reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam z rana :)

Misialina świetny zestaw i jak tanio !

co do łózeczek kołysanych też mam mały dylemat :) ale Doris sliczne jest i tam chyba szuflada na dole jest? przydatna by była :)

reklama
Katamisz - ja ma trochę inne zdanie jesli chodz o bujanie. Moja Dominika była przez pierwsze miesiące bardzon płaczliwa, miała kolki i właściwie to stale płakała. Szczególnie między 22 a 2.30 w nocy więc w godzinach nie bardzo sprzyjających. :-). Uspokajała się tylko na rękach lub jak była bujana w wózku. W wózku kołysanie było naprawdę niewygodne wiec tak nocami jezdziłam z nią po mieszkaniu.
Z damianem natomiast nauczona doświadczeniem postanowiłam kupić kołyskę, i był to najlepszy zakup. Sprawdziła się w 100%. Po ok pół roku przełożyłam damiana do łożeczka i tam spał bez żadnego problemu bez kołysania.
Teraz ponieważ nie mam miejsca na zakup i łożeczka i kołyski kupuję 2 w 1. :-)

Misialina - ja wybrałam różowy ciemny z wzorkiem jasno różowym. jest piękny i taki typowo dziewczęcy a czarny...jakoś nie dobrze mi się kojarzy, ale to kwestia gustu :-). U sprzedawcy jest wystawiony ten sam model na róznych aukcjach i na każdej są inne kolory. Sprawdź, zebyś któregoś wzoru nie przeoczyła, bo np ten wzór co ja kupiłam był tylko na jednej aukcji :-)

Katamisz - ja ma trochę inne zdanie jesli chodz o bujanie. Moja Dominika była przez pierwsze miesiące bardzon płaczliwa, miała kolki i właściwie to stale płakała. Szczególnie między 22 a 2.30 w nocy więc w godzinach nie bardzo sprzyjających. :-). Uspokajała się tylko na rękach lub jak była bujana w wózku. W wózku kołysanie było naprawdę niewygodne wiec tak nocami jezdziłam z nią po mieszkaniu.
Z damianem natomiast nauczona doświadczeniem postanowiłam kupić kołyskę, i był to najlepszy zakup. Sprawdziła się w 100%. Po ok pół roku przełożyłam damiana do łożeczka i tam spał bez żadnego problemu bez kołysania.
Teraz ponieważ nie mam miejsca na zakup i łożeczka i kołyski kupuję 2 w 1. :-)

Doris mam bardzo podobne wspomnienia.Mój synek również miał straszne kolki-męczył się z nimi od 18-2 czasami-my byliśmy tak samo zmęczeni jak on.Na Igora świetnie działał leżaczek-bujaczek.Sama nie wiem.Całkiem możliwe ,że moja kuzynka odsprzeda mi kołyskę którą używa aktualnie ze swoim synkiem 3 miesięcznym- o taką ma

BAJECZNA KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity od SS (1413817574) - Aukcje internetowe Allegro

kati jasne kwestia gustu...ale może komuś się spodoba więc wkleiłam.Mi wpadł w oko.X-landery są fajne według mnie.
Tak wogóle to fajna jest ta stronka gumtree...można znaleźć wiele ciekawych rzeczy dla maluszków.

reklama
Do góry