reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witajcie juz w Nowym Roku:) od kilku dni wreszcie czuje sie dobrze, antybiotyk zadzialal i wszystko wrocilo do normy. oby tak zostalo:) Iza mi tez ostatnio tyg ciazy leca bardzo szybko, grudzien to przelecial mi przez palce, podobnie bedzie pewnie ze styczniem bo u nas niedlugo ferie, wiec bede miala mniej penwie lekjci z dzieciakami i nie bedzie takiej monotoni:) wyliczylam sobie termin na 1 czercwa i wlasnie 1 stycznia w nowy rok moja dzidzia tak sie wirtolila ze caly brzuch mi sie ruszal:):):)
w tamtym tygodniu mialam jakis taki kryzys, dola strasznego, strach o dziecko i w soboe w telewizji lecial progrma o kobieach kore byly w ciazy i przyjmowaly chemie i dzieci urodzily sie zdrowiutkie wiec postanowilam sie nie marwic tym ze wzielam jakis paracetamol...

reklama
marta ale paracetamol można brać w ciązy, nie ma co się martwić, ja już trzy antybiotyki wzięłam i się nie martwie, będzie dobrze

współczuje wam pracujące dziewczynki, mi już kręgosłup odmawia posłuszeństwa, a wy po 8 godzin dziennie zabiegane

Ostatnia edycja:
Hej brzuchatki ja też się z wami witam..
Zajadam sobie drożdżóweczkę i popijam kakałkiem...mniam mniam..
Młody jeszcze śpi, starszy już w pracy a ja w szlafroku słaniam się po domu:)
Dziś zaczynam 17 tc.... o mamusiu jak to prędko leci.. mnie się wydaję że wczoraj teściora robiłam:)

jeśli chodzi o wychowawczy to jest płatny tylko wówczas gdy zarobki na członka rodziny nie przekraczają chyba 506 zł a płatny jest on w wysokości 400 zł

A mnie zaczyna zgaga męczyć:wściekła/y:Jestem wściekła bo w poprzedniej ciąży dała mi ostro popalić jakieś ostatnie dwa miechy do rozwiązania,a tym razem odezwała sie wcześniej.Coś czuje ze nie bedę miała wesoło:-(

reklama
Czesc dziewuszki!!!
Ja tak szybko juz na nowym i jest wspaniale, wciaz mnostwo pracy itd ale jestem wniebowzieta!!! Poza tym nie mialam czasu martwic sie za duzo wiec juz niemal 18 tygodni sie konczy. Chciala bym byc za wami na biezaco ale niestety moj tymczasowy internet nie pozwala mi na to. (tempo okropna zwala) wiec jak bedzie stale lacze to poprawnie dolacze!!
NO i Wesolego NOwego ROku 2011 - bedzie dla nas znaczacy!!!

Do góry