reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

żebym to ja pamiętała ?wiem że jeden był czekoladowy w czekoladzie miał być inny ale tylko taki trzymał się kupy i jeden chyba cytrynowy ale nie jestem pewna tak dawno to było i nie prawda!:-D

reklama
cześć kobitki:-)
Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki:tak:
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012:tak: i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
Buziaki dla Was i Maluszków, duzo zdrówka Wam życzę

pamiętam, pamietam Cię:))
ciesze się bardzo, ze się odezwałaś, gratuluję i trzymam mocno kciuki, pisz do nas jak się czujesz i co z dzidziusiem:-) odzywaj się do nas, bedzie nam bardzo miło

Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki:tak:
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012:tak: i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
Ja pamiętam bardzo dobrze!!!Super , że sie odezwałaś a zarazem mnie zaskoczyłaś;)O to tak jak moja bratowa styczeń 2012:)POWODZENIA!!

kajkapol- ja też Cię pamiętam!!! Trzymam kciuki zeby cała ciąża i poród były bezproblemowe!!! Wielkie gratulacje!!!

i ja ciebie pamietam:) i o Pawełku też...trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo:)

napisze krótko - za tydzień w sobote sie przeprowadzamy:) dzisiaj prezydenty podpisał dokumenty zamiany:) tylko zostało nam podpisanie protokołu zdawczo - odbiorczego:)))

Eagle- super fryzurka, bardzo Ci ładnie

Kasiaj- jak to dobrze że Filipek z tego wyrośnie, duuużo zdrówk dla Niego!

zdec- gratulacje kroczków

Agnieszka- Zielona Góra? WOW w końcu ktoś z moich okolic, poza Magdą M :)

Zyraffka- podziel się tym plackiem z krusZonką mniaaam mniaaaaaammmmmm

Kreatorka- ja miałam ślub we wrześniu, 5 pięter każde z innej masy ale przeważała bita śmietana z owocami (chyba bo zjadłam tyle co nic) U nas tort dowoziła na daną godzine piekarnia więc od razu poszedł na zjedzenie :) Z tego co wiem często torty są tez zamrażane żeby sie nie rozwaliły... A jak samopoczucie przed big day? Jest stresik?

Kajkapol- Pamiętam o Was i ja! serdeczne gratulacje- Na pewno wszystko będzie dobrze

Anik- super wieści, gratuluję przeprowadzki

reklama
kajkapol- i ja pamiętam o Tobie i Twoim Aniołku. Bardzo bardzo się cieszę, że czekasz na dzieciątko, trzymam kciuki, na pewno bedzie wszystko dobrze!

A ja dziś znalazłam wieeelki i fajny lumpeks i poszalałam troszeczkę :-) Czuję, że będę tam bardzo częstym gościem

Dobrej nocy

Do góry