reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
zebrra - też bym wybrała panią z W-wy - metody pani z Torunia mnie wkurzyły; i pomijając już wszystko - nie pokazałabym psa dziecku, skoro nie jest pewne czy pupil faktycznie do nas trafi;
i nie wiem co jeszcze miałam napisać:dry:

edit. DZIEWCZYNY CZY WIDAĆ MOJE SUWAKI W SYGNATURCE??? CHYBA SOBIE SKASOWAŁAM...

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilę, dziękuję za kciuki wszystkim. Dzisiejszy test znowu negatywny, temp bez zmian, rano paw jak złoto po wodzie mineralnej :szok: i nadal nic nie wiem. Po jakichś 2 godzinach od wykonania na teście pojawiła się druga słabiutka kreseczka, ale nie mogę tego wyniku uznać za wiarygodny, nawet producent pisał, żeby nie odczytywać po upływie 5 minut. Na 18.00 wizyta u ginekologa a ja do tego czasu chyba osiwieję. W grę wchodzi jeszcze jakieś zaburzenie hormonalne, a tego wolałabym uniknąć. Od tych wymiotów w ciągu tygodnia schudłam już 2 kg. Po każdym posiłku mnie mdli, nawet po herbacie czy wodzie, Hanulka marudna, bo nie mam siły się z nią bawić :no: no to się wyżaliłam. Czekamy na wizytę dzisiejszą i przynajmniej się czegoś dowiem w tę albo wewtę.

reklama
Do góry