reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam i melduję się :-) pospałam sobie dziś i dopiero dojadam śniadanko, dziś kolejne zajęcia w sr i będą pierwsze ćwiczenia, ale fajnie :)) na 14 lecę do fryzjera ujarzmić odrościki ;) a teraz pędzę czytać to tam naskrobałyście :)

reklama
Kati :) hehe wiem cos o tym, ja swojego zmiękczyłam piwem hehe :D bo miał jakieś dziwne opory, że za młoda jestem, że będę żałowąć i w ogóle :-) a ja jak się na coś upre to choćbym miała po trupach to to zrobie hehe :)) no i go wykorzystałam hihi :D Mam nadzieje że po porodzie pojdzie bez piwa haha :-)

no troszke lepszy mam humor bo wreszcie przelew przyszedł za ostatnią robote :) a w lodówce miękną lody kawowe MMMM !!!! :D

1500 zł to strasznie dużo :szok: ja mam jutro dzownić do położnej i umówić się na termin spotkania...mam nadzieje że uda sie zmiescic w 1000 zł :confused:

Misialina a podałabyś mi nr tel do niej i nazwisko, zadzwonie do obu i popytam co mi powiedzą

Kati :) hehe wiem cos o tym, ja swojego zmiękczyłam piwem hehe :D bo miał jakieś dziwne opory, że za młoda jestem, że będę żałowąć i w ogóle :-) a ja jak się na coś upre to choćbym miała po trupach to to zrobie hehe :)) no i go wykorzystałam hihi :D Mam nadzieje że po porodzie pojdzie bez piwa haha :-)

no troszke lepszy mam humor bo wreszcie przelew przyszedł za ostatnią robote :) a w lodówce miękną lody kawowe MMMM !!!! :D

:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Kati, Misia - dzięki :-) Wózeczek oglądałam w sklepie i od razu mi przypadł do gustu, bo jest lekki i zwinny. Lekko się go prowadzi i co najwazniejsze dla mnie, podnosi - w sensie np podjechania pod krawężnik. Pan w sklepie mówił, że mają już problem z otrzymaniem towaru, czekają obecnie 4-5 tygodni na zamówienie, więc zdecydowałam się na taki z drugiej ręki - kolorek uniwersalny, pasuje i dla dziewczynki i chłopca :-) Jest na gwarancji i jedyne co świadczy, że nie jest ze sklepu to minimalne ślady użytkowania na stelażu - udajemy z mężem, że nie widzimy ;-)
Fajnie macie z tą położną. A położna nie towarzyszy przy porodzie? Położną będziecie miały taką z dyżuru?

Witajcie dziewczynki,ja tak tylko z doskoku.Chciałam się tylko zameldować. Trochę się rozchorowałam a do tego wszystkiego mam w domu gości i odjeżdżają dopiero w niedziele.Mam nadzieje że jak znajdę już chwilkę wolnego czasu to nadrobię wszystkie zaległości.Trzymajcie się cieplutko i do zobaczyska :-)

reklama
Iza - wózek naprawdę bomba, kolorek ładniutki:)

Misia
- to w ramach NFZ jest taka usługa położnej???? Tyle spotkań???? U nas chyba tylko raz czy dwa przychodzi po porodzie:/

Do góry