reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Gratuluję Wszystkim Mamusiom!!!!!!
Oby tak dalej!!!!!!!!!! Byle do czerwca!!!
A ja teraz będę się stresować do 25 listopada, bo dopiero 25.11 mam USG (13 tydzień - USG genetyczne). Wcześniej mam wizytę - 15 listopada ale tylko samo badanie, bez USG.
I jak tu doczekać??????????????? Jeszcze tyle dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
moje Drogie - powiedzie mi czy odczuwacie obecność swoich fasolek w brzuszku? ja mam uczucie jakby mi dziś wielka bomba zegarowa pikała w dolnej części brzuszka i tak sobie myślę, może to moje drugie serduszko no ale wydaje mi sie to takie irracjonalne. Jak u Was?

Cześć dziewczyny, ja po wizycie, cała w euforii:)) Już lecę na wątek "nasze wizyty" zdać relację i wkleić fotkę mojego maluszka:))

traschka - basen super sprawa w ciąży, szczególnie pływanie na plecach. Ja byłam w sobotę i w tym tyg. też się wybieram.
Dagamit- ja też po poronieniu i lekarz pozwolił mi chodzić na basen. A bólami brzucha się nie martw- ja też mam a z dzidziusiem wszystko w jak najlepszym porządku:))

miskaa- ponoć niektóre kobietki czują pulsowanie macicy, może to to??

Witajcie.
Ja juz po wizycie, wszystko napisałam w wątku "wizytowym", nie bedę się powtarzać, bo nie mam na to siły:(
Pytałam ginka o basen o srwierdziła, że to owszem, super sprawa, ale te zarazki i grzybki są dość groźne na początku i na moim miejscu poczekałaby jeszcze przez miesiąc. Może ma jakieś doświadczenie z bielskimi basenami? Podobno najlepsze są takie z ozonowaną wodą, ale gdzie ja taki znajdę w okolicy?
Ech, nie mam na nic siły, na nic ochoty, w ogóle mam wszystkiego dość. Najchętniej zamknęłabym się w ciemnym pokoju i zakryła pierzyną.

Witam Kobietki wtorkowo...przeczytalam wszystkie wasze posty i jeszcze raz gratuluje mamuśkom pieknych Fasolinek!!!
a ja dziś pierwszy dzień w pracy po l4...jak tylko wstałam zwymiotowałam. stresowałam sie okropnie, powiedziałam szefowi o ciąży i nie przyjął tego z wielkim entuzjazmem, to troche przykre i nie wiem co dalej /przypomnę że mam um do końca roku/
a jutro znów to samo. na sama myśl padam na twarz. acha i dodam że na samo wyjście z pracy tez rzuciłam pawia...a wrócilam do domu taaaaka głodna...w ogóle bez przerwy czuję głód...
pozdrawiam, miłego dnia jutrzejszego:)

Hej,gratuluje wszystkim mamusiom,ktore juz slyszaly serduszka,ja dopiero w piatek.Dzisiaj mialam straszny dzien,mdlilo mnie na przemian z biegunka.Wystraszylam sie,bo do tego mam klucia w prawym jajniku,czy wiecie co to moze byc?Czy to normalne?

Nadzieja- a gdzie mieszkasz,bo ja w Anglii,wiec moze Ty tez???

Gratuluję Dziewczyny udanych wizyt!

Traschka nie denerwuj się, jeszcze nic nie jest przesądzone! Trzymam kciuki!

Doris, ja też z niecierpliwością czekam już na następne USG, jutro mam wizytę, a usg dopiero 06/12 w 12tc... Kawał czasu... prawie 5 tygodni...

Witajcie czerwcowe Mamusie :)
Gratuluje Wam wszystkim... no i dołączam do Waszego grona:) Wczoraj byłam u gina... no i mamy 6 tygodni i 4 dni :) 6mm i bije nam serduszko :)
Od dzisiaj będę często z Wami pisać :)
Pozdrawiam Buziaki

Witam ...

młoda urządziła mi dziś pobudkę o 6 rano :szok: padam na pyszczek !!!
kawa śmierdzi niesamowicie, ale wypiję, bo padnę ;-)

Symcia, witam i gratuluję ślicznej fasolki :-):-):-)
Zebrra, przeleci zanim się zorientujesz !!! ja dopiero byłam na wizycie, a do następnej i usg genetycznego zostało już tylko 2,5 tyg ;-)
aniii, szkoda, że szef nienajlepiej zareagował na ciążę ... ale nie martw się !!! praca to tylko praca ... rodzinka jest najważniejsza :tak:
miśkaaa, na ruchy to na pewno jeszcze o wiele za wcześnie ;-)

reklama
dziendoberek...
ja juz po sniadanku z mlodym, dzis w domku siedzi nie idzie do przedszkola - zapalenie pluc :-( a ja czekam na tesciowa az do niego przyjedzie... musze swoje sprawy pozalatwiac... i musze dzis!

Do góry