reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dziewczyny ja dziś mam sporo roboty, mój M urządza wieczór filmowy dla swoich przyjaciół...
Ja sie ulatniam na noc do mojej mamy, a obiecałam im, ze upiekę im ciasto i pizzę. No to mam co robić. I jeszcze jakiś obiadek by sie przydał :-)
Będę z doskoku czytać

reklama
Doris ja nie potrzebuje fotelika bo mam nowiutki po Czarku. On bardzo szybko z niego wyrósł i jest nie zniszczony...
Ogólnie mam wiele rzeczy po Czarku np. łóżkeczko w którym on w ogóle nie spał:)
Jedynie co to musze kupić nowe wypełnienie i pościel...
Od lutego ruszamy z remontem poddasza i tam pujedzie kupe kasy dlatego musimy zaciskać pasa... ale dla nas najważniejsze gniazdko.. nie chcemy się gnieść z dwójką dzieci na dwóch pokojach u moich rodziców... chcemy żyć normalnie.

Iza witaj :)

Mam nadzieję, że minie kilka dni i znowu wstąpi w Ciebie optymistka. Podjęłaś już decyzję o przeniesieniu Igora do tej drugiej szkoły? Może warto byłoby to zrobić od drugiego semestru? Jak w ogóle on się na to zapatruje? Pewnie ma jakies swoje zdanie na ten temat...
Z byłbym mężem niestety niedokończone sprawy trzeba dokończyć, szkoda, że kosztuje Cię to tyle nerwów... Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej mogła się od niego odciąć...

A jak się czuje Twój mąż, lepiej?

Przytulam Cię mocno!

Muszę się z Wami chwilowo pożegnać, bo trzeba na zakupy iść a potem po Miśkę do szkoły. I jeszcze muszę coś koleżance na urodziny kupić bo jutro idziemy na jej 37 i 18 jej córki :-). Mają urodziny dzień po dniu, wczoraj koleżanka, dziś jej córka :-)

a ja mialam sie uczyc, ale nie mam weny - jakies głupie te wiadomosci... :) np o samotnosci nauczyciela...wiec nic konkretnego

coś śpiąca jestem więc mykam do łożeczka-a pozniej zrobi sie tylko ściąge i bedzie dobrze :))

Hej dziewuszki,

ja już po zakupach i pralni, kosmetyczkę przełożyłam na poniedziałek - co za dużo to niezdrowo:) Kupiłam sobie kilka par gatków, bo te które mam trochkę zaczęły mi uciskać dół brzuszka więc kupiłam sobie nowe na dziale H&M MAMA:) Myślałam, że tam będą same brzydkie spadochrony, ale kupiłam naprawdę sexowne i wygodne majteczki:)

W międzyczasie zadzwoniła do mnie przyjaciółka z okropnym newsem - 3 dni temu w klubie jakiś koleś wrzucił jej do drinka... pigułkę gwałtuuuuuuu - masakra! Obudziła się następnego dnia w domu nago! Pamięta tylko, że ktoś ją przywiózł do domu i pomógł jej otworzyć drzwi, ale nie wie kto? Na szczęście nic nie zginęło i nic jej nie zrobili, nerki też ma dwie. Na policję jak poszła to totala olewka - nie chcieli nawet przyjąć zgłoszenia, bo przecież "to się zdarza i nic w tym nadzwyczajnego". Ale moja psiapsiuła robi śledztwo a własną rękę - dziś widzi się z managerem klubu i będą oglądać taśmy z monitoringu. Na szczęście pamięta o której siedziała z tym typem przy barze.... I w ogóle okazało się, że to już 3-ci taki przypadek w tym klubie w ostatnich dniach... Chryste no tak się przejęłam!!! Jak to trzeba mieć oczy z tyłu głowy!

Iza - głowa do góry, życzę Ci szybkiego i bezproblemowego pozałatwiania wszystkich spraw. Pamiętaj, że potem będziesz już miała z tym spokój i będziesz mogła nie myśleć o ex.

Iza trzymam kciukasy za załatwienie wszystkich spraw pozytywnie dla was &&&&&&&&&&&&:-)

silva masakra jakie przejścia miała twoja przyjaciółka, w dzisiejszych czasach to nie wiadomo na kogo sie trafi:szok:

Witam. Jestem tu po raz pierwszy. Również mam termin na czerwiec :) Jestem na etapie poszukiwania wózka. Mam pytanie, czy któraś z Was zna wózki firmy Bebetto? W moim mieście są tylko dwa lub trzy sklepy z wózkami i tej firmy jest najwięcej, ale trudno znaleźć jakieś pomocne informacje na temat tych wózków. Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam.

reklama
Do góry