reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Tak mi od wczoraj chodzi po głowie.... Izia a dlaczemu Ty się ostatnio swoimi arcydziełami nie chwalisz? Nie pieczesz nic???
Eagle- Kochana Kciuki trzymam!!!! Mocno!!!!!!!!!!!!!!
Emalia- Kochana za Ciebie też trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! O której masz to usg?
Zyrafka - Jak tam nocka???
A gdzie jest MagdaM?

wita i ja.

Perciu- usg mam na 16;30. Trzymaj kochana mocno, bo mega mam strasa. Mam nadzieję ,że to tylko włókniaki tak jak ostatnio ;(

Kasiaj- Super minka Filipka. Gratuluję sprzedaży wózka :)
Eagle- jestem z Tobą i mocno kciuki zaciskam !!!!!!!!

Elizka- jak tam dzieciaki, zdrowieją???
Zyrafka- przyłączam się do pytania Perfekty :)

A gdzie jest Kasiek??????? Aj mis ju:)

Witam porannie...
Emalia, Eagle
- trzymam mocno kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze!
KasiaJ-boska minka Filipka, jej ale ma wielką bułę hihi

DLA TOMASZKA I MAI NAJLEPSZE ŻYCZENIA :)

U nas jakiś cud- mały drugą noc spał do 7, oby mu tak już zostało :D bo jeszcze kilka dni temu wstawał o 4 i play with me... :/ ale w nocy tylko się wierci i wierci... teraz jak co rano sprawdza stan skrzyni na zabawki: czytaj wyrzuca wszystko na zewnątrz... :D

emalia a zdrowieja na szczescie:-) hani pokazala sie opryszczka :szok: ale tez juz schodzi... ;-)
Dzis na dworze cudna wiosenna pogoda po wczorajszym deszczu, wiec po 9 mykamy na dwór :-D ;-)

Dzień dobry ja też dziś poza podium, no cóż jakos przeżyję;-)

młody śpi, asia sie bawi, ja popijam kawkę i czekamy na babcie - zostanie z maluchami a ja wyskocze sobie uzupełnić zapasy słoikowe dla Tomka, później jakiś spacer bo cos nam sie słoneczko pojawiło więc mam nadzieję ze da sie pospacerować a później do ;-)naszego tatusia, matko dziewczyny jak ja się denerwuję, pół nocy nie spałam - chcialabym zeby juz było po a tu dopiero o 9 mają go zabrać - prosimy o trzymanie kciuków
ja oczywiście wisze na telefonie - A. ma dać znać lub zadzwonić jak już będzie po i cos bedzie wiedział...

Emalia skarbie a Ty o której się wybierasz na to usg? myślę o Tobie również cieplutko i wierze że będzie dobrze a Ty sama zawitasz tu do nas szybko z dobrymi wieściami, a co do palucha to żadne tam fatum tylko rozkojarzenie, przypadek, ciapowatość;-) - oby rowniez szybko sie zagoił
ogromnie gratulujemy piękny prezencik Jasieniek zrobił mamusi - cudne sa takie chwile
doczytałam że popołudniu będziemy pamiętać &&&
zyraffka jak nocka? co do męża kochana pewnie on też był przejęty całym wydarzeniem , napewno doczekasz sie że jeszcze nie raz doceni i pochwali
kasiaj. świetna minka a jaki Fifi duży na tym zdjęciu
Agi miłej pracy żeby godzinki szybciutko minęły a później do rodzinki

ogromniaste buziaki dla dzisiejszych miesięczniaków Majeczki - to juz 11 miesięcy :szok: i Tomaszka - uroczego przystojniaka ( może z tej okazji jego mamusia do nas zaglądnie;-)

Ostatnia edycja:
Perfektuniu Kochana :-) dziękuję za pamięć :-) jestem jestem, tzn. staram sie czytać na bierząco tylko brakuje mi czasu na odpisywanie :-(
Kacperek mi od paru dni pokasływał i wczoraj dostał 39 stopni goraczki ( jego pierwsza gorączka), poszliśmy do lekarza i od razu dostał antybiotyk :-( i znowu siedze w domu :-(
a czas mi zasuwa masakrycznie szybko rano z Kacperkiem, popołudniu z Szymonkiem :-)

Witajcie kochane! Przepraszam że tyle się nie odzywałam, ale już kilka razy próbowałam coś naskrobać ale jakoś czasu brakuje...

