reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ogitu, gratuluję synusia

a Tobie, Ironia, owsików ;)

takie tempo narzuciłyscie, ze nie mogłam nadąrzyć...

Kati, ja też śpię z nogami wyżej (na rogalu tym do spania), a przez to, ze mam katar, to śpię też na 4 poduszkach... Wygląda to komicznie, ale trzeba sobie jakoś radzić ;)

reklama
Hej babeczki... widzę że idziecie na całego z zakupami wózków:) ja też sobie upatrzyłam model ale jeszcze się nie zdecydowałam na kolor..
Mnie np. przerażają ceny tych " mercedesów" dla mnie 1200 zł to bardzo bardzo dużo.. oczywiscie gdybym miała taką kasę to bym kupiła póki co musze się ograniczyć... Ale zerknijcie może się wam spodoba:) mi się podoba ten czekoladowy nr 5 ale ze względu iż nie wiem do końca kto kopie mnie w brzuchu więc wstrzymuję się jeszcze od kolorystyki:)
DAREX MATRIX! na pompowanych kołach! NOWOSC (1421595777) - Aukcje internetowe Allegro

Dzastina - bardzo ładny ale w komplecie nie ma tego fotelika/nosidełka a to dodatkowy koszt conajmniej 200 zł a sumie wyjdzie na to samo :-)

fajne te wózki,ten doris mi się podobał,ale ja musze mieć z montowanym fotelikiem:tak:,stwierdziłam,że skoro jestem mobilna i gdzies pojadę,a dziecko mi uśnie to nie będe go przekładac do wózka i budzić tylko fotelik zamontuje i już

Czesc Dziewczyny,

Wpadłam tylko na chwilę się przywitać. Dzisiaj mam mega doła. Moje dziecie od jakiegoś czasu się jąka i rano rozmawiałam o tym z logopedką /we wtorek rozmawiałam z psychologiem/. Porozmawia z psycholog na temat Igora i może wspólnie dadzą mi jakieś namiary na dobrego psychologa. W środę wywiadówka - mam nadzieję, że po rozmowie w końcu pani zacznie traktować Igora adekwatnie do jego rozwoju, bo inaczej nie widzę szans na poprawę. Jakby kłopotów było mało... czasami zaczyna mnie już to wszystko przerastać. Mam tyle niepozamykanych spraw dotyczących regulacji prawnych związanych z ex, że jak o tym myślę, skóra mi cierpnie. Dla dobra dziecka trzeba w końcu ruszyć pełną parą, bo negatywne emocje mu nigdy nie służyły. Z normalnym człowiekiem to można się dogadać, ale w moim przypadku wszystko musi się oprzeć o sąd :-(. Przesuwałam niektóre sprawy ze względu na ciążę, ale teraz widzę, że nie mogę tego już odkładać. No to się wyżaliłam. Idę szykować dokumenty na poniedziałek do adwokata - może uda mi się załatwić w poniedziałek kolejne papiery a przy okazji wydać większą połowę mojej pensji :-(

Miłego dnia i weekendu, bo nie wiem, czy będę w stanie do Was zajrzeć przez kolejne dni.

iza mój Anto tez się zająkuję i byłam z nim u logopedy.pokazywała mu obrazki i kazała je nazywać i on to robił bez problemu,powiedziała,że to nie jest jąkanie,bo gdyby tak było to przy pojedynczym słowie nie mógł by się wysłowić,a w moim przypadku,jak anti chce nam coś opowiedzieć i się skupia na tym to wtedy się zacina albo powtarza jeden wyraz np ale ale ale ale....
powiedziała,ze to mu minie,dala jakieś ćwiczenia mimiki twarzy

a zrobiło mu się to na tle nerwowym,jak ja wychodziłam do pracy,a on nie chciał i wpadł w histerię zaczął b.płakać i od tamtej pory się zaczęło

iza trzymaj się dzielnie.Idź z małym do logopedy i psychologa-napewno coś poradzą.Problem napewno z czasem uda się rozwiązać...ale musisz być dobrej myśli!!Igory to fajne i dzielne chłopaki:-)!!Na pewno poradzicie sobie z wszystkimi problemami.Jutro przyjdzie lepszy dzionek i zmieni Ci się nastawienie na wszystko ;-)Zobaczysz.

reklama
Do góry