reklama
znalazłam informacje o szerokości wewn:
izi comfort 29cm
tobi 30cm
king plus 31cm czyli jednak wzrok mnie nie mylił
o właśnie, jedzeniowe fanaberie - dziś albo jutro odbieram eko warzywa i królika, wolę o tym króliku za dużo nie rozmyślać:-(
izi comfort 29cm
tobi 30cm
king plus 31cm czyli jednak wzrok mnie nie mylił
o właśnie, jedzeniowe fanaberie - dziś albo jutro odbieram eko warzywa i królika, wolę o tym króliku za dużo nie rozmyślać:-(
stopa30
Zaangażowana w BB
Słonecznie się witam
Byłam dziś z Ninką na kontroli i niestety paskudztwo nie chce wyjść dalej jej świszczy w oskrzelach. Już mam dość tych chorób!!!! w piątek znów na kontrolę. Muszę ją częściej oklepywać bo jest za słaba i za mała na prawidłowe odkrztuszanie.
Dziękuję za informacje te pozytywne i negatywne nt. transportera. Dalej nie wiem jaki kupię w razie czego.Na chwilę obecną wymyśliłam, że nie będę kloca targać do domu tylko zostawię w aucie. Po Brunie mam jeszcze chicca multiwaya. Ale bardzo nie lubię nim jeździć. Sprzedaje go od dłuższego czasu i nikt nie chce kupić
Po wizycie mam jakąś pustkę w głowie. Dzieciaki wstały o 6ej a Ninka budziła się kilka razy w nocy. Teraz śpią a ja idę zrobić sobie kawę.
Byłam dziś z Ninką na kontroli i niestety paskudztwo nie chce wyjść dalej jej świszczy w oskrzelach. Już mam dość tych chorób!!!! w piątek znów na kontrolę. Muszę ją częściej oklepywać bo jest za słaba i za mała na prawidłowe odkrztuszanie.
Dziękuję za informacje te pozytywne i negatywne nt. transportera. Dalej nie wiem jaki kupię w razie czego.Na chwilę obecną wymyśliłam, że nie będę kloca targać do domu tylko zostawię w aucie. Po Brunie mam jeszcze chicca multiwaya. Ale bardzo nie lubię nim jeździć. Sprzedaje go od dłuższego czasu i nikt nie chce kupić
Po wizycie mam jakąś pustkę w głowie. Dzieciaki wstały o 6ej a Ninka budziła się kilka razy w nocy. Teraz śpią a ja idę zrobić sobie kawę.
Misialina
Fanka BB :)
Hejka! My po odwiedzinach u koleżanki...i po wizycie w sklepie...namierzyłam Malwinę w wózku...i decyzja podjęta że bierzemy jednak Sprinta fioletowego...Malwina była przeszczęśliwa jak ją do tego wózka posadziłam...teraz musze zamówić na allegro.
Stopa współczuję choróbska u Ninki...zdróweczka przesyłam
Trasia a jak teściowa...leczy się już?
mrsmmon w sklepie chyba wiedzą że klient to nasz pan
Stopa współczuję choróbska u Ninki...zdróweczka przesyłam
Trasia a jak teściowa...leczy się już?
mrsmmon w sklepie chyba wiedzą że klient to nasz pan
Aestima królika też z eko sklepu, namiary dostałam od forever, on a nawet na przepiórkę się czai jak królik jej się skończyFajne macie te sklepy eko, u nas tylko podstawowe warzywa, o batatach można pomarzyć...a może prowadzą sprzedaż przez internet?
stopa ja od dawna trzymam wózek w bagażniku, no chyba, ze Maja mi zaśnie na spacerze, to wtedy wciągam go na 1p z zawartością;-) Moja koleżanka sprzedaje transportera czerwonego, to pękniecie naprawiała w ramach gwarancji. Ale mimo wszystko odradzam ten wózek. Tyle, że ona komplet gondola+spacerówka sprzedaje
Misialina gratuluję zakupu, pokażesz zdjęcia Malwinki w wózku?
stopa ja od dawna trzymam wózek w bagażniku, no chyba, ze Maja mi zaśnie na spacerze, to wtedy wciągam go na 1p z zawartością;-) Moja koleżanka sprzedaje transportera czerwonego, to pękniecie naprawiała w ramach gwarancji. Ale mimo wszystko odradzam ten wózek. Tyle, że ona komplet gondola+spacerówka sprzedaje
Misialina gratuluję zakupu, pokażesz zdjęcia Malwinki w wózku?
reklama