reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej
Stopa - ja mam Mutsy Transporter i jest naprawdę fajny :) waży koło 11kg, super jeździ po różnych nawierzchniach.. naprawdę nie widzę wad póki co.. i składa się w sekundę, więc nawet do bagażnika Punta bez problemu go zapakuję :tak:
W przyszłości - jeśli w ogóle - to pomyślimy ewentualnie nad jakąś parasolką, ale już superlekką - np. taki MacLaren volo - ona waży poniżej 4kg - tak żeby np. na plaży wziąć pod pachę jak Antek będzie już sam dreptał...
Aaaa.. no i jeszcze jest taki mój faworyt - strrrasznie mi się podoba ten wózek - normalnie bajer: NOWOŚĆ!!!! Wózek NUNA PEPP` 2012 + FOLIA GRATIS (2178750975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... ale M. już mi wybił takiego "wygiba" z głowy.... :-D

reklama
olga- też szalałam za tym wóziem- śliwkowym:)
Madzioolka, ja właśnie nie wyobrażam sobie dziecka wozić bez tego zagłówka:no: Moi znajomi spokojnie wożą sporą 3- latkę w tobim:tak:

Aestima tylko że Maja już miała ciasno w tobi... sprzedawca w sklepie też potwierdzil mój wybór, no mniejsza o to - będzie jaki jest bo dziś przysłali :)

Hej:)
Witam się z kawusią:)
Madzioolka, a jaki kolorek?:-) Masz rację, wszystkie te foteliki są dobre zresztą. Przpraszam, że się wtrąciłam, sami też rozważaliśmy priori ale tylko z opcją dokupienia zagłówka ( można) i po prostu się zdiwiłam, że ktoś może brak tego zagłówka uznać za zaletę tego fotelika;-) Dla mnie to był jedyny minus tego fotelika. Bo jak malec zaśnie to ponoć główka lata na boki- no ale to zobaczysz, jakby co pisz- dam Ci namiary na ten zagłówek:-)
Mi też się czasem wydaje, że romer ciasnawy, ale rzekomo tak ma być. Tak samo jak szukałam jakiegoś małopotliwego- sprzedawac powiedział, że takich nie ma a jak są to niebezpieczne- fotelik musi po prostu opasać ciało dziecka i zawsze maluchy będą się pocić. Romer ma wprawdzie jakąś tapicerkę z b. naturalnych włókien i w niej się dziecko poci nieco mniej, ale nie zdecydowaliśmy się , bo ponoć strasznie się ta tapicerka wyciera i niszczy.

Aestima ja się nie gniewam :) wiem że wybór fotelika to ciężka sprawa i każdy ma inne priorytety i w pełni rozumiem Twoje podejście do kwestii zagłówka, więc spoko a jesli uznam że jednak by się przydał to zgłoszę się do Ciebie po namiary :) kolor wzięłiśmy ten foggy dawn, jest taki śliczne miętowy, no cudny, materiał bardzo przyjemny i chyba mniej potliwy no ale to wyjdzie w praniu, ważne że nie czarny a taki chciał T (żeby pasował do samochodu, tak jakby to było najważniejsze :)) ale bałam się że w lecie na słońcu będzie sie bardziej nagrzewał.

A tak wogóle to dzien dobry :)
Ja już po kawie pysznej domowej latte machiato, dojechałam do pracy pierwszy raz bez stresu czy będę mieć gdzie zaparkować bo od dzis mam karnet na parking i swoje miejsce parkingowe, juupiii :-)

heja :) moze dzis bedzie luzniej to sie włacze

madziolka , aestima - my mamy romera na 2012 rok z wywietrznikami z tyłu :) bo u nas tylko dlugie podroze wiec chcielismy cos z wentylacją:tak:

beni dzis spal od 19 do 6 :-) jelitowka juz przeszla i znow wrocil do normalnego jedzonka :-D

reklama
Witajcie!

Raczej rodzeństwa dla Ediśka nie będzie [uff.. :-p] mam to samo, co K. w piątek i sobotę, tylko trochę gorzej to znoszę. Właśnie Edi poskakał mi po brzuchu - o masakra... Czekam tylko ,kiedy pójdzie spać, to może i ja się zdrzemnę... Mam nadzieję, że jutro już wrócę do żywych... :-p

Do góry