reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
cześć kobitki:-)
Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012 i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
Buziaki dla Was i Maluszków, duzo zdrówka Wam życzę
pamiętam, pamietam Cię)
ciesze się bardzo, ze się odezwałaś, gratuluję i trzymam mocno kciuki, pisz do nas jak się czujesz i co z dzidziusiem:-) odzywaj się do nas, bedzie nam bardzo miło
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja pamiętam bardzo dobrze!!!Super , że sie odezwałaś a zarazem mnie zaskoczyłaśO to tak jak moja bratowa styczeń 2012POWODZENIA!!cześć kobitki:-)
Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012 i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
cześć kobitki:-)
i ja ciebie pamietam i o Pawełku też...trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
napisze krótko - za tydzień w sobote sie przeprowadzamy dzisiaj prezydenty podpisał dokumenty zamiany tylko zostało nam podpisanie protokołu zdawczo - odbiorczego))
zyrraffka
Szczęśliwa mama
anik- gratuluję) super, obyście szybciutko się urzadzili i wszystkiego najlepszego w nowym domku!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
cieszę się że o mnie nie zapomniałyście, naprawdę bardzo mi miło się na duszy zrobiło Obiecuję że będę się udzielać częsciej
Super trzymamy za słowo
BButterFly
mamusia smerfusia
Eagle- super fryzurka, bardzo Ci ładnie
Kasiaj- jak to dobrze że Filipek z tego wyrośnie, duuużo zdrówk dla Niego!
zdec- gratulacje kroczków
Agnieszka- Zielona Góra? WOW w końcu ktoś z moich okolic, poza Magdą M
Zyraffka- podziel się tym plackiem z krusZonką mniaaam mniaaaaaammmmmm
Kreatorka- ja miałam ślub we wrześniu, 5 pięter każde z innej masy ale przeważała bita śmietana z owocami (chyba bo zjadłam tyle co nic) U nas tort dowoziła na daną godzine piekarnia więc od razu poszedł na zjedzenie Z tego co wiem często torty są tez zamrażane żeby sie nie rozwaliły... A jak samopoczucie przed big day? Jest stresik?
Kajkapol- Pamiętam o Was i ja! serdeczne gratulacje- Na pewno wszystko będzie dobrze
Anik- super wieści, gratuluję przeprowadzki
Kasiaj- jak to dobrze że Filipek z tego wyrośnie, duuużo zdrówk dla Niego!
zdec- gratulacje kroczków
Agnieszka- Zielona Góra? WOW w końcu ktoś z moich okolic, poza Magdą M
Zyraffka- podziel się tym plackiem z krusZonką mniaaam mniaaaaaammmmmm
Kreatorka- ja miałam ślub we wrześniu, 5 pięter każde z innej masy ale przeważała bita śmietana z owocami (chyba bo zjadłam tyle co nic) U nas tort dowoziła na daną godzine piekarnia więc od razu poszedł na zjedzenie Z tego co wiem często torty są tez zamrażane żeby sie nie rozwaliły... A jak samopoczucie przed big day? Jest stresik?
Kajkapol- Pamiętam o Was i ja! serdeczne gratulacje- Na pewno wszystko będzie dobrze
Anik- super wieści, gratuluję przeprowadzki
reklama
kajkapol- i ja pamiętam o Tobie i Twoim Aniołku. Bardzo bardzo się cieszę, że czekasz na dzieciątko, trzymam kciuki, na pewno bedzie wszystko dobrze!
A ja dziś znalazłam wieeelki i fajny lumpeks i poszalałam troszeczkę :-) Czuję, że będę tam bardzo częstym gościem
Dobrej nocy
A ja dziś znalazłam wieeelki i fajny lumpeks i poszalałam troszeczkę :-) Czuję, że będę tam bardzo częstym gościem
Dobrej nocy