reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Kati kochana, dzięki za streszczenie;) Przeczytałam wszystko od ostatniej wizyty, a na końcu natrafiłam na Twój post. Mogłam nie czytać no;)

A w ogóle to witajcie!

Widzę, że humory dzisiaj średnie... a u mnie jakiś dobry:) Pewnie dlatego, że pierwszy raz od kilku dni naprawdę się wyspałam:) Po siuśkach o 6:00 zasnęłam ponownie i obudziłam się o 9:00. Hurra. Co prawda też miałam dziwne sny, ale nie tak hardcorowe jak Kati hhi. Śnili mi się jacyś Chińczycy, ale kontekstu nie pamiętam;)

U mnie dziś montażu szaf c.d... Lecę na śniadanko!

Misia - trzymam kciuki za Ciebie, oby to nie było zatrucie &&&&&
Nutria - powodzonka na USG!!!!

reklama
Kochane dzięki ale obawiam się że to jednak gestoza...obrzęk nie schodzi po nocy...ale co tam...słoneczko wyjrzało...wtranżoliłam 2 kawałki serniczka...ciśnienie jeszcze musze zmierzyć

Kati...czekałam na Ciebie...wybrałaś już położną...ja dzisiaj dzowniłam i zapisałam się do tej od Was z Rogów...w czwartek jest spotkanie z cateringiem o 16,00...będą gadąc o porodzie, o poradach antykolkowych itp...idziesz?

Silva staram sie trochę nadążyć za Traschką
biggrin.gif

Misialina ja nie wiem jak to jest ja jestem zapisana u lekarza w Olzie i tam też chciałabym dziecko zapisać, a oni mają położną z Gorzyc.
Rozmawiałam z tą położną z Rogowa kiedyś przy okazji badań i mnie namawiała na takie spotkania z nią, coś ala szkoła rodzenia, ale mówiła że ja sie musze przepisać do ich rodzinnego, a teraz mają jakiegoś nowego młodego gościa... więc już nic nie wiem?

edit:
u mnie piękne słonko 20 stopni i az chce sie żyć
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

ZAPRASZAM WSZYSTKIE MAMY NA ŚLĄSK
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Ja niestety nie miałam możliwości zapisania się do sr bo akurat przenosili oddział do innego szpitala i nie zdążyli się jeszcze do końca zorganizować. Mam nadzieję, że pokażą nam po porodzie jak wykąpciać maleństwo bo mój się tego najbardziej obawia.

Zołzuniu - uczucie jest super :-) Bardziej mnie cieszą takie zakupy niż coś kupionego dla siebie ;-) Mąż też zadowolony, tylko mówił, że stelaż sporo miejsca w bagażniku zajmuje (my i tak mamy duży bagażnik :-) ), więc go troszkę wczoraj uświadomiłam, co to znaczy duży wózek ;-) Najważniejsze, żeby się dobrze sprawował :)

Kati - specjalnie dla Ciebie link z wózeczkiem Cały komplet Jedo Fyn 4 ds (1532724606) - Aukcje internetowe Allegro A takie domowe fotki zrobię jak się ogarnę :-) Póki co, Zuzia - pluszak Igora - leży sobie od wczoraj w foteliku, bo wózek testowaliśmy właśnie na niej :-D Co do snu... na szczęście to był tylko sen :-)

Silva - witaj :-) Ja też uwielbiam jak ktoś streści kilka stron postów ;-) Hehe Chińczycy mówisz ;-) My mamy w klatce Chińczyków czy Wietnamczyków i mój mąż mówi, że na ich piętrze zawsze pachnie jedzonkiem... :-D

Kati... z tego co wiem to położną wybierasz skąd chcesz...ja wybieram tą z Rogów,dużo babek od nas jest zapisanych w Waszej przychodni i są bardzo zadowolone...zreszta ta pani przez tel też sprawiła na mnie takie wrażenie...przed porodem odwiedza Cię parę razy i udziela porad, interesuje się swoimi pacjentkami itp...więc się nie mam nad czym zastanawiać...

Iza super wózeczek i ten kolor fantastyczny
biggrin.gif
gratuluje zakupu. A swoją drogą wygląda jak nowy.
biggrin.gif

Misialina no teraz sie waham bo ta z Gorzyc położna też fajna, a jak z tą z Rogowa gadałam to też sympatyczna sie wydawała...

hmmmm musze sie zastanowić...
a to spotkanie to dziś czy w przyszły czwartek?

reklama
Iza...nie płacę nic...ona przychodzi do mnie na parę spotkań przed porodem i potem przychodz 6 razy do domu udzielić porad w opiece nad dzieckiem i sprawdzić czy wszystko w porządku

Kati...za tydzień, 14.04

Iza...wózek bomba :)

Ostatnia edycja:
Do góry