reklama
koriander
Fanka BB :)
Klementinko ja nie pomoge nie miewam migren, ale podobno trzeba uwazac na to co sie je, nie wiem czy ty tez reagujesz na np czekolade, zotly ser , moja mama od razu na dwa dni wysiada po takich smakolykach
gosiagro no to dawaj ))) a ty w tej trzeciej fazie juz chyba jestes prawda??
zyraffko pewnie lepiej sprobowac i jesli bedzie na prawde zle to wezmierz tabletki, tylko z tego co czytalam biorac je rowniez okolo 2 tyg czeka sie na zatrzymanie produkcji wiec na moje na to samo wychodzi...Porozmawiaj z lekarzem na pewno ci doradzi
Perfeciu co u Jasia, jak ty sie miewasz??
kasiajanicka jak dzis samopoczucie??
Sto lat dla Jasienka Klementinki, Oskarka Anik i Kamila !!! Jeszcze tylko 1 miesiac !!!!!
gosiagro no to dawaj ))) a ty w tej trzeciej fazie juz chyba jestes prawda??
zyraffko pewnie lepiej sprobowac i jesli bedzie na prawde zle to wezmierz tabletki, tylko z tego co czytalam biorac je rowniez okolo 2 tyg czeka sie na zatrzymanie produkcji wiec na moje na to samo wychodzi...Porozmawiaj z lekarzem na pewno ci doradzi
kasiajanicka jak dzis samopoczucie??
Sto lat dla Jasienka Klementinki, Oskarka Anik i Kamila !!! Jeszcze tylko 1 miesiac !!!!!
Zapomniałam się pochwalić Jasiek w swoim wielkim kojcu już sam lata od poręczy do poręczy Potrafi sam się podnieść "bez trzymanki" z klęczek Wczoraj powiedział "pu pa" Ja nie mogę się nadziwić jak on biega
Liza
Perfecta gratulacje dla Jaska skubany zdolniacha ;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
No jeszcze miesiac i beda sie sypac Roczki... ale zleciało...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
No jeszcze miesiac i beda sie sypac Roczki... ale zleciało...
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Zapomniałam się pochwalić Jasiek w swoim wielkim kojcu już sam lata od poręczy do poręczy Potrafi sam się podnieść "bez trzymanki" z klęczek Wczoraj powiedział "pu pa" Ja nie mogę się nadziwić jak on biega
suuuper Zdolnego masz synka, gratuluję!
My po krótkim spacerku, jak zwykle wracaliśmy na sygnale do domu. Łukasz wessał się w cyca i zasnął, zaraz pewnie się obudzi bo już godzinę śpi.
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Witam się...
My po długim spacerze.....Byłyśmy jak zwykle z moja koleżanka i jej synkiem....Potem dzieciaczki przysnęły więc my na kawusię do kafejki i ploteczki.....
koriander - nawet nie wisz jak się cieszę że wszystko ok.....Suuuper wiadomości....
kajdusia, zdec - piękne córy!!!! Małgosi ślicznie w fiolecie i fajnie widzieć również mamusię Małgosi...a Natalcia wcale nie wygląda na niezadowoloną....Piękne oczęta.....
perfecta - gratki dla Twojego małego brzdąca....Zuch chłopak!
zyrrafko.....piszę tego posta z Polą na kolanach i szkoda, że nie widzisz jej reakcji na zdjęcie Łukaszka w tym serduszku...Uśmiech od ucha do ucha, wzdychanie....Ach miłość chyba kwitnie....POWODZENIA W ODCYCANIU!!!!!!
My po długim spacerze.....Byłyśmy jak zwykle z moja koleżanka i jej synkiem....Potem dzieciaczki przysnęły więc my na kawusię do kafejki i ploteczki.....
koriander - nawet nie wisz jak się cieszę że wszystko ok.....Suuuper wiadomości....
kajdusia, zdec - piękne córy!!!! Małgosi ślicznie w fiolecie i fajnie widzieć również mamusię Małgosi...a Natalcia wcale nie wygląda na niezadowoloną....Piękne oczęta.....
perfecta - gratki dla Twojego małego brzdąca....Zuch chłopak!
zyrrafko.....piszę tego posta z Polą na kolanach i szkoda, że nie widzisz jej reakcji na zdjęcie Łukaszka w tym serduszku...Uśmiech od ucha do ucha, wzdychanie....Ach miłość chyba kwitnie....POWODZENIA W ODCYCANIU!!!!!!
reklama
Liza
U mnie Miki juz spi od 15min ;-)