Lenuszka
Mamusia Gajusi
dziewczyny melduję sie na posterunku- piję żubra z sokiemalkoholik się ze mnie zrobi po odstawieniu filipa od cyca
![]()
A co z twoim diabełikiem???
Jak konsultacje??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny melduję sie na posterunku- piję żubra z sokiemalkoholik się ze mnie zrobi po odstawieniu filipa od cyca
![]()
o to mogę szczerze powiedzieć z dumą,że Jadźka pije butlę sama od 6mc, a dwa mc temu kupiłam jej taki kubek z lovi 360stopni i z niego od razu też umiała, bez problemu soczek se stoi jak chce pić to się napije, ale porażka była z niekapkami - tego to za nic nie chciałą nawet do ust wziąć....ja oglądałam z roczku. Śliczna Jagódka, gdyy mój łukaszek tak sam pił z butli, nawet z kubka hrabiemu trzeba podawać)
Jaka mała zabka w basenie, Łukasz uwielbia konewki)