reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
to ja też zaglądam wieczornie
najmłodsze dziecie juz śpi, mężuś tez się coś ululał, Asia ogląda jeszcze bajki to mam chwilkę

nadika co tak pojawiłaś się dziś i znikłaś gdzieś? Jak Natanek, mam nadzieje że poprawy ciąg dalszy najlepsze życzenia imieniowe

KasiaJ. i jak po wizycie w szpitalu? jakie dalsze zalecenia i jak Fifi sie miewa, widziałam filmiki świetne

zdec mega gratulacje dla Natalci za pierwsze samodzielne kroczki, na ząbki też się doczekacie, a jak nauka przed egzaminem?

lena kurczę to sie porobiło z tymi operacjami, a wiadomo dlaczego tak? na biodro pilniejsza jest czy wolą najpierw mniej skomplikowana zrobić - jeżeli można tak to ując? i one tak siedzą w tym szpitalu cały czas od poniedziałku? męczące to napewno strasznie i stresujące

zyraffka a to wczoraj poszalałaś z postami, ale taką Cię uwielbiam:-D co do lodów i innych pyszności to u mnie to samo co spacer to jakaś drobnostka dla mnie :tak:
hmm.... jak to zabrzmiało zebranie u syna - hihihi za kilka lat to się dopiero zacznie będziemy tu siedziały i wyliczały po zebraniu w szkole której syn co zmajstrował teraz to jeszcze spoko
a jak z Twoim samopoczuciem? jutro mężuś przyjeżdża?

kreatorka wcześnie spać poszłaś co, chyba rano?:-) hihihi to za miesiąc wpadamy grupką na imprezkę;-) a tak poważnie śliczne to wszystko suknia i bukiet ech...aż sie rozmarzyłam a jak sprawa z chirurgiem udało się coś załatwić?

Agi a Wy jak sie czujecie z Polcią? przeszło Wam to choróbsko już?

koriander matko a co Wy wyprawiacie w tej kuchni że nawet jajecznica po ścianach lata?
u nas też ostatnio dziwnie z drzemkami jednego dnia są 3 a następnego 1, córcia właśnie po skończonym roczku przestawiła się na jedną w południe i tak ma do tej pory, z Tomkiem pewnie będzie podobnie

ale mi smaka zrobiłyście tymi kruszonkami z truskawkami, mmmm i jutro mama przywiezie mi truskaweczki więc pewnie też się skuszę na małe co nieco

Perfecta a co Was? odpuść już tym podłogom i nie poleruj tak bo całkiem je zedrzesz i co będziesz mieć prześwitujące ;-) chodź lepiej cos popisać

Kajdusia nie wiem tak jakiś wyszło na fotce, sama sobie robiła i fryz taki na szybko ;-)

i jeszcze najlepsze życzenia dla kolejnych słodkich roczniaczków Milenki , Julianka i Damianka

eagle -faaaajnie wyglądasz...mi tam się wydaje że pozytywnie:)
koriander - ale z Ciebie asiorka, ja jestem downem kuchniowym ale takiego numeru jeszcze nie wyćwiczyłam...
żyrafka - dajesz mi kobieto zły przykład! przeczytałam o reddsiku i pobiegłam do naszej szafy bez dna po jednego:p
iza - gratulejszyn za stawanie:))

Matko jeszcze mam tyle roboty że szok, pierdziele pozmywam jutro, w ogóle ostatnio coś się czuje jak służąca jakaś w tej chałupie, oj nie dobrze, nie dobrze, będę musiała przykrócić teściową!
poza tym Jagoda wymyśliła dziś sobie zabawę - wzięła swoją butlę z mlekiem jak zmywałam(no właśnie zmywałam i nie miałam czasu przypilnować dziecka!) no i wszystko wlała do swojej kasty z zabawkami!bossko, cała łazienka zapełniona plastykowymi zabawkami, które umyłąm we wannie, a na dworze 3 pralki pluszaków! no i jeszcze jak byłyśmy na przejeżdżce rowerowej to mi usnęła w koszyczku, hehe ale śmiesznie wyglądała, tylko żal mi tej główki na zakrętach było...

jestem z redsikiem:) a co będę sobie załowała:)

to kto dzisiaj na posiedzeniu:-D zaraz sprawdzę listę obecności:) hiih.
Dlaczego kasiulka się nie odzywa i hefi?? klementinka gdzie?asencja? ciężarne się pochowały:((( niedobrze

to ja zgłaszam swoją obecność z drineczkiem:-D

ps. dziękuję wszystkim za miłe komentarze:-)

kasiu czyli wszystko dobrze, tak trzymać:) Filfiulozolek kochany, zeby tylko wiecej nie chorowal to już bedzie całkiem super.

eagle co jak co ale to Ty i Milka zawsze posty strzelacie pięciometrowe hehe:))) oj mężulos przyjeżdża a rodzice prawdopodobnie wyjezdżają, będzie sie działo hehe

edit: eagle czekaj czekaj już lecę po drugiego redsika, bo pierwszego z mamą na spółkę wypiłam:)

olavip jak fajnie:) że sie dołączasz:) a Jagódka wymyśla zabawy hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry