dzien dobry!
Marysia spi, ja mam przed soba kawe, cudowne chwile... Mala obudzila sie o 2 i postanowila pousmiechac sie do rodzicow przez godzine, po czym wstala calkiem o 6
Ja nie wiem skad te dzieci maja tyle energii. A wczesniej siedzialam przed laptopem do 1 i pracowalam, koszmar.
Zebrra ciekawe jak zamierzasz przekonac Bartusia do raczkowania, skoro woli stac
Chyba nie bedzie latwo. Marysia poki co pelza z predkoscia swiatla. Co do psiaka, chyba podjelas dobra decyzje. Rozumiem, ze pani z Torunia juz pokazala dziecku pieska ale taka manipulacja zeby dziecko dzwonilo? Nie podoba mi sie to. Robia z pieska zabawke. A Warszawie bedziesz miala blisko, moze uda wam sie od czasu do czasu spotkac? Choc nie wiem czy to wskazane dla psiaka. Strasznie mi go zal, no ale jak mus to mus
Co wynika z eeg Wiki? Wiadomo cos?
mysia spoznione zyczenia dla Filipka! Super, ze impreza udana! Ja poki co nie wyobrazam sobie roczku Marysi. ODwieczny problem - nie mamy sie gdzie pomiescic
A przeciez nie bede kazdych urodzin organizowala w knajpie...
mamusiu Tymcio moze wyczul, ze mama potrzebuje odpoczynku. Powiem ci, ze jak mialam ostatnio bardzo stresujaca sytuacje i wisialam na telefonie zeby sie dowiedziec czegos wiecej to Marysia siedziala spokojnie obok i jeknela nawet, jakby wyczuwala ze mama teraz potrzebuje spokoju. Co ciekawe chwile wczesniej jeczala i ciagle chciala byc na rekach!
mrsmoon ty to dobra mamuska jestes... jak Marysia zakaszle w nocy to ja sie przewracam na drugi bok i spie dalej a ty sprawdzasz czy sie dziecko nie krztusi... czy tylko ja taka niedobra jestem?
marta widze ze humor dalej nie dopisuje
Ach zeby juz przyszla wiosna, wszystko bedzie duzo latwiejsze.
Doris jasne, kciuki zacisniete! Biedna Dominika, dla mnie wizyta u dentysty to ksozmar, ostatni raz bylam 9 lat temu i ucieklam z fotela! Mam lekka fobie dentystyczna...
Misia zdrowka dla Malwinki! Biedactwo, katar u malych dzieci to ksozmar
Marysia do teraz krzyczy jak widzi fride, o doglosu odkurzacza nie wspominajac ("katarek").
stopa kolejne chorowitki? Zdrowka i dla was!