reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Bry bry:) Jestem:)

Sluchajcie, a nawiązując do wszorajszego zniknięcia Zołzy, to ja jakoś Izabelę zgubiłam z pola widzenia... Nic nie pisała tu ostatnio... Jest na innych wątkach? Wie któraś co u niej?

MISIA - ODPOCZYWAJ KOCHANA, BO NIE MA ŻARTÓW! :)

reklama
Renotka komoda kosztowała 299 zł.Jest naprawdę bardzo pojemna.Ma 4 głębokie szuflady.Jak dla mnie super!!
My kupiliśmy dokładnie ten model i kolor IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady, pasuje kolorystycznie do naszej szafy HOPEN :)
Co do prezentu dla 1,5 latki to kurcze dowiedz się co potrzebuje mała bo rzeczy jest naprawdę wiele ale szkoda aby coś miało się zdublować z inną zabawką.W takim wieku można dziecku już kupić bajeczkę z kolorami np.aby uczyło się rozpoznawać kolory(zależy też w jakiej kwocie chcesz się zmieścić).

ironia ja też miałam ostatnio akcję z mdłościami.Myślę ,że na tym etapie nie wróci na długo to jednorazowa akcja napewno akurat na "jajeczko" może ;-)

Katamisz faktycznie komoda świetna, chyba też odwiedzę Ikeę.

Co do prezentu dla dziewczynki to problem mam dlatego, że koleżanka będzie wracać samolotem więc zbyt dużej zabawki nie mogę kupić i faktycznie myslałam o jakis bajkach albo szmaciana lalka przytulanka

Dziewczyny witam się :)

Ale nastrój FATALNY... co mi się w nocy działo... masacra !! Tak se siedzialam do około 1 przed kompem.. mąż oczywiście ze swoją kochanką (PlayStation3) i jak już stwierdziłam.. Okk wyłączam lapka i idę w kimanczo... w tym momencie ZONK !! Nosz cholerka jasna... Rzygałam dalej niż widziałam, bez kitu... coś okropnego przecież ja w Itrym nie wymiotowałam a tu LAWINA !! A jak już skończyłam położyłam się i zasnęłam...ale co godzinę się budziłam bo mnie brzuszek bolał tam hen hen na dole :( I w sumie ostatnio raz wstałam o 6.30 poszłam na pee-pee wróciłam i wtedy dopiero normalnie zasnęłam i spałam do 8.30 i teraz już w miarę spoko, choc nadal lekko mi niedobrze :(

Misialina odpoczywaj, nie ma co !!

Silva też zastanawiałam się właśnie co z Izabela bo też wydaje mi się, że dawno nie było jej widac.

lavrunia ten Twój malec biedaczek :( Ale dobrze, że się szybko regeneruje i ma chęci chodzic do przedszkola :)

Aestima ja depresję ciążową mam prawie non stop października, z kilkudniowymi przerwami ;) a jaka humorzasta jestem, fju fju fju :D

Dziewczyny ja się witam i melduje że jade do gina na 11.10
Liczę na wasze magiczne kciuki, bo te moje leukocyty spedzają mi sen z powiek...

Misialina miałam wczoraj zgagę ale taką leciutką, ledwo co ;-) ta sałatka mi ażtak nie zaszkodziła :-D

reklama
Do góry