a mój łobuziak już od godzinki ponad śpi, żeby jeszcze starsza też chciała tak szybko ;-)
Agi ciesze się że znów z nami jesteś, fotki z basenu świetne może mama sie przekona do wody ( ps. chyba mam coś ze wzrokiem o ja tam żadnych morsów nie widziałam)
lena, Emalia fajnie że tak sie spotykacie, grill na pewno był udany, a to jak widze nie koniec wspólnych imprezek
Milka gratki za kolejnego ząbala, i jak wyspani wszyscy? u nas podobnie młody uwielbia siostrę, czasem jest do niej tak przyklejony że nikt inny sie nie liczy i wszędzie za nią drepta na czworakach, z Asi strony podobnie jak coś dostaje to zaraz jest pytanie - A Musiowi też? - a dla nas rodziców każda taka chwila bezcenna
Kasiaj. i jak Filipek dzisiaj? w środę także i my bedziemy trzymać mocno kciuki, trzeba wierzyc że będzie dobrze, innej możliwości nie ma
kajdusia śliczna mała modeleczka z Małgosi, mamusia też niczego sobie:-) pięknie wyglądacie dziewczyny
Liza gratki dla Mikiego
Gosiagro czyżby jakieś plany powiększenia rodziny w najbliższym czasie? a jak postępy w budowie nowego M
zyrafka super że wypad tak sie udał, czyli co jutro godzina zero w odcycaniu, mamy trzymać kciuki?
izia u mnie z czasem różnie, najczęściej wieczorem jestem juz tak padnięta że marzę o pójściu do łóżka ale uzależnienie od Was i Bb czasem wygrywa
Klementinka z migrenami nie pomogę nigdy nie miałam, ale mam nadzieję że już choć odrobinę lepiej
zdec podpisze się pod zdaniem zyraffki Natalcia nie wygląda mi na niezadowoloną, czyli kolejna pływaczka nam rośnie
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i wielu wspólnych lat w miłości
Perfecta a komu innemu masz smęcić i takie tam jak nie nam właśnie, pisz śmiało zawsze to nieco lżej na serduchu Ci bedzie
gratulujemy zdolnemu synkowi, tyle nowych umiejętności a mamusia nic nam sie nie chwali, nie ładnie
lena i jak wypadzik sam na sam z meżulem?
i to by było na tle
miłej nocki i kolorowych snów