reklama
traschka
Mama Marysi
Dzięki za kciuki! Jak zwykle podziałały Lekarz trochę poburczał, postraszył szpitalem ale ostatecznie zwiekszył mi dawkowanie leków i kazał odpoczywać
U nas juz po burzy, jest cudownie świeżo. Kupiłam sobie po drodze gazetkę, zaraz zmykam na balkon poczytać.
Kuma tak jak dziewczyny piszą, spokojnie. Napisałaś jej maila i zobaczymy co odpowie, najwyżej załozysz nowe konto i po problemie
U nas juz po burzy, jest cudownie świeżo. Kupiłam sobie po drodze gazetkę, zaraz zmykam na balkon poczytać.
Kuma tak jak dziewczyny piszą, spokojnie. Napisałaś jej maila i zobaczymy co odpowie, najwyżej załozysz nowe konto i po problemie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
cześć Brzusie!
Wpadłam na chwilę się przywitać, bo niedlugo wychodzę do znajomych. Piękna pogoda cały dzień w Szczecinie :-)
Życzę Wam Udanego weekendu.
Buziaki
Wpadłam na chwilę się przywitać, bo niedlugo wychodzę do znajomych. Piękna pogoda cały dzień w Szczecinie :-)
Życzę Wam Udanego weekendu.
Buziaki
Misialina
Fanka BB :)
Hej! Położna zobaczyła moje wyniki z siuśków i kazała natychmiast wziąść Furagin, w poniedziałek mam powtózyć badania...zobaczymy
Też obejrzałam ślub Kate i Wiliama...sukienka mi się podobała...ogólnie fajna uroczystość
Ironia...3mam kciuki żeby prukwa Cię nie męczyła
Kuma...udanych zakupów, a z allegro może uda się pozytywnie załatwić
Trasia...kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekam na realcję
Też obejrzałam ślub Kate i Wiliama...sukienka mi się podobała...ogólnie fajna uroczystość
Ironia...3mam kciuki żeby prukwa Cię nie męczyła
Kuma...udanych zakupów, a z allegro może uda się pozytywnie załatwić
Trasia...kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekam na realcję
A u mnie niebo się zrobiło dziwne i zaczęło grzmieć... Burza próbuje nas zaskoczyć :-) Chłopaki dzisiaj na rower nie wyszli, ja pranko już poskładałam więc spoko - może lać ;-)
Trasia - cieszę się z wizyty. Odpoczywaj, bierz leki i będzie ok :-)
Misia - a po Furaginie to nie trzeba coś odczekać żeby wynik nie wyszedł zafałszowany?
Trasia - cieszę się z wizyty. Odpoczywaj, bierz leki i będzie ok :-)
Misia - a po Furaginie to nie trzeba coś odczekać żeby wynik nie wyszedł zafałszowany?
u nas tylko troche popadalo.....
trasia to teraz slodkie leniuchowanie
misialina a mi z kolei lekarz nie chcial przepisac furaginum bo podobno po 33 tyg nie mozna go brac...hmmmm
a suknia podobala mi sie tylko gora sukienki ale slub mi sie podobal, ja ogladalam na cnn co by sobie angielszczyzny posluchac i bylam jak zwykle oczarowana ich akcentem zreszta bylam ciekawa jak taka uroczystosc wyglada i nie chcialam zadnego szczegolu przegapic
trasia to teraz slodkie leniuchowanie
misialina a mi z kolei lekarz nie chcial przepisac furaginum bo podobno po 33 tyg nie mozna go brac...hmmmm
a suknia podobala mi sie tylko gora sukienki ale slub mi sie podobal, ja ogladalam na cnn co by sobie angielszczyzny posluchac i bylam jak zwykle oczarowana ich akcentem zreszta bylam ciekawa jak taka uroczystosc wyglada i nie chcialam zadnego szczegolu przegapic
Marta6nz
witajcie Mamusie :-)
mam nadzieję,że każdej z Was dzionek minął spokojnie. Ja dziś widziałam swojego synka na USG i co się okazało, że jest o 3tyg.do przodu rozwiniety jestem w 32+3,a maluch jest na 35+4 wiec nie wiem po kim ale masę ma ;-)
Termin mam na 16.06 (wskazanie na CC) ale możliwe, że będzie synuś chciał szybciej na świat, skoro już taki rozwinięty :-) glówką już w dole ale do małego foto zapozował....tak więc co by się nie działo zostało mniej niż więcej do przyjścia Naszego Szkraba na ten piękny świat:-)
mam nadzieję,że każdej z Was dzionek minął spokojnie. Ja dziś widziałam swojego synka na USG i co się okazało, że jest o 3tyg.do przodu rozwiniety jestem w 32+3,a maluch jest na 35+4 wiec nie wiem po kim ale masę ma ;-)
Termin mam na 16.06 (wskazanie na CC) ale możliwe, że będzie synuś chciał szybciej na świat, skoro już taki rozwinięty :-) glówką już w dole ale do małego foto zapozował....tak więc co by się nie działo zostało mniej niż więcej do przyjścia Naszego Szkraba na ten piękny świat:-)
reklama
Ivona83
Ja też oglądałam ślub i podobała mi się ceremonia, jeśli chodzi o suknie to spodziewałam się bardziej ekstrawaganckiej ale Kate było w niej bardzo do twarzy. Nie zazdroszczę jej obowiązków i tej całej etykiety.
U mnie również zapowiadało się na ostrą burzę ale tylko raz zagrzmiało i spokój :-) Teraz idę się myć, potem coś oglądne i potem łózeczko bo padam.
Dzidzia tak mi sie usadowiła ze czuję ją na żołądku i mi strasznie ciąży brzuch dzisiaj, chyba ze po świetach nadrobiła z masą
Traschka - nio to odpoczynek czas zacząć!!!!! ;-)
Marta6nz - gratuluję wizyty bo ja mam termin również na ok 11-16 czerwiec ))
Kuma - trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy &&&&&&
Nio to żegnam się z wami, miłego weekendu chociaż u nas ma być zimno i deszczowo
U mnie również zapowiadało się na ostrą burzę ale tylko raz zagrzmiało i spokój :-) Teraz idę się myć, potem coś oglądne i potem łózeczko bo padam.
Dzidzia tak mi sie usadowiła ze czuję ją na żołądku i mi strasznie ciąży brzuch dzisiaj, chyba ze po świetach nadrobiła z masą
Traschka - nio to odpoczynek czas zacząć!!!!! ;-)
Marta6nz - gratuluję wizyty bo ja mam termin również na ok 11-16 czerwiec ))
Kuma - trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy &&&&&&
Nio to żegnam się z wami, miłego weekendu chociaż u nas ma być zimno i deszczowo