witajcie juz w Nowym Roku od kilku dni wreszcie czuje sie dobrze, antybiotyk zadzialal i wszystko wrocilo do normy. oby tak zostalo Iza mi tez ostatnio tyg ciazy leca bardzo szybko, grudzien to przelecial mi przez palce, podobnie bedzie pewnie ze styczniem bo u nas niedlugo ferie, wiec bede miala mniej penwie lekjci z dzieciakami i nie bedzie takiej monotoni wyliczylam sobie termin na 1 czercwa i wlasnie 1 stycznia w nowy rok moja dzidzia tak sie wirtolila ze caly brzuch mi sie ruszal
w tamtym tygodniu mialam jakis taki kryzys, dola strasznego, strach o dziecko i w soboe w telewizji lecial progrma o kobieach kore byly w ciazy i przyjmowaly chemie i dzieci urodzily sie zdrowiutkie wiec postanowilam sie nie marwic tym ze wzielam jakis paracetamol...
w tamtym tygodniu mialam jakis taki kryzys, dola strasznego, strach o dziecko i w soboe w telewizji lecial progrma o kobieach kore byly w ciazy i przyjmowaly chemie i dzieci urodzily sie zdrowiutkie wiec postanowilam sie nie marwic tym ze wzielam jakis paracetamol...