reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hehehe ja mam taki odkad nie pracuje hehehe... z tylkiem siedze i tyje heheh
a tak powaznie to nie wiem... kazda ciaze przeciez jest inna, ale na "chlopskie" rozumowanie to w brzusiu okruszek jest wiec nie ma co wywalac ;-)

Dzastina 222, kasiawilde Dzięki, też myślę,że to indywidualna sprawa, lekarz mnie zobaczy i się wypowie - co prawda się chyba zapowiada, że właśnie zmienię panią doktor, ale w sumie i tak mało się stresuję jak na te wszystkie okoliczności przyrody..:)

lil_maja - tak , plamienie mam zwykle 1 -2 dni przed @, więc sądziłam, że to właśnie to, bo to był 25-26 dc, więc moja norma, potem było jednodniowe małe krwawienie- czyli w dniu, kiedy niby spodziewałam się miesiączki, potem dzień suchości, a potem znów niezbyt nachalne,ale jednak - podbarwione na lekko brązowo plamienie - do dziś - czyli do 33dc. @ nie przyszła, temp wyższa cały czas, test wyszedł i tak to wygląda.

Tusenfryd, i jakie pyszności na obiadek mama zaserwowała? :)
.

Niedawno wrociliśmy.Była dziczyzna za ktora nie przepadam ,ale wyjatkowo mi dzisiaj smakowala.Po obiadku bylo biszkoptowe ciasto polane marcepanem i strasznie mnie mdlilo po nim.Pierwsze jak przyszlam zrobilam miete i przeszlo.
Nie piłam wina do obiadu ani koniaczku do kawki,jak to zwyklam robic zawsze na obiadkach u niej,mam sie nie pytala czemu lecz dziwnie mnie obserwowala.Moze czuje pismo nosem:D

Idę dziewczynki spac,jutro Was doczytam dokładniej bo teraz to tylko Blusi pytanie wpadlo mi w oczka.
Dobranoc wszystkim,kolorowych snów,kalaruchy do poduchy..........itd.........itp.......

Ta jes, karaluchy.
Małgosiu...37 - poniedziałek za pasem :)

Ogitu, życzę Ci spokoju, żebym mogła oddać Ci część swojego ,to z chęcią bym to zrobiła. To chyba dar Niebios, taki spokój w sercu. Czytam Wasze ,Dziewczyny, opowieści o stracie Aniołków, wiem, jakie są statystyki wczesnych ciąż - i jestem spokojna...
Naprawdę, wierzę,że cokolwiek będzie - będzie dobrze..

A teraz karaluchy i spać! Dobranoc!

reklama
Do góry