reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dopiero co wstałam z łóżka...myślałam że już są jakieś nowe wieści od mamusiek co powędrowały na USG....u mnie dzisiaj apogeum jeśli chodzi o mdłości....nawet imbir nie pomaga...a ostanie dni były takie fajne...już miałam nadzieje wczoraj że to koniec mdłości...a tu masz babo placek :)

reklama
czesc...
niedawno do domku zladowalismy
ZJADLAM USZKA w koncu hehehehe z barszczykiem :-D
ze zlych wiadomosci mlody ma obustronne zapalenie pluc :-( wiec z przedszkola nici na conajmniej tydzien :-(
no i rodzinna dala mi skierowanie na moje badania krwi i moczu... uuff..

ide poczytac co u Was..

Witam się wieczorowo,
larvunia oby młody szybko wydobrzał.
ja to dzisiaj mam jakąś gastrofazę, cały czas bym jadła. A mdłości to i mnie nie oszczędzają, tylko u mnie głównie wieczorami.
Jestem już po wizycie. Wiadomość na odpowiednim wątku.
Miłego wieczora ciężaróweczki :)

Larvunia - ależ Ci się ten dzieciaczek rozchorował. Dużo zdrówka dla Marcelka.

Ja zjadłam całego (mały bo mały ale cały) kalafiora i teraz mnie wydęło jakbym była w 5 m-cu ciąży ;)

Ciao!!!
Nie pamietam kto wspominal o opryszczce ale ja tam atakuje ja zoviraxem bo probowala sie osiedlic juz dwukrotnie na moich ustach odkad jestem w ciazy, a to dosc czesto?
Zowirax jednak zabil ja po jednym maznieciu wiec nie ma obaw ze sie przeniosla gdzies indziej co zawsze bylo moja zmora, mysl ze zaraze inne wargi:))

Ja walcze z dolem zwanym niepewnosc ale co tam sie zalic, pewnie jak kazda z nas:)*

Dziewczyny, ja tylko na chwilkę :)

Serdunio jest, wali jak dzwon, widziałam i słyszałam :) Wychodzi 7t2dc, więc wszystko się zgadza, jestem bardzo bardzo szczęśliwa!!! Maluch ma 8,9mm :)

IMG_3485.jpg

reklama
izabela no i teraz muszę iść do sklepu po kalafiora;)
misialina szczerze mam nadzieje, ze Ci szybko przejdzie, bo te mdlosci to najgorsze co może czlowieka spotkać zaraz po borowaniu zęba:))
zebrra to super!!! Patrzę na to zdjęcie i wyobrażam sobie moja fasolinke bo miedzy nami tylko 2 dni różnicy. Pewnie wyglada podobnie na tym etapie

Do góry