbytnio tego calego zamieszania, no ale ochrzcic trzeba. Caluje was!

hejka
nocka u nas piękna tylko1 pobudka o 4 na amu była :)
rytuał za mną tzn brzuszki i mleko, teraz przebieram Tymka z piżamki i na dół na kawusie ;)
Anapi - udanych chrzcin życzę
Ironia - dla Was też życzonka superowej imprezy Benia!
Pierwszy raz od porodu-wow- to długo się wstrzymywaliście, teraz my to prawie codziennie uprawiamy te sporty, od razu mam lepsze samopoczucie i kalorie się spala he he :zawstydzona/y: tylko u mnie w żele trzeba być zaopatrzonym bo trochę sucho, a jak jest z tym u Was?

Ostatnia edycja:
a co do ubioru dzieciaczków w domu to jak np zakładacie spodenki długie to ubieracie do tego skarpetki czy rajstopki??? ja narazie skarpetki uważam że jak będzie b zimno w zimie to wtedy rajstopki pod spód założe...mnie teściowa i moja mama napastuje, aż żygać się chce ile można zawracać uwagę...co myślicie mam rację czy się mylę???

dzisiaj jedziemy do malborka do moich rodziców, którzy wzięli pod opiekę jako zawodowa rodzina zastępcza (pisałam Wam juz o tym kiedyś) kolejne już dziecko z domu dziecka (ma na imię Pawełek i ma 7 lat) jedziemy go poznać, już nie mogę się doczekać :-)

Witaj Mamusiu:-)
Ja tez ubieram cienkie spodenki i skarpety dodam tylko ze u nas temp. w domu max.20 bo przy mojej astmie czym chlodniej tym lepiej.
Co do sportu to ja blisko rok juz nie trenuje; brak siły, chęci ale powoli zaczynam myśleć o wznowieniu ćwiczeń. Po urodzeniu Frania tez stosowalam zel nawilzajacy.
Twoim rodzicom oddaje wielki szacunek za to co robią, serce sie raduje ze są jeżdże ludzie którzy umieją dzielić sie swoją miłością.

MGORDON,ANAPI miłego świętowania, kciuki za dzieciaki zeby wytrzymly w spokoju całe to wydarzenie i wszystko z nim związane.

Ja znów gotowa do kościoła,M sie ubiera, dzieci prawie gotowe, śniadanie czeka na stole tylko szkoda ze pogoda taka brzydka, pochmurno, ciemno i zimno.

Dziekuje dziewczyny ze martwicie sie o moja głowe; byłam wczoraj ma IP i okazuje sie ze to wina nadciśnienia w oczach, jutro musze wybrać sie do okulisty i zadbać o moje i tak ślepe oczy.

MAMUSIU szerokiej drogi, uważajcie na siebie.:-)

Wszystkim zycze miłego, rodzinnego dnia;-)

reklama
Cześć MARTUSIA:-)
Oj to przez te wolne dni w głowie sie miesza. Moja noc tez kiepska ale juz sie przyzwyczailam i powoli godze sie z myślą ze wyspie sie na emeryturze;-)

Do góry