reklama
Kati :) hehe wiem cos o tym, ja swojego zmiękczyłam piwem hehe bo miał jakieś dziwne opory, że za młoda jestem, że będę żałowąć i w ogóle :-) a ja jak się na coś upre to choćbym miała po trupach to to zrobie hehe ) no i go wykorzystałam hihi Mam nadzieje że po porodzie pojdzie bez piwa haha :-)
no troszke lepszy mam humor bo wreszcie przelew przyszedł za ostatnią robote a w lodówce miękną lody kawowe MMMM !!!!
no troszke lepszy mam humor bo wreszcie przelew przyszedł za ostatnią robote a w lodówce miękną lody kawowe MMMM !!!!
Misialina a podałabyś mi nr tel do niej i nazwisko, zadzwonie do obu i popytam co mi powiedzą
Kati :) hehe wiem cos o tym, ja swojego zmiękczyłam piwem hehe bo miał jakieś dziwne opory, że za młoda jestem, że będę żałowąć i w ogóle :-) a ja jak się na coś upre to choćbym miała po trupach to to zrobie hehe ) no i go wykorzystałam hihi Mam nadzieje że po porodzie pojdzie bez piwa haha :-)
Kati, Misia - dzięki :-) Wózeczek oglądałam w sklepie i od razu mi przypadł do gustu, bo jest lekki i zwinny. Lekko się go prowadzi i co najwazniejsze dla mnie, podnosi - w sensie np podjechania pod krawężnik. Pan w sklepie mówił, że mają już problem z otrzymaniem towaru, czekają obecnie 4-5 tygodni na zamówienie, więc zdecydowałam się na taki z drugiej ręki - kolorek uniwersalny, pasuje i dla dziewczynki i chłopca :-) Jest na gwarancji i jedyne co świadczy, że nie jest ze sklepu to minimalne ślady użytkowania na stelażu - udajemy z mężem, że nie widzimy ;-)
Fajnie macie z tą położną. A położna nie towarzyszy przy porodzie? Położną będziecie miały taką z dyżuru?
Fajnie macie z tą położną. A położna nie towarzyszy przy porodzie? Położną będziecie miały taką z dyżuru?
_Angel_
Mama małej stokrotki
Witajcie dziewczynki,ja tak tylko z doskoku.Chciałam się tylko zameldować. Trochę się rozchorowałam a do tego wszystkiego mam w domu gości i odjeżdżają dopiero w niedziele.Mam nadzieje że jak znajdę już chwilkę wolnego czasu to nadrobię wszystkie zaległości.Trzymajcie się cieplutko i do zobaczyska :-)
reklama