reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam i melduję się :-) pospałam sobie dziś i dopiero dojadam śniadanko, dziś kolejne zajęcia w sr i będą pierwsze ćwiczenia, ale fajnie :)) na 14 lecę do fryzjera ujarzmić odrościki ;) a teraz pędzę czytać to tam naskrobałyście :)

reklama
Kati :) hehe wiem cos o tym, ja swojego zmiękczyłam piwem hehe :D bo miał jakieś dziwne opory, że za młoda jestem, że będę żałowąć i w ogóle :-) a ja jak się na coś upre to choćbym miała po trupach to to zrobie hehe :)) no i go wykorzystałam hihi :D Mam nadzieje że po porodzie pojdzie bez piwa haha :-)

no troszke lepszy mam humor bo wreszcie przelew przyszedł za ostatnią robote :) a w lodówce miękną lody kawowe MMMM !!!! :D

1500 zł to strasznie dużo :szok: ja mam jutro dzownić do położnej i umówić się na termin spotkania...mam nadzieje że uda sie zmiescic w 1000 zł :confused:

Misialina a podałabyś mi nr tel do niej i nazwisko, zadzwonie do obu i popytam co mi powiedzą

Kati :) hehe wiem cos o tym, ja swojego zmiękczyłam piwem hehe :D bo miał jakieś dziwne opory, że za młoda jestem, że będę żałowąć i w ogóle :-) a ja jak się na coś upre to choćbym miała po trupach to to zrobie hehe :)) no i go wykorzystałam hihi :D Mam nadzieje że po porodzie pojdzie bez piwa haha :-)

no troszke lepszy mam humor bo wreszcie przelew przyszedł za ostatnią robote :) a w lodówce miękną lody kawowe MMMM !!!! :D

:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Kati, Misia - dzięki :-) Wózeczek oglądałam w sklepie i od razu mi przypadł do gustu, bo jest lekki i zwinny. Lekko się go prowadzi i co najwazniejsze dla mnie, podnosi - w sensie np podjechania pod krawężnik. Pan w sklepie mówił, że mają już problem z otrzymaniem towaru, czekają obecnie 4-5 tygodni na zamówienie, więc zdecydowałam się na taki z drugiej ręki - kolorek uniwersalny, pasuje i dla dziewczynki i chłopca :-) Jest na gwarancji i jedyne co świadczy, że nie jest ze sklepu to minimalne ślady użytkowania na stelażu - udajemy z mężem, że nie widzimy ;-)
Fajnie macie z tą położną. A położna nie towarzyszy przy porodzie? Położną będziecie miały taką z dyżuru?

Witajcie dziewczynki,ja tak tylko z doskoku.Chciałam się tylko zameldować. Trochę się rozchorowałam a do tego wszystkiego mam w domu gości i odjeżdżają dopiero w niedziele.Mam nadzieje że jak znajdę już chwilkę wolnego czasu to nadrobię wszystkie zaległości.Trzymajcie się cieplutko i do zobaczyska :-)

reklama
Iza - wózek naprawdę bomba, kolorek ładniutki:)

Misia
- to w ramach NFZ jest taka usługa położnej???? Tyle spotkań???? U nas chyba tylko raz czy dwa przychodzi po porodzie:/

Do góry