reklama
Misialina
Fanka BB :)
hejka! Ale z Was ranne ptaszki....co tam u Was ciekawego? Myśmy wczoraj powiedzieli naszemu pierworodnemu...ale się ucieszył...hehe...powiedział: Mamo ja to wiedziałem, bo jakoś wina nie piłaś u babci, tat Ci kupił jakieś f16 ( tł . feminatal 800) i wszystko pasuje"....hehe...bystry chłopak...Miłej niedzieli Wam życzę
Dzastina222
Czekam..
Witam niedzielnie!!!
To chyba najpiękniejsza niedziela w moim życiu!!!! Zrobiłam test są piękne II krechy!!! nie mogę się na niego napatrzeć... ciągle gały w niego wlepiam
Czyli beta przyrast prawda???
Ostatnie testy mi wychodziły z bardzo bladymi kreskami takimi ledwo widocznymi... a ten jest piękny!! Ta druga kreseczka tak różowiutka!!! Jeny jak się cieszę...:-)
Ogitu- ja w maju straciłam bliźniaki... w 5tc. I sama ledwo uszłam z życiem, straciłam bardzo dużo krwi, byłam 2 dni nieprzytomna i leżałam na Intensywnej terapi... to co przeszłam było straszne... nie zyczę tego najgorszemu wrogowi... i wiem że ci było ciężko.. ale dzwigniesz ten ciężar tak jak ja!!! Ciesz się chwilką obecną jakby jutro miał się skończyć świat... nie warto rozdrzpytać starych ran.. trzeba walczyć dzielnie o swoje szczęście!!! Bo jeśli ty tego nie zrobisz to nikt za ciebie tego nie zrobi..
I musisz wierzyć że teraz bedzie dobrze...a będzie zobaczysz;-);-) i gratuluję ci jak najmocniej...
To chyba najpiękniejsza niedziela w moim życiu!!!! Zrobiłam test są piękne II krechy!!! nie mogę się na niego napatrzeć... ciągle gały w niego wlepiam
Czyli beta przyrast prawda???
Ostatnie testy mi wychodziły z bardzo bladymi kreskami takimi ledwo widocznymi... a ten jest piękny!! Ta druga kreseczka tak różowiutka!!! Jeny jak się cieszę...:-)
Ogitu- ja w maju straciłam bliźniaki... w 5tc. I sama ledwo uszłam z życiem, straciłam bardzo dużo krwi, byłam 2 dni nieprzytomna i leżałam na Intensywnej terapi... to co przeszłam było straszne... nie zyczę tego najgorszemu wrogowi... i wiem że ci było ciężko.. ale dzwigniesz ten ciężar tak jak ja!!! Ciesz się chwilką obecną jakby jutro miał się skończyć świat... nie warto rozdrzpytać starych ran.. trzeba walczyć dzielnie o swoje szczęście!!! Bo jeśli ty tego nie zrobisz to nikt za ciebie tego nie zrobi..
I musisz wierzyć że teraz bedzie dobrze...a będzie zobaczysz;-);-) i gratuluję ci jak najmocniej...
No kochana w koncu ma juz 9 lat ;-) Powiedz Benjamin jak sie zdrabnia? Benio? I dlaczego nie Beniamin? Tylko przez J ?? Z ciekawosci pytam bo zdrobiale Benio mi sie baaaardzo podoba :-)
dzastina222 swiete slowa!!! No i gratuluje II kreseczke , u mnie tez dzis mega widoczne obie
dzastina222 swiete slowa!!! No i gratuluje II kreseczke , u mnie tez dzis mega widoczne obie
Ostatnia edycja:
Witaj Ogitu! ja też straciłam ciążę i też miałam pusty pęcherzyk; tylko dowiedziałam się o tym już w 7tc. Dziwne, że tak długo nikt nie zrobił Ci usg...
Mam nadzieję, że tym razem obie się doczekamy! Pozdrowienia!
Dagamit, w Belfascie, jak w calym uk nie robi sie zadnych badan do pierwszego usg w 12 tyg, wiec poniewaz nic mi nie bylo tak to trwalam w nieswiadomosci 3 mce. Ale tym razem zarzadalam wczesniejszego usg i mam nadzieje ze zobacze co tam slychac ok 7-8 tyg.
Poza tym dziekuje za wszystkie posty wsparcia, naprawde przemilo tu z wami byc i oby tak dalej
Wszystkim zycze powodzenia w oczekiwaniu na maly cud
Larvunia, mój dziś po 6 wstał, ale tatuś już był na nogach więc jeszcze pokimałam do 7:20
Misialina, spostrzegawczego masz syna
Dzastina, gratulacje Tyle przeszłaś, że teraz na pewno będzie dobrze
Czy to tylko ja zrobiłam jeden test sikany?
Jutro dzwonię do ginki i pewnie od razu poda mi listę badań do zrobienia.
Misialina, spostrzegawczego masz syna
Dzastina, gratulacje Tyle przeszłaś, że teraz na pewno będzie dobrze
Czy to tylko ja zrobiłam jeden test sikany?
Jutro dzwonię do ginki i pewnie od razu poda mi listę badań do zrobienia.
reklama