reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A to widok z okna jaki zastała dzisiaj rano moja siostra:szok::szok: Mieszka 10 km od Legnicy
Zdjęcie0067.jpg

reklama
Dzien dobry :)

gosiagro snieg?? Jejku juz zapomnialam jak to wyglada :p Super ze przeprowadzka coraz blizej, urzadzanie jest najfajniejsze :))

Kajdusia mozesz napisac mi jak twoj jadlospis wyglada w tej fazie 1? Bo nie wiem jak obiad skomponowac, piers z kurczaka z jogurtem?:confused: gosiagro czy moge przyprawiac do woli?

Kasiek ja zawsze musze jakas zabawke dac Lili w lapki, albo do niej mowic, spiewac. Jakos dajemy rade, a jak zrobi kupke lub pampek jest mokry to nawet i bez tego grzecznie lezy :sorry2: Moze sprobuj te majteczki Easy Up mozna je na stojaco zakladac :tak:

Ta szpara miedzy jedynkami jest potrzebna i dobrze jesli jest, dentysta tak mi mowil, bo kolejne zeby beda je spychaly wiec jesli jest miejsce to sie przynajmniej jedynki na siebie nie nasuna i nie beda krzywe tak jak u mnie :happy2:

zyraffka jak minal poranek???

Ostatnia edycja:
upiecz ciacho :)

zyraffka super!!!! a Lukaszek tez tylko przy ccyu zasypial? U nas to bylo dla Lili najgorsze ze musiala sama sie nauczyc

u mnie było różnie albo zasnął przy cycu i go odkładałam do łóżeczka albo pojadł z cyca i rozbudzonego odkładałam do łóżeczka, trochę pomarudził, czasem chwilę powrzeszczał i zasypiał ale zawsze był cyc tuż przed snem a dzisiaj bez się udało.

dzisiaj idę na imieniny to wypiję sobie drineczka i nie będzie mnie kusiło zeby dać Łukaszowi cyca:)

Ostatnia edycja:
reklama
zyrraffka - to super, ze zasnął bez cyca:-)

koriander - tutaj kilka przepisów, które mogę ci polecić, niektóre z nich trzeba zmodyfikować delikatnie pod fazę pierwszą, może ci się coś przyda:-):-)
- pałeczki kurczaka Pałeczki kurczaka

- kofta z indyka z pietruszkowym tzatziki Kofta z indyka. Dieta proteinowa

- pieczona dorada z sosem miętowym Pieczona dorada z sosem miętowym - przepisy.net

- panga w ziołach Panga w ziołach | Dieta Dukana Przepisy

- szaszłyki drobiowe w jogurcie Szaszłyki drobiowe w jogurcie (wg diety Dukana) - przepisy.net

Do góry