..leżałam chwilkę bo coś bardzo rozbolał mnie brzuszek...jakieś kłucie od strony jakby żołądka w dół...nie wiem czy to skurcze czy co..nigdy nie bylam w ciązy
...później miałam gościa i tak zleciało..jakoś temp.gwałtowani spadła,a bylo tak upalnie..a teraz chłodno z wiatrem..moje biedne kwiatki-mam nadzieję,że mi ich wiatr nie skosi
bo bedę bardzo złaaa
...mąz jak zwykle na budowie więc ja sama..ale może zaraz wróci jakiś masażyk uświadcze
...poczytałam co u Was i odpisuję;-)
setana ja tez mam cc na 16go ale musze byc w szpitalu 15go,wiec u nas tak samo
trasiu a po tej herbatce na noc to sisiu nie biegałas ze wzmożoną częstotliwością?
wczoraj o 20h z mezem pojechalismy na lody wlasnie..mialam taką wielką ochote na deser własnie jak
Dogi;-)czekoladowa polewa,bita smietana i polewa raz jeszcze i lody czekalodowe i wanioliowe..najadłam sie i kolacji już nie tknełam...a jadłam jak nienajedzona.hahaha...podgadałam panią, która robiła mi ten deser,ze uwielbiam czekoladę itd to dala mi takie konkretne porcje:-)
ddaaiissyy a na skurcze to fiku-miku z mężem najpierw wyproboj..bo jeszcze wczoraj mi na ktg mówili,zebym teraz uważała,bo można własnie poród wywołać
;-)i gdyby nie wskazanie moje na cc to też rozmyślałam o tej wannie..zawsze są plusy i minusy,ale z tego co czytałam to wygodniej kobiecie,bo od wody nie czuje tylw bólu...
a w ogole dziewczyny nie wiem czy słyszałyscie,ale weszło takie prawo,ze kobieta może sama zadecydowac w jakiej pozycji chce rodzić-na kucaka ponoc zdecydowanie łatwiej-i tylko od woli lekarza czy personelu zależy czy to umożliwią
ironia dobrze ze sobie spisz..widocznie Twoj organizm tego potrzebuje..ja bym chętnie pospała a coś nie mogę...choć cale noce nie sypiam to chciałabym chociaz za dnia i tez nic:-(
cinamon a Ty nie przesadzasz przypadkiem???nie mam na myśli przesadzanie kwiatków tylko z wysiłkiem oczywiście;-)żeby Cie w nocy teraz nie chwyciło...
doggi to zależy jakie kto ma skłonności do roztępow..czasem to genetycznie jest uzależnione...ja wolę dmuchac na zimne i smarować...zawsze to nawilzenie skóry i oliwka do tego..lepiej zapobiegać;-)