reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a co mi tam pokażę Wam zdjęcia z dziś(i wczoraj:p) może te Was zainteresują bo jak pokazałam z roczku to mało kto chyba oglądał :-(

Załączniki

• 100_4995.jpg
    100_4995.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 53
  • 100_4985.jpg
    100_4985.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_4983.jpg
    100_4983.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_4998.jpg
    100_4998.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 50
ja oglądałam z roczku. Śliczna Jagódka, gdyy mój łukaszek tak sam pił z butli, nawet z kubka hrabiemu trzeba podawać:))
Jaka mała zabka w basenie, Łukasz uwielbia konewki:))

koniec posiedzenia, czas spać.
Do niedzieli papapapapapapapapaaaaaa.Bedę tesknić

Ostatnia edycja:
ja też oglądałam z roczku i to samo mi się zuciło w oczy mało że sama pije super to w ogóle ze pije super mleko mój to w tej chwili jest z mlekiem na wojennej ścieżce

ja oglądałam z roczku. Śliczna Jagódka, gdyy mój łukaszek tak sam pił z butli, nawet z kubka hrabiemu trzeba podawać:))
Jaka mała zabka w basenie, Łukasz uwielbia konewki:))
o to mogę szczerze powiedzieć z dumą,że Jadźka pije butlę sama od 6mc, a dwa mc temu kupiłam jej taki kubek z lovi 360stopni i z niego od razu też umiała, bez problemu soczek se stoi jak chce pić to się napije, ale porażka była z niekapkami - tego to za nic nie chciałą nawet do ust wziąć....

Olavip-cudowna Twoja Jagódka! Nie ma to jak u mamusi na kolankach :) Jak się ładnie bawi w baseniku, i jak ładnie sama je -u nas jak u Zyrafki, rączki do pupy chyba przyrosły :) ...ja nie widziałam z roczku ale zaraz sobie znajdę :)

ku...a 3 raz piszę to samo jak znowu nici to idę spać
mój też herbatki pije z butli ale na leżąco i więcej się nią bawi niż wypije więc też wolę dać lovi niekapki muszę mu trzymać nie morze zakumać że trzeba podnieżć wysoko kubek

Witam i ja.
Fajnie ,że tu tak wesoło, ale mnie nie do śmiechu (kto zaglądał na zamknięty ten wie).

Chciałabym złożyc życzonka wszystkim małym i dużym z ostatnich dni!!!

Dziękuje Wam ,że jesteście ...

:(

reklama
Witajcie babeczki!!!!

My już roczek mamy za sobą! Dziękuję tym które pamiętały, a szczególnie Koriander i Perfekcie!!! :D

Nie mam za bardzo czasu żeby Was poczytać, więc wybaczcie... widziałam tylko fotki Jagódki i są super! Mój Damiś też je mleczko sam już od jakiegoś czasu, jest to dla mnie bardzo wygodne!!! ;) Co do niekapków, to kupiłam Aventa tak jak radziłyście i czytałam też inne opinie, niby jako najlepszy... no więc, jestem ciut zawiedziona bo niestety z niego kapie.... grrr... ale przynajmniej młody się nie zakrztusza tak jak z wcześniejszymi, więc jest jakiś plus ;)

Mieliśmy bardzo ciężką nockę, ani ja ani młody nie mogliśmy spać w domu... nie wiem co się działo, ale Damian wiercił się przeokropnie przez całą noc!!! Ahhh... może to zęby... oby... Skoro w nocy nie pospał, to też dziś był mega marudny... więc urodziny pod hasłem marudy... dostał od babci rowerek i piłeczkę taką dmuchaną plażową i narobił płaczu bo się tej piłki panicznie boi... ??? dziwne to moje dziecie... ;) poza tym, to spędziliśmy urodzinki z teściową i jej mamą, było miło ;) torcik jak już pisałam kupny, ale o dziwo bardzo bardzo dobry!!! ;) młody wybrał najpierw długopis a później kasę ;) więc nie będzie źle!!! :D

Wklejam kilka fotek... ;)

Copy of DSC08780.jpgCopy of DSC08774.jpgCopy of DSC08786.jpgCopy of DSC08785.jpgCopy of DSC08771.jpgCopy of DSC08765.jpgCopy of DSC08759.jpg

Do góry