reklama
koriander
Fanka BB :)
Dzien dobry
gosiagro snieg?? Jejku juz zapomnialam jak to wyglada Super ze przeprowadzka coraz blizej, urzadzanie jest najfajniejsze )
Kajdusia mozesz napisac mi jak twoj jadlospis wyglada w tej fazie 1? Bo nie wiem jak obiad skomponowac, piers z kurczaka z jogurtem? gosiagro czy moge przyprawiac do woli?
Kasiek ja zawsze musze jakas zabawke dac Lili w lapki, albo do niej mowic, spiewac. Jakos dajemy rade, a jak zrobi kupke lub pampek jest mokry to nawet i bez tego grzecznie lezy Moze sprobuj te majteczki Easy Up mozna je na stojaco zakladac
Ta szpara miedzy jedynkami jest potrzebna i dobrze jesli jest, dentysta tak mi mowil, bo kolejne zeby beda je spychaly wiec jesli jest miejsce to sie przynajmniej jedynki na siebie nie nasuna i nie beda krzywe tak jak u mnie
zyraffka jak minal poranek???
gosiagro snieg?? Jejku juz zapomnialam jak to wyglada Super ze przeprowadzka coraz blizej, urzadzanie jest najfajniejsze )
Kajdusia mozesz napisac mi jak twoj jadlospis wyglada w tej fazie 1? Bo nie wiem jak obiad skomponowac, piers z kurczaka z jogurtem? gosiagro czy moge przyprawiac do woli?
Kasiek ja zawsze musze jakas zabawke dac Lili w lapki, albo do niej mowic, spiewac. Jakos dajemy rade, a jak zrobi kupke lub pampek jest mokry to nawet i bez tego grzecznie lezy Moze sprobuj te majteczki Easy Up mozna je na stojaco zakladac
Ta szpara miedzy jedynkami jest potrzebna i dobrze jesli jest, dentysta tak mi mowil, bo kolejne zeby beda je spychaly wiec jesli jest miejsce to sie przynajmniej jedynki na siebie nie nasuna i nie beda krzywe tak jak u mnie
zyraffka jak minal poranek???
Ostatnia edycja:
koriander
u nas chlodek tylko 18 stopniU nas też śnieg z deszczem
zyrraffka
Szczęśliwa mama
cześć!
Narazie dobrze. Łuki zasnął bez cyca, popłkał 2 minuty i zasnął
Narazie dobrze. Łuki zasnął bez cyca, popłkał 2 minuty i zasnął
Lenuszka
Mamusia Gajusi
u nas chlodek tylko 18 stopni
To wcale nie taki chłodek u mnie +2I do tego ten śnieg z deszczem wrrr....
mąż śpi Gaja tez a ja biedna siedze samotnie
gosiagro czy moge przyprawiac do woli?
tak, ja przyprawiam dużo, tylko duża ilość soli niewskazana
koriander
upiecz ciachoTo wcale nie taki chłodek u mnie +2I do tego ten śnieg z deszczem wrrr....
mąż śpi Gaja tez a ja biedna siedze samotnie
zyraffka super!!!! a Lukaszek tez tylko przy ccyu zasypial? U nas to bylo dla Lili najgorsze ze musiala sama sie nauczyc
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
upiecz ciacho
zyraffka super!!!! a Lukaszek tez tylko przy ccyu zasypial? U nas to bylo dla Lili najgorsze ze musiala sama sie nauczyc
u mnie było różnie albo zasnął przy cycu i go odkładałam do łóżeczka albo pojadł z cyca i rozbudzonego odkładałam do łóżeczka, trochę pomarudził, czasem chwilę powrzeszczał i zasypiał ale zawsze był cyc tuż przed snem a dzisiaj bez się udało.
dzisiaj idę na imieniny to wypiję sobie drineczka i nie będzie mnie kusiło zeby dać Łukaszowi cyca
Ostatnia edycja:
reklama
zyrraffka - to super, ze zasnął bez cyca:-)
koriander - tutaj kilka przepisów, które mogę ci polecić, niektóre z nich trzeba zmodyfikować delikatnie pod fazę pierwszą, może ci się coś przyda:-):-)
- pałeczki kurczaka Pałeczki kurczaka
- kofta z indyka z pietruszkowym tzatziki Kofta z indyka. Dieta proteinowa
- pieczona dorada z sosem miętowym Pieczona dorada z sosem miętowym - przepisy.net
- panga w ziołach Panga w ziołach | Dieta Dukana Przepisy
- szaszłyki drobiowe w jogurcie Szaszłyki drobiowe w jogurcie (wg diety Dukana) - przepisy.net
koriander - tutaj kilka przepisów, które mogę ci polecić, niektóre z nich trzeba zmodyfikować delikatnie pod fazę pierwszą, może ci się coś przyda:-):-)
- pałeczki kurczaka Pałeczki kurczaka
- kofta z indyka z pietruszkowym tzatziki Kofta z indyka. Dieta proteinowa
- pieczona dorada z sosem miętowym Pieczona dorada z sosem miętowym - przepisy.net
- panga w ziołach Panga w ziołach | Dieta Dukana Przepisy
- szaszłyki drobiowe w jogurcie Szaszłyki drobiowe w jogurcie (wg diety Dukana) - przepisy.net