to ja też zaglądam wieczornie
najmłodsze dziecie juz śpi, mężuś tez się coś ululał, Asia ogląda jeszcze bajki to mam chwilkę
nadika co tak pojawiłaś się dziś i znikłaś gdzieś? Jak Natanek, mam nadzieje że poprawy ciąg dalszy
najlepsze życzenia imieniowe
KasiaJ. i jak po wizycie w szpitalu? jakie dalsze zalecenia i jak Fifi sie miewa, widziałam filmiki świetne
zdec mega gratulacje dla Natalci za pierwsze samodzielne kroczki, na ząbki też się doczekacie, a jak nauka przed egzaminem?
lena kurczę to sie porobiło z tymi operacjami, a wiadomo dlaczego tak? na biodro pilniejsza jest czy wolą najpierw mniej skomplikowana zrobić - jeżeli można tak to ując? i one tak siedzą w tym szpitalu cały czas od poniedziałku? męczące to napewno strasznie i stresujące
zyraffka a to wczoraj poszalałaś z postami, ale taką Cię uwielbiam
co do lodów i innych pyszności to u mnie to samo co spacer to jakaś drobnostka dla mnie
hmm.... jak to zabrzmiało zebranie u syna - hihihi za kilka lat to się dopiero zacznie będziemy tu siedziały i wyliczały po zebraniu w szkole której syn co zmajstrował teraz to jeszcze spoko
a jak z Twoim samopoczuciem? jutro mężuś przyjeżdża?
kreatorka wcześnie spać poszłaś co, chyba rano?:-) hihihi to za miesiąc wpadamy grupką na imprezkę;-) a tak poważnie śliczne to wszystko suknia i bukiet ech...aż sie rozmarzyłam a jak sprawa z chirurgiem udało się coś załatwić?
Agi a Wy jak sie czujecie z Polcią? przeszło Wam to choróbsko już?
koriander matko a co Wy wyprawiacie w tej kuchni że nawet jajecznica po ścianach lata?
u nas też ostatnio dziwnie z drzemkami jednego dnia są 3 a następnego 1, córcia właśnie po skończonym roczku przestawiła się na jedną w południe i tak ma do tej pory, z Tomkiem pewnie będzie podobnie
ale mi smaka zrobiłyście tymi kruszonkami z truskawkami, mmmm i jutro mama przywiezie mi truskaweczki więc pewnie też się skuszę na małe co nieco
Perfecta a co Was? odpuść już tym podłogom i nie poleruj tak bo całkiem je zedrzesz i co będziesz mieć prześwitujące ;-) chodź lepiej cos popisać
Kajdusia nie wiem tak jakiś wyszło na fotce, sama sobie robiła i fryz taki na szybko ;-)
i jeszcze najlepsze życzenia dla kolejnych słodkich roczniaczków Milenki , Julianka i Damianka