reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Klementinko ja nie pomoge nie miewam migren, ale podobno trzeba uwazac na to co sie je, nie wiem czy ty tez reagujesz na np czekolade, zotly ser , moja mama od razu na dwa dni wysiada po takich smakolykach :(

gosiagro no to dawaj :)))) a ty w tej trzeciej fazie juz chyba jestes prawda??

zyraffko pewnie lepiej sprobowac i jesli bedzie na prawde zle to wezmierz tabletki, tylko z tego co czytalam biorac je rowniez okolo 2 tyg czeka sie na zatrzymanie produkcji wiec na moje na to samo wychodzi...Porozmawiaj z lekarzem na pewno ci doradzi

Perfeciu co u Jasia, jak ty sie miewasz??

kasiajanicka jak dzis samopoczucie??

Sto lat dla Jasienka Klementinki, Oskarka Anik i Kamila !!! Jeszcze tylko 1 miesiac !!!!!

Zapomniałam się pochwalić:) Jasiek w swoim wielkim kojcu już sam lata od poręczy do poręczy:) Potrafi sam się podnieść "bez trzymanki" z klęczek :) Wczoraj powiedział "pu pa" :p:p:p Ja nie mogę się nadziwić jak on biega:)

suuuper:) Zdolnego masz synka, gratuluję!

My po krótkim spacerku, jak zwykle wracaliśmy na sygnale do domu. Łukasz wessał się w cyca i zasnął, zaraz pewnie się obudzi bo już godzinę śpi.

Witam się...
My po długim spacerze.....Byłyśmy jak zwykle z moja koleżanka i jej synkiem....Potem dzieciaczki przysnęły więc my na kawusię do kafejki i ploteczki.....
koriander - nawet nie wisz jak się cieszę że wszystko ok.....Suuuper wiadomości....
kajdusia, zdec - piękne córy!!!! Małgosi ślicznie w fiolecie i fajnie widzieć również mamusię Małgosi...a Natalcia wcale nie wygląda na niezadowoloną....Piękne oczęta.....
perfecta - gratki dla Twojego małego brzdąca....Zuch chłopak!
zyrrafko.....piszę tego posta z Polą na kolanach i szkoda, że nie widzisz jej reakcji na zdjęcie Łukaszka w tym serduszku...Uśmiech od ucha do ucha, wzdychanie....Ach miłość chyba kwitnie....POWODZENIA W ODCYCANIU!!!!!!

reklama
Do góry