reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
w sumie racja:tak:tylko jak zwykle A będzie gadał, że przesadzam...niby mówi, że mi ufa w kwestii wyboru rzeczy dla Mai, a później się czepia. Sam jakoś nie rwie się do zgłębienia tematu, skoro ja już tyle czytałam...

heh, no u nas podobnie. Najpierw czepia się moich jedzeniowych fanaberii i gotowania ( że niby dokładam sobie obowiązków) ale za słoikami też nie jest. To co ma dziecko jeść pytam??

znalazłam informacje o szerokości wewn:
izi comfort 29cm
tobi 30cm
king plus 31cm czyli jednak wzrok mnie nie mylił:tak:
o właśnie, jedzeniowe fanaberie - dziś albo jutro odbieram eko warzywa i królika, wolę o tym króliku za dużo nie rozmyślać:-(

co do jedzonka kupiłam w eko sklepie bataty i Miesi uwielbia. I polubił buraczki ostatnio:tak: A dziś pierwsza w życiu pomidorówka:-)

Słonecznie się witam :)

Byłam dziś z Ninką na kontroli i niestety paskudztwo nie chce wyjść:wściekła/y: dalej jej świszczy w oskrzelach. Już mam dość tych chorób!!!! w piątek znów na kontrolę. Muszę ją częściej oklepywać bo jest za słaba i za mała na prawidłowe odkrztuszanie.
Dziękuję za informacje te pozytywne i negatywne nt. transportera. Dalej nie wiem jaki kupię w razie czego.Na chwilę obecną wymyśliłam, że nie będę kloca targać do domu tylko zostawię w aucie. Po Brunie mam jeszcze chicca multiwaya. Ale bardzo nie lubię nim jeździć. Sprzedaje go od dłuższego czasu i nikt nie chce kupić:confused2:
Po wizycie mam jakąś pustkę w głowie. Dzieciaki wstały o 6ej a Ninka budziła się kilka razy w nocy. Teraz śpią a ja idę zrobić sobie kawę.

Hejka! My po odwiedzinach u koleżanki...i po wizycie w sklepie...namierzyłam Malwinę w wózku...i decyzja podjęta że bierzemy jednak Sprinta fioletowego...Malwina była przeszczęśliwa jak ją do tego wózka posadziłam...teraz musze zamówić na allegro.

Stopa współczuję choróbska u Ninki...zdróweczka przesyłam

Trasia a jak teściowa...leczy się już?

mrsmmon w sklepie chyba wiedzą że klient to nasz pan :)

Aestima królika też z eko sklepu, namiary dostałam od forever, on a nawet na przepiórkę się czai jak królik jej się skończy:tak:Fajne macie te sklepy eko, u nas tylko podstawowe warzywa, o batatach można pomarzyć...a może prowadzą sprzedaż przez internet?
stopa ja od dawna trzymam wózek w bagażniku, no chyba, ze Maja mi zaśnie na spacerze, to wtedy wciągam go na 1p z zawartością;-) Moja koleżanka sprzedaje transportera czerwonego, to pękniecie naprawiała w ramach gwarancji. Ale mimo wszystko odradzam ten wózek. Tyle, że ona komplet gondola+spacerówka sprzedaje
Misialina​ gratuluję zakupu, pokażesz zdjęcia Malwinki w wózku?

reklama
Do góry