Witajcie,
Madzioolka pewnie dokupisz zagłówek;-) tak obstawiam, chociaż Wy z tego co pamiętam mało jeździcie, więc może Maja po drodze Wam nie zaśnie. Kolor super, my też pewnie jakiś jasny ze względu na mniejsze przyciąganie promieni słonecznych wybierzemy. No i mam nadzieję, że wreszcie wrócę na fotel pasażera;-)
Aestima naprawdę roemer jest ciasny? Wydawało mi się, że jest szerszy niż tobi i wcale nie ciasny. Na zdjęciach, bo w rzeczywistości nie widziałam. Mieszka już przesadziliście do niego? Ciekawa jestem wrażeń, bo ja z kolei waham się między mc tobi, roemerem king plus i ewentualnie besafe izi comfort. Gdzieś z tyłu głowy chodzi mi besafe izi combi, ale pewnie i tak montowalibyśmy go przodem a nie tyłem, bo Maja będzie się buntować...
Mam plan, żeby za jakieś 2 tyg podjechać do sklepu i zamierzyć te foteliki, najchętniej do obu aut, ale nie wiem czy aż taką szopkę będziemy robić
ironia daj inka plizzzz. I nie pisz więcej ile godzin Beniu śpi, bo Cię przetrącę wirtualnie
zolza bida jesteś...ale dobrze, że to tylko wirus jakiś
zdrowiej!!!
trasia u nas też zimno, magnolii nie mam w zasięgu wzroku, ale pąki to chyba zwiastun wiosny? Kocham magnolie
marta masz rację, po południu ciężko zebrać siły na pracę, tym bardziej po wczesnoporannej pobudce i całym dniu z dzieckiem, szczerze Was podziwiam, że jednak jakoś dajecie z trasią radę
. Ja też szukam lekkiej parasolki do auta, ostatnio inglesina trip w oko mi wpadła, ew. maclaren używany, bo na nówkę mnie nie stać...
dubeltówka przyzwyczaja się człowiek szybko do dobrego, co? Ja też jakoś nie mogę wbić się w rytm po powrocie od rodziców, gdzie zawsze ktoś mnie wyręcza w opiece nad Mają...