reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Agata - ja mam z natury ciśnienie raczej w normie ale 1/2 propranolu rano i 1/2 wieczorem czy 1/2 tabletki na dobe? bo lekarz mówił by brać 1 rano i 1 wieczorem
andariel
mama super dwójki :]
zebrra - też bym wybrała panią z W-wy - metody pani z Torunia mnie wkurzyły; i pomijając już wszystko - nie pokazałabym psa dziecku, skoro nie jest pewne czy pupil faktycznie do nas trafi;
i nie wiem co jeszcze miałam napisać
edit. DZIEWCZYNY CZY WIDAĆ MOJE SUWAKI W SYGNATURCE??? CHYBA SOBIE SKASOWAŁAM...
i nie wiem co jeszcze miałam napisać
edit. DZIEWCZYNY CZY WIDAĆ MOJE SUWAKI W SYGNATURCE??? CHYBA SOBIE SKASOWAŁAM...
Ostatnia edycja:
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
andariel - nie widać suwaczków tylko Leosiowe ząbki
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja też widzę suwaczki
Ja tylko na chwilę, dziękuję za kciuki wszystkim. Dzisiejszy test znowu negatywny, temp bez zmian, rano paw jak złoto po wodzie mineralnej i nadal nic nie wiem. Po jakichś 2 godzinach od wykonania na teście pojawiła się druga słabiutka kreseczka, ale nie mogę tego wyniku uznać za wiarygodny, nawet producent pisał, żeby nie odczytywać po upływie 5 minut. Na 18.00 wizyta u ginekologa a ja do tego czasu chyba osiwieję. W grę wchodzi jeszcze jakieś zaburzenie hormonalne, a tego wolałabym uniknąć. Od tych wymiotów w ciągu tygodnia schudłam już 2 kg. Po każdym posiłku mnie mdli, nawet po herbacie czy wodzie, Hanulka marudna, bo nie mam siły się z nią bawić no to się wyżaliłam. Czekamy na wizytę dzisiejszą i przynajmniej się czegoś dowiem w tę albo wewtę.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Agabre...to kciuki trzymamy dalej i daj koniecznie znać po wizycie!!!
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Agabre - &&&&&&&