reklama
koriander
Fanka BB :)
Klementinko ja nie pomoge nie miewam migren, ale podobno trzeba uwazac na to co sie je, nie wiem czy ty tez reagujesz na np czekolade, zotly ser , moja mama od razu na dwa dni wysiada po takich smakolykach 
gosiagro no to dawaj
))) a ty w tej trzeciej fazie juz chyba jestes prawda??
zyraffko pewnie lepiej sprobowac i jesli bedzie na prawde zle to wezmierz tabletki, tylko z tego co czytalam biorac je rowniez okolo 2 tyg czeka sie na zatrzymanie produkcji wiec na moje na to samo wychodzi...Porozmawiaj z lekarzem na pewno ci doradzi
Perfeciu co u Jasia, jak ty sie miewasz??
kasiajanicka jak dzis samopoczucie??
Sto lat dla Jasienka Klementinki, Oskarka Anik i Kamila !!! Jeszcze tylko 1 miesiac !!!!!
gosiagro no to dawaj
zyraffko pewnie lepiej sprobowac i jesli bedzie na prawde zle to wezmierz tabletki, tylko z tego co czytalam biorac je rowniez okolo 2 tyg czeka sie na zatrzymanie produkcji wiec na moje na to samo wychodzi...Porozmawiaj z lekarzem na pewno ci doradzi
kasiajanicka jak dzis samopoczucie??
Sto lat dla Jasienka Klementinki, Oskarka Anik i Kamila !!! Jeszcze tylko 1 miesiac !!!!!
Zapomniałam się pochwalić
Liza
Perfecta gratulacje dla Jaska
skubany zdolniacha ;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
No jeszcze miesiac i beda sie sypac Roczki... ale zleciało...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
No jeszcze miesiac i beda sie sypac Roczki... ale zleciało...

zyrraffka
Szczęśliwa mama
Zapomniałam się pochwalićJasiek w swoim wielkim kojcu już sam lata od poręczy do poręczy
Potrafi sam się podnieść "bez trzymanki" z klęczek
Wczoraj powiedział "pu pa"
Ja nie mogę się nadziwić jak on biega
![]()
suuuper
My po krótkim spacerku, jak zwykle wracaliśmy na sygnale do domu. Łukasz wessał się w cyca i zasnął, zaraz pewnie się obudzi bo już godzinę śpi.
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Witam się...
My po długim spacerze.....Byłyśmy jak zwykle z moja koleżanka i jej synkiem....Potem dzieciaczki przysnęły więc my na kawusię do kafejki i ploteczki.....
koriander - nawet nie wisz jak się cieszę że wszystko ok.....Suuuper wiadomości....
kajdusia, zdec - piękne córy!!!! Małgosi ślicznie w fiolecie i fajnie widzieć również mamusię Małgosi...a Natalcia wcale nie wygląda na niezadowoloną....Piękne oczęta.....
perfecta - gratki dla Twojego małego brzdąca....Zuch chłopak!
zyrrafko.....piszę tego posta z Polą na kolanach i szkoda, że nie widzisz jej reakcji na zdjęcie Łukaszka w tym serduszku...Uśmiech od ucha do ucha, wzdychanie....Ach miłość chyba kwitnie....POWODZENIA W ODCYCANIU!!!!!!
My po długim spacerze.....Byłyśmy jak zwykle z moja koleżanka i jej synkiem....Potem dzieciaczki przysnęły więc my na kawusię do kafejki i ploteczki.....
koriander - nawet nie wisz jak się cieszę że wszystko ok.....Suuuper wiadomości....
kajdusia, zdec - piękne córy!!!! Małgosi ślicznie w fiolecie i fajnie widzieć również mamusię Małgosi...a Natalcia wcale nie wygląda na niezadowoloną....Piękne oczęta.....
perfecta - gratki dla Twojego małego brzdąca....Zuch chłopak!
zyrrafko.....piszę tego posta z Polą na kolanach i szkoda, że nie widzisz jej reakcji na zdjęcie Łukaszka w tym serduszku...Uśmiech od ucha do ucha, wzdychanie....Ach miłość chyba kwitnie....POWODZENIA W ODCYCANIU!!!!!!
reklama
Liza
U mnie Miki juz spi od 15min ;-)