reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam wszystkich.
Anii:wspolczuje,ja tez sie dzisiaj fatalnie czuje,od 6 rano mecza mnie mdlosci (wymiotowalam),teraz zbieram sie do pracy i nadal mi jest niedobrze na przemian z zawrotami glowy.nie wiem czy to ciaza czy moze jakis wirus...
oj tak mi sie nie chce pracowac,ale na zwolnienie nie moge sobie pozwoli,jeszcze nie teraz,bo w pracy nic nie mowilam,dopiero 5 listopada mam wizyte u lekarza i jak potwierdzi,ze wszystko ok to wtedy moge powiedziec.mam jakies dziwne przeczucie,ze cos nie tak...pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle mamusie i zycze milego dnia:)))

emiolka bedzie dobrze ja tez dzisi ide na 16.00
to pierwsza moja wizyta z badaniem bedzie ;-)
mam stresa... a jesli mi usg nie zrobi? ciekawe jaka bedzie ta ginekolog.. i czy z Fasolka wszystko oki?

dziewczyny ide sie szykowac! Do wieczorka...

dla tych co nie wiedza wybieramy MODERATORA ! w odpowiednim watku rozmowa...

mataka24 - bardzo mocno przytulam :-(

Witam nowe mamusie !!

emiolka24, Larvunia
trzymam &&&& za wasze fasolki :-)

ja będe strała sie nadrobić wszytskie zaległości.. tu sie tyle dzieje.. dni mijają a fasolki coraz starsze hehe :-D

mdłości mi przeszły, wymiotów brak.. zyc nie umierać :p ale ospała strasznie jestem i wgl nic mi się nie chce :-) a wy jak tam dziewczyny ? dolegliwości dalej męczą ?

pozdrawiam!!

Powodzenia dziewczynki na badaniach, nie moge sie doczekac jak wrzucicie jakies zdiatka:)) czekam na wiesci.

Anii bieda to pojecie wzgledne ale wspolczuje ci bo wiem co oznacza liczyc sie z kazdym groszem. Kiedy przyjechalam do uk nie mialam rodziny, wielu obowiazkow, ale teraz to juz inna bajka, i szczerze to nie stac nas na podroze do polski bo za taka kase to caly mc sie zyje. A z daleka od rodziny to calkiem inny swiat. wszystko zalezy od nas. Ale nie zamienila bym sie na polske, pod tym wzgledem zgdzam sie z Tusenfryd. to jak z deszczu pod rynne.

reklama
mataka24 - bardzo mocno przytulam :-(

Witam nowe mamusie !!

emiolka24, Larvunia
trzymam &&&& za wasze fasolki :-)

ja będe strała sie nadrobić wszytskie zaległości.. tu sie tyle dzieje.. dni mijają a fasolki coraz starsze hehe :-D

mdłości mi przeszły, wymiotów brak.. zyc nie umierać :p ale ospała strasznie jestem i wgl nic mi się nie chce :-) a wy jak tam dziewczyny ? dolegliwości dalej męczą ?

pozdrawiam!!

Ja mam mdłości straszne... choć dziś jest jakby ciupke lepiej. Ale i tak mam problem z jedzeniem bo wszystki mi śmierdzi i nie smakuje..
Jem same jogurty owocowe i banany bo po nich mnie nie mdli...dodatkowo jem chrupki kukurydziane i biszkopty. Na obiad dziś wmusiłam 4 pierogi ruskie. Zazdroszcze że ci wszystko przeszło:):) czekam dnia kiedy i mi przejdzie:)

A odnośnie tygodni ciązy to ja dziwny przypadek jestem. Bo jak biore zdjęcie z ostatniego usg to było 22 października i względem właśnie usg mi wyszło 5t6d więc licząc od tamtąd mi wychodzi w sobotę 7 tydzień a na suwaczku mam 6t3d. Czasami mam wrażenie że suwaczek się obija i nie dolicza dni... jak to jest możliwe??? W sumie licząc od ostatniej @ to faktycznie mam dziś 6+3 tc. Może nie potrzebie się w to zagłębiam ale chciałbym żeby ten czas szybciej leciał... i te mdłości minęły.. Wyczytałam gdzieś że mdłości powoli przechodzą między 50 a 80 dniem cyklu:) ja mam dziś 46 dc... wiec mam nadzieję że lada dzień będą ustępywać:):):) pozdrawiam:)

Do góry