reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Bry bry:) Jestem:)

Sluchajcie, a nawiązując do wszorajszego zniknięcia Zołzy, to ja jakoś Izabelę zgubiłam z pola widzenia... Nic nie pisała tu ostatnio... Jest na innych wątkach? Wie któraś co u niej?

MISIA - ODPOCZYWAJ KOCHANA, BO NIE MA ŻARTÓW! :)

reklama
Renotka komoda kosztowała 299 zł.Jest naprawdę bardzo pojemna.Ma 4 głębokie szuflady.Jak dla mnie super!!
My kupiliśmy dokładnie ten model i kolor IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady, pasuje kolorystycznie do naszej szafy HOPEN :)
Co do prezentu dla 1,5 latki to kurcze dowiedz się co potrzebuje mała bo rzeczy jest naprawdę wiele ale szkoda aby coś miało się zdublować z inną zabawką.W takim wieku można dziecku już kupić bajeczkę z kolorami np.aby uczyło się rozpoznawać kolory(zależy też w jakiej kwocie chcesz się zmieścić).

ironia ja też miałam ostatnio akcję z mdłościami.Myślę ,że na tym etapie nie wróci na długo to jednorazowa akcja napewno akurat na "jajeczko" może ;-)

Katamisz faktycznie komoda świetna, chyba też odwiedzę Ikeę.

Co do prezentu dla dziewczynki to problem mam dlatego, że koleżanka będzie wracać samolotem więc zbyt dużej zabawki nie mogę kupić i faktycznie myslałam o jakis bajkach albo szmaciana lalka przytulanka

Dziewczyny witam się :)

Ale nastrój FATALNY... co mi się w nocy działo... masacra !! Tak se siedzialam do około 1 przed kompem.. mąż oczywiście ze swoją kochanką (PlayStation3) i jak już stwierdziłam.. Okk wyłączam lapka i idę w kimanczo... w tym momencie ZONK !! Nosz cholerka jasna... Rzygałam dalej niż widziałam, bez kitu... coś okropnego przecież ja w Itrym nie wymiotowałam a tu LAWINA !! A jak już skończyłam położyłam się i zasnęłam...ale co godzinę się budziłam bo mnie brzuszek bolał tam hen hen na dole :( I w sumie ostatnio raz wstałam o 6.30 poszłam na pee-pee wróciłam i wtedy dopiero normalnie zasnęłam i spałam do 8.30 i teraz już w miarę spoko, choc nadal lekko mi niedobrze :(

Misialina odpoczywaj, nie ma co !!

Silva też zastanawiałam się właśnie co z Izabela bo też wydaje mi się, że dawno nie było jej widac.

lavrunia ten Twój malec biedaczek :( Ale dobrze, że się szybko regeneruje i ma chęci chodzic do przedszkola :)

Aestima ja depresję ciążową mam prawie non stop października, z kilkudniowymi przerwami ;) a jaka humorzasta jestem, fju fju fju :D

Dziewczyny ja się witam i melduje że jade do gina na 11.10
Liczę na wasze magiczne kciuki, bo te moje leukocyty spedzają mi sen z powiek...

Misialina miałam wczoraj zgagę ale taką leciutką, ledwo co ;-) ta sałatka mi ażtak nie zaszkodziła :-D

reklama
Do góry