reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzięki za kciuki! Jak zwykle podziałały:) Lekarz trochę poburczał, postraszył szpitalem ale ostatecznie zwiekszył mi dawkowanie leków i kazał odpoczywać:)

U nas juz po burzy, jest cudownie świeżo. Kupiłam sobie po drodze gazetkę, zaraz zmykam na balkon poczytać.

Kuma tak jak dziewczyny piszą, spokojnie. Napisałaś jej maila i zobaczymy co odpowie, najwyżej załozysz nowe konto i po problemie:)

cześć Brzusie!
Wpadłam na chwilę się przywitać, bo niedlugo wychodzę do znajomych. Piękna pogoda cały dzień w Szczecinie :-)
Życzę Wam Udanego weekendu.
Buziaki

Hej! Położna zobaczyła moje wyniki z siuśków i kazała natychmiast wziąść Furagin, w poniedziałek mam powtózyć badania...zobaczymy
Też obejrzałam ślub Kate i Wiliama...sukienka mi się podobała...ogólnie fajna uroczystość

Ironia...3mam kciuki żeby prukwa Cię nie męczyła
Kuma...udanych zakupów, a z allegro może uda się pozytywnie załatwić
Trasia...kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekam na realcję

A u mnie niebo się zrobiło dziwne i zaczęło grzmieć... Burza próbuje nas zaskoczyć :-) Chłopaki dzisiaj na rower nie wyszli, ja pranko już poskładałam więc spoko - może lać ;-)

Trasia - cieszę się z wizyty. Odpoczywaj, bierz leki i będzie ok :-)
Misia - a po Furaginie to nie trzeba coś odczekać żeby wynik nie wyszedł zafałszowany?

u nas tylko troche popadalo.....
trasia to teraz slodkie leniuchowanie:)
misialina a mi z kolei lekarz nie chcial przepisac furaginum bo podobno po 33 tyg nie mozna go brac...hmmmm

a suknia podobala mi sie tylko gora sukienki ale slub mi sie podobal, ja ogladalam na cnn co by sobie angielszczyzny posluchac i bylam jak zwykle oczarowana ich akcentem zreszta bylam ciekawa jak taka uroczystosc wyglada i nie chcialam zadnego szczegolu przegapic:)

witajcie Mamusie :-)
mam nadzieję,że każdej z Was dzionek minął spokojnie. Ja dziś widziałam swojego synka na USG i co się okazało, że jest o 3tyg.do przodu rozwiniety :tak:jestem w 32+3,a maluch jest na 35+4 wiec nie wiem po kim ale masę ma ;-)
Termin mam na 16.06 (wskazanie na CC) ale możliwe, że będzie synuś chciał szybciej na świat, skoro już taki rozwinięty :-) glówką już w dole ale do małego foto zapozował....tak więc co by się nie działo zostało mniej niż więcej do przyjścia Naszego Szkraba na ten piękny świat:-)

Trasia słuchaj lekarza, bierz leki i będzie super!
Marta gratulacje po wizycie!

U nas dzis tylko deszczy przeleciał i obyło się bez burzy - to dobrze, bo okien nie zdążyło mi za bardzo pochlapać ;-)

reklama
Ja też oglądałam ślub i podobała mi się ceremonia, jeśli chodzi o suknie to spodziewałam się bardziej ekstrawaganckiej ale Kate było w niej bardzo do twarzy. Nie zazdroszczę jej obowiązków i tej całej etykiety.
U mnie również zapowiadało się na ostrą burzę ale tylko raz zagrzmiało i spokój :-) Teraz idę się myć, potem coś oglądne i potem łózeczko bo padam.
Dzidzia tak mi sie usadowiła ze czuję ją na żołądku i mi strasznie ciąży brzuch dzisiaj, chyba ze po świetach nadrobiła z masą :-D

Traschka - nio to odpoczynek czas zacząć!!!!! ;-)
Marta6nz - gratuluję wizyty bo ja mam termin również na ok 11-16 czerwiec :)))
Kuma - trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy &&&&&&

Nio to żegnam się z wami, miłego weekendu chociaż u nas ma być zimno i deszczowo

Do góry