Hej brzuszki
U nas też pogoda była ładna przez cały dzień z chwilowymi i przejściowymi burzami.Szczerze mówiąc to wolę taką burzę w środku dnia niż np wieczorem...nie wiem dlaczego ale tych wieczornych się boję
traschka całe szczęście ,że obyło się bez szpitala.Odpoczywaj teraz dużo.
iza co do jazdy na rowerze to mój Igor dzisiaj pobił wszystkie rekordy
Jezdził super, sam zakręcał , wjeżdzał pod górkę i jezdził bardzo szybko "na wyścigi"
Jestem z naszych Igorów naprawdę bardzo dumna!!Pomyśleć ,że mój jeszcze dwa dni temu wychodząc na dwór z rowerem zanosił się płaczem"że on nie chce!!" a dzisiaj tak jezdzi jak zawodowiec...Przełamał strach i tyle.Teraz sam jest z siebie strasznie dumny!!I chce jezdzić codziennie...
Co do porodu to niech Maja siedzi u mamusi jak najdłużej się da
Dla Waś obydwu tak będzie lepiej
Choć wiem ,że pewnie chciałabyś już tak jak każda z nas.Jeszcze troszeczkę
larvunia super ,że z Fruciem wszystko ok
Lepiej być nie może...W lecie chorować to u dziecka męczarnia.A co do fryzurki to zaraz zmykam na wątek obejrzeć
marta6nz super ,że synek taki duży i aż 3 tygodnie do przodu to naprawdę dużo.Ciekawa jestem jak moja córeczka w brzuszku się miewa i jaka już duża jest
Wizyta dopiero 16-tego...
ironia a Ty przestań się już tak drapać!!Rany sobie porobisz pózniej będą strupy i blizny!!
misialina dowiedz się czy ten furagin w ciąży jest wskazany skoro dziewczyny mówią ,że nie można go brać...Może lepiej by było pozostać przy żurawinie jednak.
mysia fotki z dresikiem wkleiłam na zakupowym ale jak sobie życzysz to wrzucę też tu
Jak masz okazję się wybrać do Wrocławia w najbliższym czasie to podjedz do Factory na Muchobór.Za butki zapłaciłam 129 zł a za dresik 24,50(połowa ceny).