reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tylko na sekundę bo dosłownie śpię juz na stojąco.....Wczoraj ( a w zasadzie dziś) zasnęłam o 4.00...i spoźniłabym się do pracy gdyby P. nie budził sie o 6.30....ledwo zdązyłam.....Chyba nieświadomie wyłączyłam budzik o 5.45 :szok:

Wpadłam złozyc tylko życzenia solenizantom:

Damisiowi, Juliankowi i Milence
Kochane robaczki ....aby kolejne dni Waszego życia
były pełne radości i miłości
niech przyniosą Wam one same tylko dobre chwile
w otoczeniu bliskich i kochających was ludzi
Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia!!!
Całujemy słodziuchno z Poluchną :-D

Kasiek przesliczne zdjecia! Z Damianka prawdziwy mezczyzna rosnie!A jaki faaajny rowerek :)) Super, dobrze ze jego sie nie boi :p A ty gdzie przytulas, chyba rzesy ci zgrubialy :-D

olavip Jagodka fenomenalna, ja widzialam zdjecia z roczku i nie wiem czy ci w koncu na nie odpisalam, ale bardzo jestescie do siebie podobne! A ty wygladasz nieziemsko mlodziudko!

kreatorka oj powodzenia, ale fajnie tak przezywac swoje wesele, my za 10 dni mamy ......9!! rocznice:szok::-D suknie wybralas piekna, a ciacho to nie wiem, ja z mojego wesela najmilej wspominam Smietanowo-lodowy tort przepieknie ozdobiony ktorym sie wysmarowalismy z mezem :-D

emalia przytulam :(
[*]

Perfecia zasnelas nad deska do prasowania czy cio??
Kajdusia przyznam ze nie moge sie doczekac wizyt w lumpkach, uwielbiam polowania :-)
kajkapol jak sie czujesz, dobrze znosisz ciaze? Nadal mieszkacie w Espanii?

Ostatnia edycja:
koriander - ale mnie kobieto na duchu podniosłaś, ach... ale co do podobieństwa to Jagódka to skóra zdarta żywcem z mojego K. jesteś drugą osobą która w ciągu roku powiedziała,że ona jest do mnie podobna (ale ta pierwsza po poznaniu mojego małża zmieniła zdanie):p

Ostatnia edycja:
Koriander - TAK!!! rzęsy mi zgrubiały!!! hahahaha dobre... dziś zjadłam torta... :( ale od jutra dietka dietka... za 3 tygodnie nad morze a ja znów jak bym w ciąży była... :( najgorsze jest to że jedziemy ze znajomymi i te dziewczyny są mega CHUDE więc będę się głupio czuła... a co mi tam... zawsze mogło by być gorzej... ;)

to w takim razie jestescie do siebie rowniez podobni :-)
hahaha eeeeee nie za bardzo:p nie będę w to brnęła dalej, bo na końcu się okaże że mój mąż jest moim bratem a nasza córka matką, albo jeszcze inaczej:p

Kasiek - co Ty za bzdury opowiadasz, jak dla mnie to super laska z Ciebie. Ja tam się nie znam ale mój mąż jak się z facetami moich sióstr i paroma innymi kumplami spotkali to stwierdzili zgodnie,że za chuda nieładna, bo nie ma na czym oka zawiesić, ani za co złapać:p ale ja tam twiedze że każda jest jaka jest i koniec! jakby wszystkie były równe to byłoby nudno. A ja jestem mały grubas przy Tobie i żyję:pP

Ostatnia edycja:
Koriander - TAK!!! rzęsy mi zgrubiały!!! hahahaha dobre... dziś zjadłam torta... :( ale od jutra dietka dietka... )
Kasiu a to nie trzeba bylo samej calego torta zjadac ..:-p
Trzy tygodnie to duuuzo kilogramow, jak sie chce :) Ja robie juz 4 dni brzuszki i idzie coraz lepiej :tak:
hahaha eeeeee nie za bardzo:p nie będę w to brnęła dalej, bo na końcu się okaże że mój mąż jest moim bratem a nasza córka matką, albo jeszcze inaczej:p
hahahhaha:-D

dobra ide spać, bo mój mąż wróci już dziś w nocy..(matko co ja z nim będę robić taki długi weekend, zawsze był tylko sob,noc, niedz,a tu pół nocy, dzień i jeszcze jedną noc dłużej, oj chyba pojedzie zmęczony w pon do pracy - tyle nocy:-D ) trzymajcie się baby do jutra!

reklama
Koriander - żebyś wiedziała że to właśnie ja zjadłam najwięcej!!! aż wstyd się przyznać :rofl2: oj jak jak bym chciała robić brzuszki... brak motywacji... kopnij mnie w tyłek za dwa razy dziennie żebym się wreszcie zabrała za ćwiczenia!!! ;)

Do góry