reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tylko na sekundę bo dosłownie śpię juz na stojąco.....Wczoraj ( a w zasadzie dziś) zasnęłam o 4.00...i spoźniłabym się do pracy gdyby P. nie budził sie o 6.30....ledwo zdązyłam.....Chyba nieświadomie wyłączyłam budzik o 5.45 :szok:

Wpadłam złozyc tylko życzenia solenizantom:

Damisiowi, Juliankowi i Milence
Kochane robaczki ....aby kolejne dni Waszego życia
były pełne radości i miłości
niech przyniosą Wam one same tylko dobre chwile
w otoczeniu bliskich i kochających was ludzi
Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia!!!
Całujemy słodziuchno z Poluchną :-D

Kasiek przesliczne zdjecia! Z Damianka prawdziwy mezczyzna rosnie!A jaki faaajny rowerek :)) Super, dobrze ze jego sie nie boi :p A ty gdzie przytulas, chyba rzesy ci zgrubialy :-D

olavip Jagodka fenomenalna, ja widzialam zdjecia z roczku i nie wiem czy ci w koncu na nie odpisalam, ale bardzo jestescie do siebie podobne! A ty wygladasz nieziemsko mlodziudko!

kreatorka oj powodzenia, ale fajnie tak przezywac swoje wesele, my za 10 dni mamy ......9!! rocznice:szok::-D suknie wybralas piekna, a ciacho to nie wiem, ja z mojego wesela najmilej wspominam Smietanowo-lodowy tort przepieknie ozdobiony ktorym sie wysmarowalismy z mezem :-D

emalia przytulam :(
[*]

Perfecia zasnelas nad deska do prasowania czy cio??
Kajdusia przyznam ze nie moge sie doczekac wizyt w lumpkach, uwielbiam polowania :-)
kajkapol jak sie czujesz, dobrze znosisz ciaze? Nadal mieszkacie w Espanii?

Ostatnia edycja:
koriander - ale mnie kobieto na duchu podniosłaś, ach... ale co do podobieństwa to Jagódka to skóra zdarta żywcem z mojego K. jesteś drugą osobą która w ciągu roku powiedziała,że ona jest do mnie podobna (ale ta pierwsza po poznaniu mojego małża zmieniła zdanie):p

Ostatnia edycja:
Koriander - TAK!!! rzęsy mi zgrubiały!!! hahahaha dobre... dziś zjadłam torta... :( ale od jutra dietka dietka... za 3 tygodnie nad morze a ja znów jak bym w ciąży była... :( najgorsze jest to że jedziemy ze znajomymi i te dziewczyny są mega CHUDE więc będę się głupio czuła... a co mi tam... zawsze mogło by być gorzej... ;)

to w takim razie jestescie do siebie rowniez podobni :-)
hahaha eeeeee nie za bardzo:p nie będę w to brnęła dalej, bo na końcu się okaże że mój mąż jest moim bratem a nasza córka matką, albo jeszcze inaczej:p

Kasiek - co Ty za bzdury opowiadasz, jak dla mnie to super laska z Ciebie. Ja tam się nie znam ale mój mąż jak się z facetami moich sióstr i paroma innymi kumplami spotkali to stwierdzili zgodnie,że za chuda nieładna, bo nie ma na czym oka zawiesić, ani za co złapać:p ale ja tam twiedze że każda jest jaka jest i koniec! jakby wszystkie były równe to byłoby nudno. A ja jestem mały grubas przy Tobie i żyję:pP

Ostatnia edycja:
Koriander - TAK!!! rzęsy mi zgrubiały!!! hahahaha dobre... dziś zjadłam torta... :( ale od jutra dietka dietka... )
Kasiu a to nie trzeba bylo samej calego torta zjadac ..:-p
Trzy tygodnie to duuuzo kilogramow, jak sie chce :) Ja robie juz 4 dni brzuszki i idzie coraz lepiej :tak:
hahaha eeeeee nie za bardzo:p nie będę w to brnęła dalej, bo na końcu się okaże że mój mąż jest moim bratem a nasza córka matką, albo jeszcze inaczej:p
hahahhaha:-D

dobra ide spać, bo mój mąż wróci już dziś w nocy..(matko co ja z nim będę robić taki długi weekend, zawsze był tylko sob,noc, niedz,a tu pół nocy, dzień i jeszcze jedną noc dłużej, oj chyba pojedzie zmęczony w pon do pracy - tyle nocy:-D ) trzymajcie się baby do jutra!

reklama
Koriander - żebyś wiedziała że to właśnie ja zjadłam najwięcej!!! aż wstyd się przyznać :rofl2: oj jak jak bym chciała robić brzuszki... brak motywacji... kopnij mnie w tyłek za dwa razy dziennie żebym się wreszcie zabrała za ćwiczenia!!! ;)

Do góry