reklama
emiolka24
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam kciuki zaciśnięte :-) &&&&&&
A swoją drogą ciekawe co tam u LuckyCover??
A swoją drogą ciekawe co tam u LuckyCover??
Chyba moge teraz oficjalnie dolaczyc do grona czerwcowych mam
Termin wyznaczony jest na 25 czerwca, w zeszlym tygodniu bylo podejrzenie, ze ciaza jest obumarla, dzisiaj na usg sie pojawil pecherzyk, ma teraz ok. 3 mm.. mam nadzieje, ze sie szybko rozwinie dalej... jestem teraz w 6tym tygodniu ciazy
Na razie nie mam zadnych objawow ciazowych, no moze odrobine bolace piersi, kiedy u Was pojawily sie nudnosci?
Termin wyznaczony jest na 25 czerwca, w zeszlym tygodniu bylo podejrzenie, ze ciaza jest obumarla, dzisiaj na usg sie pojawil pecherzyk, ma teraz ok. 3 mm.. mam nadzieje, ze sie szybko rozwinie dalej... jestem teraz w 6tym tygodniu ciazy
Na razie nie mam zadnych objawow ciazowych, no moze odrobine bolace piersi, kiedy u Was pojawily sie nudnosci?
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Larvunia, przy krwiaku trzeba leżeć, bo tego się nie leczy, nie ma leków by go wchłonąć, natura decyduje. U mnie o tyle był problem, że krwiak był wielkości pęcherzyka i uciskał na pęcherzyk, co powodowało jego zniekształcenie....na szczęście teraz jest ok
Ja zaczęłam mieć nudności około 6-7. tyg. A piersi bolały i rosły niemal od początku.
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Nadzieja,a gdzie Ty ten ginger w pastylkach kupilas???
Oj nie w pastylkach tylko w kapsulkach i nestety mieszkam za graniaca wiec to chyba bez znaczenia gdzie kupiłam ale wydaje mi się, ze w każdej aptece albo w sklepie zielarskim taki znajdziesz.
Moderna co do nudnosci to mi sie zaczeły 7 tydzień a piersi od początku ciaży do tej pory mnie bolą
Witajcie wtorkowo
Jak zaczynacie temat przekąsek to od razu robię się głodna Ja w niedzielę na kolację zrobiłam racuchy z jabłkami (przepyszne), ale nasza trójka nie była w stanie zjeść całej porcji na raz, więc jeszcze zostały
Od wczoraj swędzi mnie skóra na piersiach i brzuchu. Z jednej strony się cieszę, bo to oznacza, że "rośnie", ale z drugiej strony jest to uciążliwe.
Ciekawa jestem, co jutro powie ginka na wizycie. Zwolnienie mi się kończy 5 listopada...
Miłego dnia dziewczyny - czekam na info po waszych dzisiejszych badaniach
Jak zaczynacie temat przekąsek to od razu robię się głodna Ja w niedzielę na kolację zrobiłam racuchy z jabłkami (przepyszne), ale nasza trójka nie była w stanie zjeść całej porcji na raz, więc jeszcze zostały
Od wczoraj swędzi mnie skóra na piersiach i brzuchu. Z jednej strony się cieszę, bo to oznacza, że "rośnie", ale z drugiej strony jest to uciążliwe.
Ciekawa jestem, co jutro powie ginka na wizycie. Zwolnienie mi się kończy 5 listopada...
Miłego dnia dziewczyny - czekam na info po waszych dzisiejszych badaniach
reklama