reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witajcie:-)
U mnie też piękny dzionek.Zaplanowałam dziś pranie ciuszków.Co prawda jeszcze szafa jest rozłożona i czeka od kilku dni na litośc ale może jak ciuszki wypioore to i mąż sie zmobilizuje mi złoży mi ją.
Wczoraj była dyskusja odnośnie ślubu ,ja niesty mało oglądała a kreacja i młodej i młodego nie podobała mi sie.Nie cierpię koronek ,a mundur księcia miał fatalny kolor i krój.Zdecydowanie bardziej podobał mi sie mundur jgo ojca na ślubie z Dianą.
Ja osobiście lubie skromnośc,nawet taką przesadną.
Bardzo byłam oczarowana suknią młodej Mette-Marit (norweskiej księżnej)jak i mundur księcia mi sie bardzo podobał.
Dla przypomnienia wkleiłam zdjęcia

Mette-MaritBrud2.jpg1085381766.56346.jpg

reklama
Dzieńdoberek:-) Jaka cudna pogoda!! Życzę wszystkim przecudnego dnia!!

Wczoraj udało się kupić kafelki do kuchni i przedpokoju i dziś będą nam je kłaść, a w łazience drugi fachowiec zacznie po weekendzie, jaka jestem szczęśliwa:happy2::happy2: no ale wyprawki już nie zdążyliśmy kupić i przełożyliśmy to na poniedziałek.

No, a kobita z allegro jeszcze się nie odezwała :-(ale tyle o tym myślałam i śniło mi się, że zgodziła się wycofać mi to zamówienie. Mam nadzieje, że ten sen nie sprawdzi się na odwrót bo będzie porażka 7,99zł za podkłady + 9,5zł za przesyłkę... to były by najgłupsze zakupy w moim życiu :-D

Hej kochane :)
Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać :) Mamy gości więc na kompa za bardzo nie mam czasu. Ale od poniedziałku obiecuję udzielać się częściej, bo będę w końcu na L4 :) :) :)
Po tych lekach brzuszek przestał się napinać i pobolewać, choć trochę roztelepana jestem, ale to pewnie kwestia kilku dni, żeby organizm się przyzwyczaił.
Ściskam mocno i życzę słonecznej majówki :)

Slonecznie sie z Wami witam.

U mnie bez zmian leze i dostaje szału, juz nie moge patrzeć na ten pokój, łóżko, pościel wszystko mnie wkurza a najbardziej to ze mam tyle chęci do robienia rożnych rzeczy tylko zupełnie nie mam możliwości; aby wytrzymać ten tydzień.

Uważajcie na siebie, nie przemeczajcie sie, żebyśmy w takim samym stanie spotkały sie po majowce.

Też się witam sobotnio :) i też na chwilkę. Hania buszuje mi od rana po brzuchu i ciągle mi się coś napina, nie wiem tylko, czy mała tak się układa, czy to jakieś skurcze. Czasami boli tak, że się zwijam, ale przechodzi po jakimś czasie. Oby wytrzymała jeszcze ze dwa tygodnie. Coraz częściej jednak wydaje mi się, że to już blisko a jej ciasno u mamy.

Blusia, goście teraz? Ja zapowiedziałam rodzince, że na majówkę chcę mieć spokój, bo już nie mam siły nad nikim skakać ;)

chyba dziś większość z Was się relaksuje więc i ja znikam ogarnąć chatkę..słonko piękne, wic jeśli gdzieś go brak to przesyłam troszkę ciepłych promyczków. życze przyjemnego dnia i weekendu :cool2:

Witajcie słonecznie! U nas zapowiada się miły weekend z mężusiem, więc tylko wpadłam przesłać Wam buziaka i życzyć fantastycznej majówki! No i niech maluchy zdrowo rosną i nie robią niespodzianek w te wolne dni! :-D
Do po weekendzie!!

a mnie moj M juz zdarzył wkurwic :wściekła/y: juz ma zły nastrój bo kratki wentylacyjnej nie było nosz...to rzeczywiscie powód do fochów a teraz dzwoni i pomiedzy jego k...rwami zrozumiałam tylko tyle że karkówki nie ma....no to fajnie...dzwonie żeby kurczaka wziąłna szaszłyki i jeszcze cos na jutro na obiad ...a ten no znów musze przez cały sklep leźć ...ile ty chcesz jeść.... ghr...no fzjnie ja mam mysleć co on będzie miał jutro na obiad ale zakupów nie ma komu zrobić :wściekła/y::szok:

to mu krzyknełam zeby spier...i bedzie o suchym ryju jutro i dobrze...ja sobie znajde jakas restauracje ktora bedzie otwarta i zamowie a on niech zdycha z głodu :wściekła/y:...bo żreć jest komu ale zakupów to już nie ma komu zrobić...a ja na takie gorąco nie wyjde :no:

reklama
Ironia - nie martw się, zrozumie jak mu głód do tyłka przyjdzie wtedy na bank po zakupy śmignie a jak nie to opcja z restauracją też jest dobra ;-) nie martw się na zapas tylko ciesz słoneczkiem, będzie dobrze :tak:

Do góry