reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

dziewczyny ja dziś mam sporo roboty, mój M urządza wieczór filmowy dla swoich przyjaciół...
Ja sie ulatniam na noc do mojej mamy, a obiecałam im, ze upiekę im ciasto i pizzę. No to mam co robić. I jeszcze jakiś obiadek by sie przydał :-)
Będę z doskoku czytać

reklama
Doris ja nie potrzebuje fotelika bo mam nowiutki po Czarku. On bardzo szybko z niego wyrósł i jest nie zniszczony...
Ogólnie mam wiele rzeczy po Czarku np. łóżkeczko w którym on w ogóle nie spał:)
Jedynie co to musze kupić nowe wypełnienie i pościel...
Od lutego ruszamy z remontem poddasza i tam pujedzie kupe kasy dlatego musimy zaciskać pasa... ale dla nas najważniejsze gniazdko.. nie chcemy się gnieść z dwójką dzieci na dwóch pokojach u moich rodziców... chcemy żyć normalnie.

Iza witaj :)

Mam nadzieję, że minie kilka dni i znowu wstąpi w Ciebie optymistka. Podjęłaś już decyzję o przeniesieniu Igora do tej drugiej szkoły? Może warto byłoby to zrobić od drugiego semestru? Jak w ogóle on się na to zapatruje? Pewnie ma jakies swoje zdanie na ten temat...
Z byłbym mężem niestety niedokończone sprawy trzeba dokończyć, szkoda, że kosztuje Cię to tyle nerwów... Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej mogła się od niego odciąć...

A jak się czuje Twój mąż, lepiej?

Przytulam Cię mocno!

Muszę się z Wami chwilowo pożegnać, bo trzeba na zakupy iść a potem po Miśkę do szkoły. I jeszcze muszę coś koleżance na urodziny kupić bo jutro idziemy na jej 37 i 18 jej córki :-). Mają urodziny dzień po dniu, wczoraj koleżanka, dziś jej córka :-)

a ja mialam sie uczyc, ale nie mam weny - jakies głupie te wiadomosci... :) np o samotnosci nauczyciela...wiec nic konkretnego

coś śpiąca jestem więc mykam do łożeczka-a pozniej zrobi sie tylko ściąge i bedzie dobrze :))

Hej dziewuszki,

ja już po zakupach i pralni, kosmetyczkę przełożyłam na poniedziałek - co za dużo to niezdrowo:) Kupiłam sobie kilka par gatków, bo te które mam trochkę zaczęły mi uciskać dół brzuszka więc kupiłam sobie nowe na dziale H&M MAMA:) Myślałam, że tam będą same brzydkie spadochrony, ale kupiłam naprawdę sexowne i wygodne majteczki:)

W międzyczasie zadzwoniła do mnie przyjaciółka z okropnym newsem - 3 dni temu w klubie jakiś koleś wrzucił jej do drinka... pigułkę gwałtuuuuuuu - masakra! Obudziła się następnego dnia w domu nago! Pamięta tylko, że ktoś ją przywiózł do domu i pomógł jej otworzyć drzwi, ale nie wie kto? Na szczęście nic nie zginęło i nic jej nie zrobili, nerki też ma dwie. Na policję jak poszła to totala olewka - nie chcieli nawet przyjąć zgłoszenia, bo przecież "to się zdarza i nic w tym nadzwyczajnego". Ale moja psiapsiuła robi śledztwo a własną rękę - dziś widzi się z managerem klubu i będą oglądać taśmy z monitoringu. Na szczęście pamięta o której siedziała z tym typem przy barze.... I w ogóle okazało się, że to już 3-ci taki przypadek w tym klubie w ostatnich dniach... Chryste no tak się przejęłam!!! Jak to trzeba mieć oczy z tyłu głowy!

Iza - głowa do góry, życzę Ci szybkiego i bezproblemowego pozałatwiania wszystkich spraw. Pamiętaj, że potem będziesz już miała z tym spokój i będziesz mogła nie myśleć o ex.

Iza trzymam kciukasy za załatwienie wszystkich spraw pozytywnie dla was &&&&&&&&&&&&:-)

silva masakra jakie przejścia miała twoja przyjaciółka, w dzisiejszych czasach to nie wiadomo na kogo sie trafi:szok:

Witam. Jestem tu po raz pierwszy. Również mam termin na czerwiec :) Jestem na etapie poszukiwania wózka. Mam pytanie, czy któraś z Was zna wózki firmy Bebetto? W moim mieście są tylko dwa lub trzy sklepy z wózkami i tej firmy jest najwięcej, ale trudno znaleźć jakieś pomocne informacje na temat tych wózków. Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam.

reklama
Do góry