reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

no i było, ale taka skrócona wersja:/ ale jaja niezłe tak czy siak:) wzruszająca akcja!

także uważajcie dziewczyny i dbajcie o relacje z sąsiadkami;)

reklama
rany, popłakałam się przy tym. CO za makabra... dobrze że wiedziałam od początku że się wszystko dobrze skończyło. Swoją drogą szybko poszło:)

Witam się wieczornie :-)
Własnie wyszła ode mnie koleżanka, poplotkowalyśmy trochę, wypiłysmy herbatkę, zjadłyśmy lody :-)
A teraz weszłam na BB.....myślałam że jakiegoś dzidziuśka już mamy nowego, a tu NIC.
Mi brzuch twardy się robi co jakiś czas ale nie boli, chyba wezmę nospę bo muszę dotrwać do tego 2 czerwca przynajmniej, bo wtedy mam się w szpitalu stawić.

Kobity, ja spadam. Myju myju, a potem Dr House i Kuba Wojewódzki na dobry sen - wymiękam po pierwszej przerwie reklamowej:)

do jutreka:***

WOW!!!! :szok:
laski wy zdrowego rozsądku nie macie - tyle pisać!!!!!!!!!!! ;-) ;-) ;-)

nie dam rady nadrobić z dzisiaj a jutro znów mnie nie będzie bo na spotkanie z położną sie wybieram a potem jeszcze do rodziców.

Dziś miałam super dzień lenistwa :-)
Misialina odpisała ale Zebrra mnie uprzedziła z wiadomością, napisałam jej jeszcze wieczorkiem i jak będę miała nowe wieści dam znać.
Teraz mykam na tapczanik bo nogi jak małe baloniki mam....
pa brzuszki

Witam wieczornie :)
Katamisz, ja herbatkę z liści kupiłam w zeszłym tygodniu, no i tak się zastanawiam czy już sobie zacząć serwować czy po wizycie u ginki :) Ja jakoś nie mam przekonania, że zacznie działać, ale w smaku nie jest tragiczna więc spróbować można :)

Trasiu
, z tego co czytałam to ten napar ma bardziej na celu zmiękczenie szyjki macicy niż wywołanie skurczy. Może je jedynie wspomóc jeśli macica sama wykazuje tendencję do skurczy.

Cinamon
, nieźle się narobiłaś. Chyba jednak chcesz się wcisnąć w kolejkę z tym porodem ;)

My po obiadku u rodziców. Jak fajnie, że nic nie musiałam dziś pichcić :) Chłopaki już w łóżkach a ja przed kompem :)

reklama
Do góry