reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

żebym to ja pamiętała ?wiem że jeden był czekoladowy w czekoladzie miał być inny ale tylko taki trzymał się kupy i jeden chyba cytrynowy ale nie jestem pewna tak dawno to było i nie prawda!:-D

reklama
cześć kobitki:-)
Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki:tak:
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012:tak: i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
Buziaki dla Was i Maluszków, duzo zdrówka Wam życzę

pamiętam, pamietam Cię:))
ciesze się bardzo, ze się odezwałaś, gratuluję i trzymam mocno kciuki, pisz do nas jak się czujesz i co z dzidziusiem:-) odzywaj się do nas, bedzie nam bardzo miło

Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki:tak:
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012:tak: i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
Ja pamiętam bardzo dobrze!!!Super , że sie odezwałaś a zarazem mnie zaskoczyłaś;)O to tak jak moja bratowa styczeń 2012:)POWODZENIA!!

kajkapol- ja też Cię pamiętam!!! Trzymam kciuki zeby cała ciąża i poród były bezproblemowe!!! Wielkie gratulacje!!!

i ja ciebie pamietam:) i o Pawełku też...trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo:)

napisze krótko - za tydzień w sobote sie przeprowadzamy:) dzisiaj prezydenty podpisał dokumenty zamiany:) tylko zostało nam podpisanie protokołu zdawczo - odbiorczego:)))

Eagle- super fryzurka, bardzo Ci ładnie

Kasiaj- jak to dobrze że Filipek z tego wyrośnie, duuużo zdrówk dla Niego!

zdec- gratulacje kroczków

Agnieszka- Zielona Góra? WOW w końcu ktoś z moich okolic, poza Magdą M :)

Zyraffka- podziel się tym plackiem z krusZonką mniaaam mniaaaaaammmmmm

Kreatorka- ja miałam ślub we wrześniu, 5 pięter każde z innej masy ale przeważała bita śmietana z owocami (chyba bo zjadłam tyle co nic) U nas tort dowoziła na daną godzine piekarnia więc od razu poszedł na zjedzenie :) Z tego co wiem często torty są tez zamrażane żeby sie nie rozwaliły... A jak samopoczucie przed big day? Jest stresik?

Kajkapol- Pamiętam o Was i ja! serdeczne gratulacje- Na pewno wszystko będzie dobrze

Anik- super wieści, gratuluję przeprowadzki

reklama
kajkapol- i ja pamiętam o Tobie i Twoim Aniołku. Bardzo bardzo się cieszę, że czekasz na dzieciątko, trzymam kciuki, na pewno bedzie wszystko dobrze!

A ja dziś znalazłam wieeelki i fajny lumpeks i poszalałam troszeczkę :-) Czuję, że będę tam bardzo częstym gościem

Dobrej nocy

Do góry