Dzastina222
Czekam..
Wpadam tylko powiedzieć Dzień Dobry..
Nie mam za bardzo o czym pisać.. u mnie po staremu.
Miłego....
Nie mam za bardzo o czym pisać.. u mnie po staremu.
Miłego....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że moich futer nie oddałabym za nic w świecie, ale jestem pewna, że Ty o swoim myślisz podobnie. Niemniej jednak trochę obawiam się spacerów w późniejszym okresie ciąży z 100 kilogramami futer na smyczy, które potrafią czasem pociągnąć, zwłaszcza, że moje miśki pracują w zaprzęgu.TCo prawda to prawda, ale przyznaj szczerze, że nigdy byś się nie zamieniła
Myśl Kochana o sobie i swoim dziecku, to Wy jesteście najważniejsi, praca to tylko metoda zdobycia środków finansowych, a wszystko co stanowi sens naszego życia to rodzina... Oczywiście realizacja własnych celów jest bardzo ważna, ale tak naprawdę bez naszych bliskich bylibyśmy nikim...
Ewelina28 widzę że życie cie nie oszczedziłoTrzymam mocno &&&&&&&&&&&&&za Twoja fasolke
Witam ...
Ewela, witaj na czerwcóweczkach
I ja się witam porannie!!!
Ewelina28 - witamy na czerwcówkach.