reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam się :)

Napiszę do Agaty jak tylko przyjdzie jakaś odpowiednia godzina ;) Już o tym w nocy myślałam...

Eva współczuję jelitówki, nie odwodnij się!

A ja miałam koszmarną noc, nawet pisac się nie chce..
Idę pod prysznic i do laryngologa...

Papapa

Witajcie brzuszki! Pierwsza noc od tygodnia przespana super!
Muszę się wziąć za czytanie i nadrobić cały tydzień. Nie wiem czy dam radę do 12 bo tyle naskrobałyście !

Eva rotawirusa przeszłam w zeszłym tygodniu, jeszcze wczoraj nic nie mogłam zjeść bo wszystko bolało. U mnie nic nie pomagało, musiałam przeczekać. Najważniejsze to picie, jak najwięcej picia.

Zeberko czy to oznacza że nie spałaś z powodu ucha??? miałam nadzieję że już się wszystko wyleczyło do tej pory.

Izuniu Cały czas zastanawiam się czy wózek kupić. Mój chicco po Jasiu stoi już wyprany, odświeżony i pachnący . Co prawda jest duży ale bardzo wygodny, z ogromną gondolą . Nie wiem czy coś lepszego znajdę. Miałam kupić abc design 3 tec , a dokładniej ciotka mi miała załatwić z niemiec ale ciągle się waham co ja z tymi wózkami robić będę bo już mam w domu 4 .

Witajcie brzuchatki :) poranek jak zwykle wcześniejszy ale co tam.. ;-) mam tylko nadzieję, że słoneczko dziś też wyjdzie :)

dziś nas odwiedza kuzynka w wieku Krzysia więc mam nadzieję, że będą się dzieciaki bawić radośnie :):)

cinamonku - wiem, że to głupie pytanie, ale skoro masz wózek, to po cóż kupować nowy.? no chyba, że ten stary się nie nadaje..

zebra - przytulam, zdrowiej tam spokojnie..

Eva - nie zazdroszczę... :( mam nadzieję, że szybko przejdzie.. brrr...

Dobrego dzionka!! :)

Witam !!!

Za wiele nie udało mi się poczytać, ale postaram się być trochę bardziej na bieżąco :tak: chociaż to może być trudne, bo przy takiej pogodzie coraz więcej czasu będziemy spędzać z małą na spacerkach ...
poza tym musimy jeszcze w marcu zrobić mini remoncik, bo w kwietniu M ma korekcję wzroku, więc malowanie i pylenie odpada na ładnych kilka tyg ...
a na maj wolałbym tego nie zostawiać ...

Cinamonku, cieszę się baaaardzo, że z serduszkiem malutkiej wszytsko jest w porządku !!!
Zeberko, zdrówka !!! mam nadzieję, że mimo kiepskiej nocki samopoczucie już lepsze :tak:
daj znać, jak będziesz miała jakieś wieści od Agaty :tak:

Nutria wózek chciałam zmienić bo teraz są takie śliczne i dużo lżejsze . Nie wiem tylko czy stać mnie na to żeby wydać tyle kasy . Jak teściowa będzie chciała zafundować to kupie a jak nie co jest bardziej prawdopodobne to zostanę przy swoim .
życzę miłego dzionka z dzieciaczkami!

Jol Co będziecie remontować?Ja już mam łzienkę za sobą, teraz to pozostaje mi pomalowanie kącika dla malutkiej ale farby jeszcze nie wybrałam i pomysłu też nie mam jeszcze. Myślałam o kolorach waniliowym i różowym. Lub różowym i brązowym.

Muszę Wam koniecznie pokazać co wyszło z mojej łazienki! Tak strasznie się z niej cieszę!

Dziś dostałam pierwsze zlecenie na pranie dywanu od sąsiada. Zarobie sobie troszkę i coś malutkiej kupię

Hej Kochane!!! u mnie o niebo lepsza noc niż poprzednia..nie bolało tak mocno jak przedwczoraj...i myślę że powód tkwi w tym że wczoraj o godz 20,00 połknęłam 2 tabl Asparginu a przez cały tydzień brałam gdzies o 23,00 i myślę że tabl nie zdążyły zadziałać w nocy...więc będę się trzymać godzin...humor też lepszy niż wczoraj więc mam nadzieję że u Was też tak jest...
zebrra...pisz co się u Ciebie działo?...żeby już nic z choróbskami
Eva...zdrówka życzę
AGATA...mam nadzieje że odpoczywasz

Oo zaczęłam III trymestr...jest powód żeby mieć lepszy humor :-)

Cinamonku ... u nas nic wielkiego - mieszkanko ma dopiero 2 latka, więc tylko odświeżamy - robimy nową szafę, malujemy i troszkę pokombinujemy z prądem ... trzeba zrobić korytka w ścianie, przesunąć kilka gniazdek ... i tyle

chociaż chętnie zrobiłabym gruntowny remont :-p za każdym razem jak idę do sklepu, widzę jakiś fajne płytki, meble dodatki i mi się zachciewa ;-)

koniecznie pochwal się łazienką !!! i super, że masz 'fuchę' i będzie dodatkowy grosik :tak:

reklama
Do góry