reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej
Stopa - ja mam Mutsy Transporter i jest naprawdę fajny :) waży koło 11kg, super jeździ po różnych nawierzchniach.. naprawdę nie widzę wad póki co.. i składa się w sekundę, więc nawet do bagażnika Punta bez problemu go zapakuję :tak:
W przyszłości - jeśli w ogóle - to pomyślimy ewentualnie nad jakąś parasolką, ale już superlekką - np. taki MacLaren volo - ona waży poniżej 4kg - tak żeby np. na plaży wziąć pod pachę jak Antek będzie już sam dreptał...
Aaaa.. no i jeszcze jest taki mój faworyt - strrrasznie mi się podoba ten wózek - normalnie bajer: NOWOŚĆ!!!! Wózek NUNA PEPP` 2012 + FOLIA GRATIS (2178750975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... ale M. już mi wybił takiego "wygiba" z głowy.... :-D

reklama
olga- też szalałam za tym wóziem- śliwkowym:)
Madzioolka, ja właśnie nie wyobrażam sobie dziecka wozić bez tego zagłówka:no: Moi znajomi spokojnie wożą sporą 3- latkę w tobim:tak:

Aestima tylko że Maja już miała ciasno w tobi... sprzedawca w sklepie też potwierdzil mój wybór, no mniejsza o to - będzie jaki jest bo dziś przysłali :)

Hej:)
Witam się z kawusią:)
Madzioolka, a jaki kolorek?:-) Masz rację, wszystkie te foteliki są dobre zresztą. Przpraszam, że się wtrąciłam, sami też rozważaliśmy priori ale tylko z opcją dokupienia zagłówka ( można) i po prostu się zdiwiłam, że ktoś może brak tego zagłówka uznać za zaletę tego fotelika;-) Dla mnie to był jedyny minus tego fotelika. Bo jak malec zaśnie to ponoć główka lata na boki- no ale to zobaczysz, jakby co pisz- dam Ci namiary na ten zagłówek:-)
Mi też się czasem wydaje, że romer ciasnawy, ale rzekomo tak ma być. Tak samo jak szukałam jakiegoś małopotliwego- sprzedawac powiedział, że takich nie ma a jak są to niebezpieczne- fotelik musi po prostu opasać ciało dziecka i zawsze maluchy będą się pocić. Romer ma wprawdzie jakąś tapicerkę z b. naturalnych włókien i w niej się dziecko poci nieco mniej, ale nie zdecydowaliśmy się , bo ponoć strasznie się ta tapicerka wyciera i niszczy.

Aestima ja się nie gniewam :) wiem że wybór fotelika to ciężka sprawa i każdy ma inne priorytety i w pełni rozumiem Twoje podejście do kwestii zagłówka, więc spoko a jesli uznam że jednak by się przydał to zgłoszę się do Ciebie po namiary :) kolor wzięłiśmy ten foggy dawn, jest taki śliczne miętowy, no cudny, materiał bardzo przyjemny i chyba mniej potliwy no ale to wyjdzie w praniu, ważne że nie czarny a taki chciał T (żeby pasował do samochodu, tak jakby to było najważniejsze :)) ale bałam się że w lecie na słońcu będzie sie bardziej nagrzewał.

A tak wogóle to dzien dobry :)
Ja już po kawie pysznej domowej latte machiato, dojechałam do pracy pierwszy raz bez stresu czy będę mieć gdzie zaparkować bo od dzis mam karnet na parking i swoje miejsce parkingowe, juupiii :-)

heja :) moze dzis bedzie luzniej to sie włacze

madziolka , aestima - my mamy romera na 2012 rok z wywietrznikami z tyłu :) bo u nas tylko dlugie podroze wiec chcielismy cos z wentylacją:tak:

beni dzis spal od 19 do 6 :-) jelitowka juz przeszla i znow wrocil do normalnego jedzonka :-D

reklama
Witajcie!

Raczej rodzeństwa dla Ediśka nie będzie [uff.. :-p] mam to samo, co K. w piątek i sobotę, tylko trochę gorzej to znoszę. Właśnie Edi poskakał mi po brzuchu - o masakra... Czekam tylko ,kiedy pójdzie spać, to może i ja się zdrzemnę... Mam nadzieję, że jutro już wrócę do żywych... :-p

Do góry