reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Zebrra, Ramari, Dagamit, Marta24, Traschka .... Dziewczyny mocno trzymam za Was kciuki. Będzie dobrze!

a mnie teraz tak mdli że chyba odwiedzę łazienkę :(

reklama
Witam po weekendzie :) Ledwo znalazłam siłę, żeby pojechać na cmentarz. Te wymioty i jadłowstręt bardzo mnie osłabiły :) Nie wiem, czy dam radę nadrobić :)

Chyba moge teraz oficjalnie dolaczyc do grona czerwcowych mam :)
Termin wyznaczony jest na 25 czerwca, w zeszlym tygodniu bylo podejrzenie, ze ciaza jest obumarla, dzisiaj na usg sie pojawil pecherzyk, ma teraz ok. 3 mm.. mam nadzieje, ze sie szybko rozwinie dalej... jestem teraz w 6tym tygodniu ciazy :)

Na razie nie mam zadnych objawow ciazowych, no moze odrobine bolace piersi, kiedy u Was pojawily sie nudnosci?

Larvunia, przy krwiaku trzeba leżeć, bo tego się nie leczy, nie ma leków by go wchłonąć, natura decyduje. U mnie o tyle był problem, że krwiak był wielkości pęcherzyka i uciskał na pęcherzyk, co powodowało jego zniekształcenie....na szczęście teraz jest ok :tak:

Witajcie wtorkowo :)

Jak zaczynacie temat przekąsek to od razu robię się głodna :) Ja w niedzielę na kolację zrobiłam racuchy z jabłkami (przepyszne), ale nasza trójka nie była w stanie zjeść całej porcji na raz, więc jeszcze zostały :)
Od wczoraj swędzi mnie skóra na piersiach i brzuchu. Z jednej strony się cieszę, bo to oznacza, że "rośnie", ale z drugiej strony jest to uciążliwe.
Ciekawa jestem, co jutro powie ginka na wizycie. Zwolnienie mi się kończy 5 listopada...

Miłego dnia dziewczyny - czekam na info po waszych dzisiejszych badaniach :)

reklama
Do góry