reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej Witam się porannie! Dopiero co wstałam...zajadam śniadanko i Was czytam co zdążyłyście naskrobać od rana...młody w szkole, mężuś też...więc jestem sama...a tak było fajnie jak wszyscyw domku byli...ale jeszcze 2 tyg i u nas ferie zimowe od 17.01...więc znowu wszyscy razem...za chwilę dzwonię żeby umówić się na usg anatomiczne.

reklama
Witam wszystkie dziewczyny noworocznie!! Widzę, że u większości sylwester był - podobnie jak u mnie - w towarzystwie Piccolo :-) Pierwszy raz próbowałam (wiśniowy) i dało radę - nie dziwię się, że to tak smakuje dzieciom.
Życzę wszystkim dotrwania do czerwca w spokoju i bez najmniejszych stresów. Niech maluszki rosną zdrowo i nie spieszą się na świat, aż do właściwego terminu. To będzie na pewno fantastyczny rok!
My z mężem, siedząc pod kocem przed tv w sylwestra, uświadomiliśmy sobie, że już nigdy nie będzie tak, jak do tej pory! Nigdy już nie będziemy tylko we dwoje, a następne święta będą niezwykle magiczne, bo z naszą maleńką Lenką :-)
U mnie ruchów nadal brak. W środę idę na wizytę, to podejrzę, dlaczego ten mały łobuz jeszcze nie daje mi żadnych znaków.

widzę, że każdej z Nas smutno dziś...
Mój Mężulek też w pracy :-( Teściowa niestety w domu :wściekła/y: a ja sobie leniu****e :tak: w szlafroku... Jeszcze czekają mnie dziś imieniny Babci- brak weny co do prezentu (jakiś drobiazg muszę kupić)

Ja też jestem bezrobotna, więc nie wiem jak to jest z macierzyńskim i wychowawczym.
Ale chętnie pochodziłabym gdzieś do pracy, choćby na kilka godzin!
Bo w domku na głowe dostane... :zawstydzona/y:

Chciałam próbować coś z pracą chałupniczą, ale to wszystko to ponoć mega ściema!!!
Wiecie coś na ten temat?

Dzieki Tusen!! A jak twoje nowe szczescie? Do nas z nienacka wpadl kolega z Norwegii i powiedzialam mu ze mam tam kolezanke teraz :))) Prosze jak milo Nie!!!

Że wcześniej nie napisałaś o koledze to bym ci pare zwrotow podrzuciała,zaskoczyła byś go:-)
My już sie zaklimatyzowaliśmy.Jeszcze dużo nas czeka pracy,bo pare przeróbek sobie zarzyczyłam ale to sie nie pali.
Fajnych mamy sąsiaów, przyszli w drugim dniu naszej przeprowadzki z kwiatami i czekoladkami.Chcieli tak nas przywiatc,byłam bardzo mile zaskoczona.Najważniesze ze młody ma blisko do szkoly.Dziś poszedł pierwszy raz sam.

Witajcie!
Ja mam jeszcze pół dnia wolnego, zaraz muszę się zabrać za przygotowanie zajęć ale odczuwam kompletny brak weny... może przyjdzie z czasem, ech...

Ogitu gratuluję nowego mieszkanka! Cudowna sprawa. Może nam pokażesz jakieś zdjęcia? Tusen ty też możesz :)

Tusen to super powodzenia wiec!!! My jeszcze nie znamy sasiadow ale dostelismy katrtki swiateczne niemal od wszystkich co bylo urocze :)) tu jest 16 nowiutkich domow wiec wszyscy sa nowi dla siebie mam nadzieje ze bedzie dobrze ...jak sie ociepli to wszyscy wylegna i sie poznamy :))

A u nas jeszcze wolne wszyscy maja wiec dalej zalegamy cala rodzinka w domku i nastroje ok

Witajcie!
Ja mam jeszcze pół dnia wolnego, zaraz muszę się zabrać za przygotowanie zajęć ale odczuwam kompletny brak weny... może przyjdzie z czasem, ech...

Ogitu gratuluję nowego mieszkanka! Cudowna sprawa. Może nam pokażesz jakieś zdjęcia? Tusen ty też możesz :)

Chetnie wstawie jak moj speed sie zwiekszy bo niestety narazie sie strasznie zawiesza... no i musze jakies ladne zrobic:))

reklama
No to jestem umówiona na Usg anatomiczne na 27 stycznia...kurczę...i już nie mogę wytrzymać, i już nie mogę się doczekać, i już mnie skręca...jak ja zazdroszczę ludziom cierpliwości

Do góry