reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Buterfly- gratulacje przespanych nocek:) I trzymam kciuki by już tak zostało!
MadziaM - Zdróweczka dla Dobrego Duszka Kacperka:) I wytrwałości dla Dzielnej Mamuni!
Kaaaaaaaaasiiieeeekk- Super że dałaś znacia że wszystko oki u Ciebie!!!! Nie dziwię się że czasu brak jak szykujecie się na wyjazd. Ale \fajnie!!!!! Nie stresuj się podróżą bo na pewno przebiegnie bezproblemowo:) :) Buziaki
Koriander- :) Smacznego! Ja już po śniadanku teraz z napędem zielonoherbatowym siedzę i czytuję :p:)
Eagle - Przytulaki!!!!!! Nie stresuj się Kochana WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! Najważniejsze że szybka interwencja :) , szybkie badania Za chwilkę będziecie mieli jasność sytuacji a Twój Mężuś ani się obejrzysz bedzie zdrowy!!!! Ściskam mocno i jestem z Wami cały czas!!!!
A Gosia nam dzisiaj zaspała?:):p)

pali ktoras z was westy ice slim??

co oni kurde z nimi zrobili? nie dosc ze drozsze,bo juz 9.5 to jeszcze paczka jest krótsza o dlugosc filtra..

Czesc dziewczyny

Cobra czas rzucic palenie hihi

Moj dzinks robi sie z dnia na dzien coraz bardziej niegrzeczny , jeszcze sam nie chodzi tzn. nie puszcza sie,zeby szedł ,tylko chodzi wokol sciany, szafek itp....

Ja mam za miesiac egzaminy na ktore nic nie umiem,a teraz jezdze na kurs na tipsy i wogole dziewczyn chce isc jeszcze do szkoly,ale juz pol rocznej ,ja pitole,ale mnie wzielo na stare lata :)

Własnie sobie uswiadomiłam,ze dzinks dzis skonczyl 10mies :D ,ale ten czs leci.

Najlepszego dla wszystkich solenizantow :)

Ostatnia edycja:
bbutterfly-super ten twój skrzacik:tak:
eagle-głowa do góry wyniki napewno bedą ok:tak:
emalia-fajnie tak pierwszy raz usłyszeć słowo mama kciuki zaciśnięte
katarzynajanicka-śmieszna ta minka fifiego

Widze że wózeczki sie dobrze sprzedają musze ja swój mutsy uprać i wystawić może się sprzeda
A u nas cały dzień wczoraj bez cyca i nie było tak żle tyle że żeby ją uśpić musiałam na dwór wychodzić to w wózku usypiała bo tak to zawsze przy cycu jak na noc dostała cyca to aż się w głos zaśmiewała z radości dziś znów dostanie dopiero wieczorem

Czesc dziewczyny

Moj dzinks robi sie z dnia na dzien coraz bardziej niegrzeczny , jeszcze sam nie chodzi tzn. nie puszcza sie,zeby szedł ,tylko chodzi wokol sciany, szafek itp....

Ja mam za miesiac egzaminy na ktore nic nie umiem,a teraz jezdze na kurs na tipsy i wogole dziewczyn chce isc jeszcze do szkoly,ale juz pol rocznej ,ja pitole,ale mnie wzielo na stare lata :)

i jak ci idzie na kursie?

wszystkiego naj dla dzinksa;D

Czesc dziewczyny

STO LAT DLA SOLENIZANTA:)

reklama
Do góry