reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

to ja się już żegnam, lecę wziąć kąpiel i do łóżeczka lulu, jutro będę raczej po śniadanku wyjeżdżać nad morze a tam niestety nie będę miała netu, ale obiecuję że jak tylko wrócę to od razu wejdę na BB, gdybym jutro nie zdarzyła do Was zajżeć to życzę Wszystkim miłego długiego weekendu, uważajcie na siebie i leniu****cie na maksa, ściskam Was mocno brzuszki, buziaczki :*

reklama
wpadłam na chwilke coby doczytac co u was i widze ze dobrze wiec super. U mnie czsu brak. ula nie codzi do przedszkola bo przeziebiona wiec cały dzien zamula zeby sie z nia bawic, a poza tym, jak to w domu, caly czas cos do ogarniecia mam. Jutro mam gosci na grillu no i oczywiscie pogoda sie spitoliła wiec pewnie w ogrodzie nie posiedzimy bo chłodno ma byc:baffled:

katamisz- łatwo powiedziec...pazurki na zero obciełam zeby za bardzo mnie nie kusiło i w nocy wstaje żeby sie jeszcze nasmarowac jak mnie drapanie budzi.... :( M pojedzie dziś po wapno może rzeczywiście mnie coś uczula? bo to essentiale forte ponoc działa po 3 mc

a na h u j o c i e oczywiscie wszyscy cie maja daleko....pół miasta przejechalam ze skurczami zeby tą cholerną magisterke oddac a pani promotor nawet nie raczyła nikogo powiadomic ze jej nie bedzie :(

mnie synek zbudzil po 4.00 i juz tak na polsnie bylam... obudzil go atak kaszlu i przylazl do nas do sypialni i juz z nami byl i kaszlal i gadal i bawl sie... i juz sama nie wiem co jeszcze ;-)

no dobra bede pozniej , milego dnia

Witajcie Kobietki,
u mnie- w Gorzowie dzień piekny..słonko i tylko słonko na niebie..wczoraj bez deszczów sie obyło więc może o moje miasto brzydka pogoda nie zahaczy :tak:mielismy jechać nad morze do Swinoujścia ale na ten ogołny chłód plany sie zmieniły ...mo ze jutro na 1nocke tam zlądujemy...
moj mały klocek (2700 ;-)) buszuje w brzuszku więc ja się zabieram za jakieś śniadanko i ciacho, które wczoraj upiekłam( biszkopt z galaretka i truskawki+brzoskwinie :tak:) polecam wszystkim !!!! piekło sie 20min i od wieczora mogę się zajadać :-)

Cześć sobotnio i słonecznie :)

Ja dzisiaj wyspana, choć raz wstawałam na siusiu ale już na śpiocha to robię-po czym kładę się i już mnie znowu nie ma :) A dzisiaj męczy mnie zgaga.W ogólne od jakiegoś czasu codziennie mam zgagę.Wczoraj pomogły mi przed spaniem płatki z zimnym mlekiem-zgaga znikła.
Wiecie co mi się śniło...:-) Urodziłam dużego i łysego chłopca który potrafił mówić:) Karmiłam go piersią i mówił mi "nie ma" chodziło mu o mleko w cycku...hehehe zestresowana byłam jakaś w tym śnie pamiętam :-) Tym brakiem mleka w cyckach.A jeszcze syn!!Przecież ja mam mieć córeczkę...ehhh szkoda gadać.Sny to przeciwieństwo podobno więc chyba będzie ok...;-)

ironia bidulko wiem ,że łatwo się mówi...ale kupcie to wapno koniecznie!!

reklama
Cześć sobotnio i słonecznie :)

Ja dzisiaj wyspana, choć raz wstawałam na siusiu ale już na śpiocha to robię-po czym kładę się i już mnie znowu nie ma :) A dzisiaj męczy mnie zgaga.W ogólne od jakiegoś czasu codziennie mam zgagę.Wczoraj pomogły mi przed spaniem płatki z zimnym mlekiem-zgaga znikła.
Wiecie co mi się śniło...:-) Urodziłam dużego i łysego chłopca który potrafił mówić:) Karmiłam go piersią i mówił mi "nie ma" chodziło mu o mleko w cycku...hehehe zestresowana byłam jakaś w tym śnie pamiętam :-) Tym brakiem mleka w cyckach.A jeszcze syn!!Przecież ja mam mieć córeczkę...ehhh szkoda gadać.Sny to przeciwieństwo podobno więc chyba będzie ok...;-)

ironia bidulko wiem ,że łatwo się mówi...ale kupcie to wapno koniecznie!!

pewnie każda z Nas na śpiocha do wc wędruje codziennie w nocy ;-) znam to z autopsji:-) sny to fakt sa rózne..Twój przynajmniej był synkiem a mi się ostatnio śniło, że mam szczeniaczka-pieska- w brzuchu...a że kocham psy to jakos nie czułam wstrętu" podczas snu tylko zdziwienie, bo przecież był synek :-Dale mam wrażenie ze im bliżej tym sny bardziej realne i ostatnio miewam już duzo przyjemniejsze..jak np. mojego maluszka na piersi zaraz po porodzie w szpitalu:tak:

Do góry