reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mam nadzieje, że szybko miną...

Agata na pewno ma świetną opiekę i odpoczywa! :tak: jak znajdzie chwilę to na pewno do Nas coś naskrobie...

Ja idę wziąć prysznic i włączę sobie jakiś film... Żeby nie myśleć za dużo...

Miłego wieczoru i kolorowych! Do jutra :*

też mam taką nadzieję :biggrin2: i mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku :biggrin2:

ja idę sie myć i do łóżeczka, dziś zlatałam pół miasta i mam dość

dobranoc brzuszki miłych snów :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

witam!
dziewczyny ratujcie!
mam grype zoladkowa, zaraz umre, jestem tak oslabiona i jednoczesnie wycienczona ze juz nawet lezec nie moge, corcia i maz wlasnie przeszli ta grype mialam nadziejej ze mnie nie dopadnie a tu prosze i na mnie zapolowala, bylam u lekarza nic mi nie przepisal:-(, musze duzo pic i jak nie bedzie poprawy to znowu kazal przyjsc
zycze WAM duzo zdrowka i pozdrawiam wszystkie brzuszki!

evaUSA1 fajnie macie:-) Mojego D siostra od lat mieszka w stanach też w Chicago.W jakim stanie mieszkasz?? Oni w Illinois(nie wiem czy dobrze napisałam:sorry:) Może kiedyś polecimy ich odwiedzić...chciałabym(nie widzieliśmy jej już 9 lat a jej córeczki i męża jeszcze nie poznaliśmy ani ja ani mój D)...
Co do Twojej grypy jelitowej to strasznie współczuję.Jedz dużo ryżu i marchwi to powinno pomóc troszkę.Trzymam kciuki aby szybko przeszło.

Ja też się z Wami już żegnam brzuszki na dzisiaj :*
Z dnia na dzień widzę ,że coraz szybciej wymiękam i po 22 już ledwo na oczy patrzę...
Dobranoc:*

reklama
Jakoś dzisiaj z niczym zdążyć nie mogę. Wpadłam powiedzieć, że żyję, ale może jutro uda mi się poczytać co u Was i napisać jak po wizycie...

Cinamonku - czytałam Twoje rewelacyjne wieści. Mówiłam, że dobry lekarz woli sprawdzić, niż nie dopilnować czegoś. Bardzo się cieszę, że jesteś jużpo wszystkim i że Aniulka ma się świetnie /chciałabym powiedzieć, a nie mówiłam :-)?/!!!! Teraz szukaj wózeczka i podziel się jak już coś wybierzesz, bo ja ciągle jestem przed zakupem :-)

Do góry