reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
a tak wogóle to pasowałoby mieć wizytę co tydzień, żeby człowiek nie popadał w paranoję :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y: nie? No nic trzeba być dobrej myśli, musi być dobrze. Wszystkiego dobrego dla każdej z Was i Waszych fasolek.:-D

asiorek ja mam wizyte na 25 listopada :-D
nio i moze masz racje mi tez mowila ze tak sie zdaza... ale niepokuj zasiany zostal w glowie :-(

emiolka mnie na poczatku wysypywalo ale juz przechodzi i tylko na twarzy :sorry:

dziękuję dagamit - ja to juz kompletnie nic nie robię... odpoczywam i oszczędzam się ile można (więcej już nie można) i taki jest plan na obecną ciążę :-D:tak:;-) nic nie robić... nie mieć zmartwień, tylko z piwkiem nie bardzo.:-p

Emiolka;mnie tez wysypalo strasznie na twarzy i to takie bolace grudki,auuuuuua.
dziewczyny bardzo sie ciesze,ze dobre wiesci po wiycie u lekarza,ja jeszcze mam tydzien czekania,juz nie wytrzymuje z tej niepewnosci.Wyobrazcie sobie,ze mdlosci mi dzisiaj ustapily dopiero ok 20,meczylo mnie od samego rana,nie wiedzialamz,e tak caly dzien moze byc...
ide spac,zycze spokojnej nocy i dobrego jutrzejszego dnia P.S bez wymiotow i mdlosci:)))

Witajcie :)

Emiolka, Larvunia, Asiorek gratulacje! Ja też już chcę być po wizycie! :)

Dziewczyny nastraszyłyście mnie z tym rowerem, ale póki co chyba nie mam innego wyjścia niestety...

Setana, no tak 100kg futer a moje 6kg... bez porównania... nie ma kto Ci pomóc? Myslę, o późniejszym okresie ciąży..

Miłego dnia :)

czesc piatkowo ;-)
małż odprowadza synka a ja jem sniadanko.. ale spac mi sie chce nadal :baffled:
jak zjem to tez w kimono ide Doris hehehe...

MILEGO DNIA

Ja już zaliczyłam poranne humory mojej córki... ech..

A Jasiek od 3 dni oczy zaropiałe, a dzisiaj zrobił już 2 kupy jak woda... idziemy do lekarza, nie ma co czekać...

Zapowiada się piękny dzień..........

reklama
witam:) dobrze ze dzis piatek to do wtorku i usg blizej:)
mataka bardzi mi przykro...:(
ja dzis mam znowu dola, bo juz jestem zmeczona tym brakiem sil i mdlosciami. niby pracuje okolo 3 godzin dziennie od pon do soboty ale to wyczyn dla mnie zeby sie zwlec z łózka, naszykowac lekcje i wyjsc z domu. trzymajcie sie cieplutko i milego dnia...

zebraa to moja dominiska tez odwala cyrki z rana

te dziewczyny, ktore moga lub musza to bez skrupułów sie obijajcie:)

Ostatnia edycja:
Do góry