reklama
no to się nie martw - najwyżej dostaniesz upomnienie, sprzedawca trochę poburczy, przeprosisz i pewnie skończy się na strachudagamit ja już nigdy chyba nie założę sobie tam konta ja założyłam konto bez pełnej aktywacji i tam jest napisane, że mogę zrobić zakup jak zapłacę najpóźniej na 1 godz przed zakończeniem e-przelewem i ja go nie zrobiłam więc liczę, że mi to wycofają. Jaka ja jestem durna
Kuma - jeśli nie masz pełnej aktywacji konta, to luzik. Najwyżej Ci konto przyblokują to sobie nowe założysz ;-) Mimo wszystko, żebyś nie miała stresu, życzę aby sprzedający okazał się być człowiekiem i anulował transakcję.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no to się nie martw - najwyżej dostaniesz upomnienie, sprzedawca trochę poburczy, przeprosisz i pewnie skończy się na strachu
Kuma - ja popieram całkowicie Dagamit, no stres ;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Iza - no powiem Ci że mi również sukienka przypadła do gustu choć podobnie jak Ty za koronkami nie przepadam, ale spodziewałam się jakiejś większej pompy na tych zaślubinach nie wiem czemu....
Iza - no powiem Ci że mi również sukienka przypadła do gustu choć podobnie jak Ty za koronkami nie przepadam, ale spodziewałam się jakiejś większej pompy na tych zaślubinach nie wiem czemu....
Może ta "większa pompa" nie była już przeznaczona dla kamer ;-)
reklama
podczytuje was od rana, ale nie mam sił pisać jakaś zmęczona jestem i podrapana do krwi
lecę na seminarium oddać prace :-) 3majcie kciuki żeby się prukwa nie przyczepiła za bardzo :-) uff...burza idzie i to taka mega !!
do wieczorka brzuszki
lecę na seminarium oddać prace :-) 3majcie kciuki żeby się prukwa nie przyczepiła za bardzo :-) uff...burza idzie i to taka mega !!
do wieczorka brzuszki