Specjalne buziaczki dla: Koriander, Perfecty, Agi i Emali :* jesteście słodkie!!! :)

Wszystkim solenizantom z całego ubiegłego tygodnia dużo dużo zdrówka!!! :)

U nas już o niebo lepiej! Humorek się poprawił i sprawy wyjaśnione! Damian kilka nocy temu miał gorączkę, ale udało się ją szybciutko zbić. Był dosyć niespokojny w dzień a zwłaszcza w nocy. Wczoraj przed snem podałam Panadol na ząbkowanie i spał jak aniołek! a i dziś już ma lepszy humor! Poza tym, to wszędzie jest go pełno... staje gdzie tylko się da! Raczkuje prędkością światła! Apetyt ma dobry. Aha, wyszedł czwarty ząbek!!! ;) Jego nowym ulubionym słowem jest AGI, hehe!!! ;)

Pomalutku szykujemy się do wyjazdu, to już w tą sobotę!!! Cieszę się a zarazem boję się jak nie wiem co!!! Ciekawe jak mój maluch zniesie podróż... brrrr... jakoś to będzie! Obecna temperatura w hiszpani to coś koło 30 stopni!!! :O ale super!!! Mamuśka trochę się podpiekła na solarce żeby za bardzo się nie wyróżniać ;)

Kurcze, tyle miałam Wam to powiedzenia, a teraz nie pamiętam nic... :(

Czytałam Was prawie na bieżąco ale nie bardzo pamiętam co i jak... oglądałam wszystkie zdjęcia i dzieciaczki cudowne!!! Mamusie i tatusie też niczego sobie!!! ;) gratuluję nowych ząbków i umiejętności szkrabów! Zosi, Łukaszkowi i Jagódce gorące życzenia z okazji chrztu!!! :)

Jak mi się coś przypomni to napiszę później bo teraz w głowie pustka...

Aha, czy ma ktoś na sprzedaż: puzle piankowe, nianie elektroniczną, albo chodaczek???

Oki, ja mykam bo mały się nie pokoi że mamusia na kompie siedzi... ;)

Buziaczki!!!! :)

Witajcie kochane robaczki, u nas w nocy spadl deszcz i juz sie ochlodzilo, ale ciepla wiosna stoi za progiem i czeka zeby wkroczyc na dobre :-)

Agi obejrzalam wasza ciuchcie, ale wy tam macie fajno, u nas takie atrakcje tylko raz na jakis czas przyjezdzaja ale to glownie dla wiekszych dzieci a nie dla maluszkow, my planujemy wyprawe na farme dla malych dzieci gdzie moga sobie dotknac jagniatek albo pogonic kroliczki, glownie maz nie moze sie doczekac :-D

eagle przytulam cie mocno i dolaczam do trzymajacych kciuki za dobre wyniki, jestes niesamowita, masz tyle dobrej energii, wiec tak jak ci napisala Perfekta aniolki beda nad wami caly czas czuwaly aby bylo dobrze

i nad emalia rowniez, kochana badz dobrej mysli bo one maja wielka moc!!! Jesli dopuscisz do siebie te czarne, niepotrzebnie zepsujesz sobie humor i wtedy latwo przyciagac drobne wypadki typu odkrojenie kawalka paluszka :-) Daj nam szybko znac, czy wyniki masz od razu czy musisz czekac na biopsje kilka dni? Przytulam mocno!

Kasiek, dobra duszyczko nasza, ciesze sie ze nocka lepsza! Bedzie dobrze podroz minie wam szybciej niz te nudne dni spedzane na forum :-) A potem to juz tylko PARADAJS!!!!!! :)))))

Perfecto czym ty mnie tam po glowie bumbumasz??:-p

zyraffko mezowi ja zawsze dam do zrozumienia ze o czyms zapomnial bo niestety jest troche pod tym wzgledem ciapkowaty..ale za to potem probuje szkody naprawiac wielkimi bukietami slodyczami buziakami i noszeniem na rekach! (przez co coraz koslawszy sie robi:-D) sprobuj swojego upomniec nie ma co czekac na cuda a zaslugujesz na nagrode nr1 za caly wklad w impreze!!!

kasiaj gratuluje udanej sprzedazy!! I mina Fifiego bezcenna :)

SPoznione zyczenia dla wczorajszych solenizantow!! Kornelci , Iguni Łukaszka i Ignasia

Ide doczytac reszte ale najpierw kanapka! I KAWKA.. i jak ja sie mam na podium zalapac hehe:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry