Witajcie kochane robaczki, u nas w nocy spadl deszcz i juz sie ochlodzilo, ale ciepla wiosna stoi za progiem i czeka zeby wkroczyc na dobre :-)
Agi obejrzalam wasza ciuchcie, ale wy tam macie fajno, u nas takie atrakcje tylko raz na jakis czas przyjezdzaja ale to glownie dla wiekszych dzieci a nie dla maluszkow, my planujemy wyprawe na farme dla malych dzieci gdzie moga sobie dotknac jagniatek albo pogonic kroliczki, glownie maz nie moze sie doczekac
eagle przytulam cie mocno i dolaczam do trzymajacych kciuki za dobre wyniki, jestes niesamowita, masz tyle dobrej energii, wiec tak jak ci napisala Perfekta aniolki beda nad wami caly czas czuwaly aby bylo dobrze
i nad
emalia rowniez, kochana badz dobrej mysli bo one maja wielka moc!!! Jesli dopuscisz do siebie te czarne, niepotrzebnie zepsujesz sobie humor i wtedy latwo przyciagac drobne wypadki typu odkrojenie kawalka paluszka :-) Daj nam szybko znac, czy wyniki masz od razu czy musisz czekac na biopsje kilka dni? Przytulam mocno!
Kasiek, dobra duszyczko nasza, ciesze sie ze nocka lepsza! Bedzie dobrze podroz minie wam szybciej niz te nudne dni spedzane na forum :-) A potem to juz tylko PARADAJS!!!!!!
))))
Perfecto czym ty mnie tam po glowie bumbumasz??
zyraffko mezowi ja zawsze dam do zrozumienia ze o czyms zapomnial bo niestety jest troche pod tym wzgledem ciapkowaty..ale za to potem probuje szkody naprawiac wielkimi bukietami slodyczami buziakami i noszeniem na rekach! (przez co coraz koslawszy sie robi
) sprobuj swojego upomniec nie ma co czekac na cuda a zaslugujesz na nagrode nr1 za caly wklad w impreze!!!
kasiaj gratuluje udanej sprzedazy!! I mina Fifiego bezcenna
SPoznione zyczenia dla wczorajszych solenizantow!! Kornelci , Iguni Łukaszka i Ignasia
Ide doczytac reszte ale najpierw kanapka! I KAWKA.. i jak ja sie mam na podium zalapac hehe