reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
a tak wogóle to pasowałoby mieć wizytę co tydzień, żeby człowiek nie popadał w paranoję :-zawstydzona/y: nie? No nic trzeba być dobrej myśli, musi być dobrze. Wszystkiego dobrego dla każdej z Was i Waszych fasolek.
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
dziękuję dagamit - ja to juz kompletnie nic nie robię... odpoczywam i oszczędzam się ile można (więcej już nie można) i taki jest plan na obecną ciążę ;-) nic nie robić... nie mieć zmartwień, tylko z piwkiem nie bardzo.
Emiolka;mnie tez wysypalo strasznie na twarzy i to takie bolace grudki,auuuuuua.
dziewczyny bardzo sie ciesze,ze dobre wiesci po wiycie u lekarza,ja jeszcze mam tydzien czekania,juz nie wytrzymuje z tej niepewnosci.Wyobrazcie sobie,ze mdlosci mi dzisiaj ustapily dopiero ok 20,meczylo mnie od samego rana,nie wiedzialamz,e tak caly dzien moze byc...
ide spac,zycze spokojnej nocy i dobrego jutrzejszego dnia P.S bez wymiotow i mdlosci))
dziewczyny bardzo sie ciesze,ze dobre wiesci po wiycie u lekarza,ja jeszcze mam tydzien czekania,juz nie wytrzymuje z tej niepewnosci.Wyobrazcie sobie,ze mdlosci mi dzisiaj ustapily dopiero ok 20,meczylo mnie od samego rana,nie wiedzialamz,e tak caly dzien moze byc...
ide spac,zycze spokojnej nocy i dobrego jutrzejszego dnia P.S bez wymiotow i mdlosci))
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam dziś porannie!!!!
Coś spać nie mogę dzisiaj!!! Pewnie zasnę z powrotem ok 9. Ale na razie czytam co napisałyście.
Miłego dnia!!!!!
Coś spać nie mogę dzisiaj!!! Pewnie zasnę z powrotem ok 9. Ale na razie czytam co napisałyście.
Miłego dnia!!!!!
zebrra
Potrójna mama :)
Witajcie
Emiolka, Larvunia, Asiorek gratulacje! Ja też już chcę być po wizycie!
Dziewczyny nastraszyłyście mnie z tym rowerem, ale póki co chyba nie mam innego wyjścia niestety...
Setana, no tak 100kg futer a moje 6kg... bez porównania... nie ma kto Ci pomóc? Myslę, o późniejszym okresie ciąży..
Miłego dnia
Emiolka, Larvunia, Asiorek gratulacje! Ja też już chcę być po wizycie!
Dziewczyny nastraszyłyście mnie z tym rowerem, ale póki co chyba nie mam innego wyjścia niestety...
Setana, no tak 100kg futer a moje 6kg... bez porównania... nie ma kto Ci pomóc? Myslę, o późniejszym okresie ciąży..
Miłego dnia
zebrra
Potrójna mama :)
Ja już zaliczyłam poranne humory mojej córki... ech..
A Jasiek od 3 dni oczy zaropiałe, a dzisiaj zrobił już 2 kupy jak woda... idziemy do lekarza, nie ma co czekać...
Zapowiada się piękny dzień..........
A Jasiek od 3 dni oczy zaropiałe, a dzisiaj zrobił już 2 kupy jak woda... idziemy do lekarza, nie ma co czekać...
Zapowiada się piękny dzień..........
reklama
witam dobrze ze dzis piatek to do wtorku i usg blizej
mataka bardzi mi przykro...
ja dzis mam znowu dola, bo juz jestem zmeczona tym brakiem sil i mdlosciami. niby pracuje okolo 3 godzin dziennie od pon do soboty ale to wyczyn dla mnie zeby sie zwlec z łózka, naszykowac lekcje i wyjsc z domu. trzymajcie sie cieplutko i milego dnia...
zebraa to moja dominiska tez odwala cyrki z rana
te dziewczyny, ktore moga lub musza to bez skrupułów sie obijajcie
mataka bardzi mi przykro...
ja dzis mam znowu dola, bo juz jestem zmeczona tym brakiem sil i mdlosciami. niby pracuje okolo 3 godzin dziennie od pon do soboty ale to wyczyn dla mnie zeby sie zwlec z łózka, naszykowac lekcje i wyjsc z domu. trzymajcie sie cieplutko i milego dnia...
zebraa to moja dominiska tez odwala cyrki z rana
te dziewczyny, ktore moga lub musza to bez skrupułów sie obijajcie
Ostatnia edycja: