reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
No dziewczynki, nie ma żartów! U majówek akcja za akcją:)

No i tak już będzie :D Maj już tak blisko... a za majem.... lala li la :)

A tak btw jako że już po północy mocna marka jestem, tą piękną godziną przyszł ukończenie u mnie 32tyg, a zapoczątkowanie 33 tygodnia :D Tosz to ja skromnie myślałam, że 30sty tydzień nigdy nie nastąpi... A tu już tak daleko hen hen hen :D LOL

witajcie sloneczka, czesc larvunia:)
nie mam czasu niestety poczytac co tu sie dzialo po poludniu, bo musze ogarnac dom, pozniej fryzjer i jakas sukienka-tunike musze sobie kupic bo normlanie w nic sie nie mieszcze. Norbercik daje czadu na calego, nie wiem czy to normalne ale tak mi uciska glowka na krocze na jakies nerwy ze chodzic nie moge, musze stanac i oddychac gleboko tak boli, do tego cos moj brzuch ostatnio szaleje boli mnie troche za czesto, biore nospe, musze sie poobserwowac bo nie ma zartow.

zazdrszcze szczerze tych waszych spotkan......

a co do masla jeszcze to ja sama robie ze smietanki 30%
buziaki dla was i milego spokojnego dnia:)

Witajcie Mamuśki. Ja znowu od rano. Mąż do pracy a ja do kompa, he he. Ale by mnie ochrzanił jakby to zobaczył, od rana przy komputerze zamiast odpoczywać i leżeć.
Miłego dnia :-)

heja i ja się melduje :-)
u zołzy wszystko ok :) pisałam wczoraj esa, bo nie było jej cały dzień - mówiła że tak troche do dupy się czuła a potem była z Kudłaty na sr :-) dziś się odezwie :uff...

oh jaaki miałam cuuudny sen...ah...same przytulanki...tylko czemu obudziłam się jak po dobrej imprezie? z bolącą głową i opluta hah :-)

reklama
Do góry